tellwe.com'da bakılan fallar!

Özellikle şu kısmı okuyun falcı malcılar Tanrıcılık oynayacaksınız 10-50 liraya mı muhtaç olunur ya sbsjsjsjjdjdjdjdj Hislerini enerjini al ve altılı ganyan oynayıp köşeyi dön lütfen
Aaa onlar muhtaç değil bizim 10 tl mize mi kaldılar yaa kendinizi çok önemsiyorsunuz kızlar ama falcılar sizi hiiiç takmıyor

Özellikle şu kısmı okuyun falcı malcılar Tanrıcılık oynayacaksınız 10-50 liraya mı muhtaç olunur ya sbsjsjsjjdjdjdjdj Hislerini enerjini al ve altılı ganyan oynayıp köşeyi dön lütfen
Aslında şu "her dediğim çıkar çok hisliyim" triplerinde olan birine falda, abla loto oynayacağım da sayı verir misin demek lazım ahahahhaha ondan sonra gör bak eğlenceyi

Öyle bir tariflemiş ki pusuda beklemek olarak anlatıyorsun sen bile durumu. Türk dizisinde miyiz anlamadım ki sizi izliyor tedbir al demeler falan. Psikoloji bırakmıyorlar insanda yeminle

Aaa onlar muhtaç değil bizim 10 tl mize mi kaldılar yaa kendinizi çok önemsiyorsunuz kızlar ama falcılar sizi hiiiç takmıyor
Ay aklıma olivianın stalk yapıp öğrendiklerını millete fal dıye satması gelıyor her seferinde, bır de cok masummuş gibi tellwe forumda bizi gömmüş. Buradan haberı yok ama burada kendısıne yazılan şeylere cevap verıyor. Asırı zekice

Yesilcingenenin profiline baktım da isim, tam doğum tarihi, anne adı falan olmadan bakmıyormuş. Öyle saçmalık mı olur ya kızlar böyle bilgileri tanımadığınız insanlara dijital ortamlarda kesinlikle vermeyin. Anne adımı ne yapacak ya yok artık. Hisli olan falına bakar görür. Bütün seceremi istemesi bana hiç güvenli gelmiyor.

Evet dogru aslında ama haklı da olabılır hayat bu ne olacağı belli olmuyor
Evet ama hayata baktığımızda başka bir çok ihtimal de olabilir ona bakarsak. Mesela beni de gizli bir hayranım peşime ajan takarak takip ettiriyor olabilir biraz yaratıcı ve hayal gücü geniş olunca her senaryo gelir bizim de kafamıza. Her ihtimali düşünürsek önümüzdeki ufak pozitiflikleri kaçırırız. Ne bileyim o andaki ufak dersleri alamayız. Bence odağınızı buna çevirmek lazım.

Sonra o tellwe forumu da burda patlattık. Artık bir şey yazmıyor. Ahahahha ben bakıyorum ara ara, hatta Olivia uzun süredir girmiyor bile sisteme :)))

Evet dogru aslında ama haklı da olabılır hayat bu ne olacağı belli olmuyor
Kötü niyetli tipler illa ki var ama işini gücünü bırakıp zamanını sana kötülük yapmaya ayıracak, dolayısıyla sana ciddi zarar verme potansiyeli olan bir insanı hayatında/yakınında barındırır mısın yoksa bunu zaten anlayacak aklın, fikrin ve tecrüben var o yüzden doğal olarak temkinli mi olursun? Cevap o kadar belli ki yani

Bu kadar konuşup konuşup sonra gidip tellwe de 7 tl lik falcı arıyorum sonra kötü bir şey diyor üzülüyorum kendi kafama da edeyim yani Polymnia nın falını da iptal ettim, dünden beri bakmadı. Bir ara girdi falda göründü sonra birisi yorum yaptı ama fal sayısı artmıştı o arada o yüzden benden sonraki kişiye mi baktı çok anlamadım, muhtelemen öyle olmuştur.

Yani

Bence su an falcılar cok dıkkaflı davranıyordur burada cok kötu ifşa oldular cunku

Evet aynen öyle yoksa ınsan paranoyak olır bır de yani

Evet senden sonraki kişiye bakmış. İyi yapmışsın iptal etmekle

Diyecek laf bulamıyorum bana kopyala yapıştır göndermişti sana laf atmış küfğr edeceğim de neyse

Cidden şu uşağı neden böyle yücelttik ki ben hiç sanmıyorum arkadaşlar zaten asla gelecek beklentim yok fal da varlıkları olanlar bakıyor ki onlar da yüzde yüz doğru değil bu çingene afedersiniz de bir yerleri kalkmış insanlara bu kibir ne karşındaki senin danışmanın böyle bu uslüp nedir herşeyi söylemenin bi inceliği var farklı söyleme yöntemi var sana bu şekilde konuşamaz merak etme bu arada çıkacağını da sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…