- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.801
Kaç yapmışkibelenin birden 20₺ arttıracağını bilsem her gün giderdim yazık kafama
30 kredi :/Kaç yapmış
yeni arttırdı 10 krediydi 2-3 kere gitmiştim ona şimdi nasıldır acaba ki kısa kesmiyodu ama öyle destan gibi bi yorum da gelmiyodu, siz nasıl buldunuz değer mi sizceBen de 30 a baktırmıştım 30 un üstüne ekledi sandım :)
Eysanfal temizlik yaparken fal göndermişti bana, sesli bakım yapıyorefsunhanim ya da eysanfal deniycem sanırım
ay evet hatırlıyorum söylemiştiniz burda ama yorumlara baktıkça da aklım çeliniyo saf mıyım neyimEysanfal temizlik yaparken fal göndermişti bana, sesli bakım yapıyoranda söyledikleri iyi gibiydi ama vadesi tutmamış zaten çok kısa zaman vermişti
sevinirim teşekkürlerrEfsunhanım da geçmiş fallarımda görünüyor ama silmişim hatırlamıyorum. Mailime bakayım onun için
Çıksaydı söylediği daha umutlu konuşurdum ama ne desem bilemedimay evet hatırlıyorum söylemiştiniz burda ama yorumlara baktıkça da aklım çeliniyo saf mıyım neyimdediği çıksın da nasıl olursa olsun kafasındayım isterse savaşta ses kaydı atsın
gelecek tutmadıysa zaten anlamı yok ya eledim bile kafadanÇıksaydı söylediği daha umutlu konuşurdum ama ne desem bilemedim
Efsunhanım ı da okudum, geçen yıl Ocak ayında göndermişim Ağustos ayına vade vermiş. Anlık olarak tutarlı olup sonra zamanı denk getirmeyenlerdenmiş o da.sevinirim teşekkürlerr
aa hadi ya aslında beni anlık da tatmin eder şimdilik atsam mı sizceEfsunhanım ı da okudum, geçen yıl Ocak ayında göndermişim Ağustos ayına vade vermiş. Anlık olarak tutarlı olup sonra zamanı denk getirmeyenlerdenmiş o da.
Aslında anlık eysanfal daha iyi gibi ama çok kısa baktıkları için bana yeterli gelmiyor hiçbiriaa hadi ya aslında beni anlık da tatmin eder şimdilik atsam mı sizce
sorularım çok uzun değil aslında ama bi bakayım yorumlara iyice düşünücemAslında anlık eysanfal daha iyi gibi ama çok kısa baktıkları için bana yeterli gelmiyor hiçbiri
Ahahaha yine birilerinin balonu patlamışeysanfal eski hesabı
Baktırmamışım bu hesabına hiç, aynı isimle devam eden yok mu hiç burada yaeysanfal eski hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?