tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar benim hayatım aşırı yokuş aşağı gidiyor ve her şey tepetaklak. Bilmiyorum hayatımın en berbat dönemini yaşıyorum diyebilirim. Ama yine de gücümü kaybetmemeye çalışıyorum. Fal falan da atmamaya karar verdim artık (ama bu insanları kandıranların balonunu patlatmayacağım anlamına gelmiyor ) kopya fallar, sahte hesaplar falan iyice bezdiriyor insanı, bunlara üç kuruş kaptırmamak motivasyon sebebi oldu bana artık. Bu çarkı falsızlıkla kırmak istiyorum :)))

ben de baktırmıştım bu hesabına 2 sene önce, başından beri biliyodum eysanfalın bu kişi olduğunu. gerçi yazmış az önce baktım profilinde söylemiş bir aradan sonra buradayım gibi bişeyler demiş, gizli kapaklı bi iş değil anladığım kadarıyla hem öyle olsa profil fotoğrafını da aynı yapmazdı diye düşünüyorum gizemligoz aktif değil zaten

Tamam öyleyse o zaman lafımı geri alıyorum. Eysancığım okuyorsan burayı kusuruma bakma bebeğim, malum dolancırıcılar kol geziyor biz de septik olduk ister istemez.

Ben yazmışım gibi okudum ya gerçekten bazen zor direniyorum ben de. Çare çözüm arıyorum ama çıkamıyorum işin içinden. Fala sarmaktansa psikolojik destek alma düşüncesi içindeyim şu an. Tellwe de dalga konusu olarak devam eder aramızda nolacak

Baktım şimdi gizemligöz le ilgili çok yorum da olmamış geçmişte. Kötü şöhret sahibi olunca isim değişikliği zorunlu oluyor diye düşüneceğim ama o da yokmuş eyşanda zaten

Psikolojik destek de aşırı maaliyetli iş maalesef. Çünkü tek seferde biten bir şey değil bazen aylar sürüyor. Bu kadar çıkmaza girdiysem bir yerden bir ışık gelir diye direniyorum ama gelmeyedebilir her şeyde bir ulvi mana aramayı bırakmam gerekiyor sanırım. Ama umut fakirin ekmeği işte. Köpeğim var, ona sarılıyorum. Sevgi çok güzel bir ilaç.

Evet çok maliyetli olacağının farkındayım, onu da geçtim bir de faydalı olmama ihtimali var. Aslında düşünsene tanışmıyoruz, belki aramızda kilometreler var ama ortak duygularda buluşabiliyoruz, birbirimizi anlıyoruz. Bu bile bir ışık hepimize

Kızlaaaar selam ben cisemcnuu hesabımı kapattım çarşamba günü e postadan kaynaklı sıkıntılardan dolayı bir kaç günde uzak durmak istedim. Daha sonra etkinleştirmeyi düşündüm fakat ismim falan yazınca yeni hesap açmak daha mantıklı geldi falcılar burayı takip ediyomuş malum bu hafta hiç fal atmadım her şey harika gidiyor sizde durumlar nasıll çok fazla konuşulduğu için okumaya üşendim iş hayatımda yoğun ilerliyor son günlerde hesap açmaya fırsat bulamadım. burası da ayrı bir bataklık buradan kopamadım

çok teşekürler canım inşallah çıkmaz falı da... hayatım berbat gidio fal da bi umut derken bi darbe de falcılardan

Hoşgeldin şekerim yaa üzülmüştük gittiğine ne iyi ettin de geldin

Reactions: cnu
yeni arttırdı 10 krediydi 2-3 kere gitmiştim ona şimdi nasıldır acaba ki kısa kesmiyodu ama öyle destan gibi bi yorum da gelmiyodu, siz nasıl buldunuz değer mi sizce
Şöyle ses kaydı atmış 8 dakikalık genel olarak isabetliydi vade vermeli kehanetle değildi genel olarak ben memnun kaldım en azından doğru 3 5 birşey duydum

Ay hoşgeldin! geçen seni yazdım ben de hesabını kapatmış bir şey mi oldu diye. Zaten septik moddayız, endişelendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…