- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.821
Tamam öyleyse o zaman lafımı geri alıyorum. Eysancığım okuyorsan burayı kusuruma bakma bebeğim, malum dolancırıcılar kol geziyor biz de septik olduk ister istemez.ben de baktırmıştım bu hesabına 2 sene önce, başından beri biliyodum eysanfalın bu kişi olduğunu. gerçi yazmış az önce baktım profilinde söylemiş bir aradan sonra buradayım gibi bişeyler demiş, gizli kapaklı bi iş değil anladığım kadarıyla hem öyle olsa profil fotoğrafını da aynı yapmazdı diye düşünüyorum gizemligoz aktif değil zaten
Ben yazmışım gibi okudum yaKızlar benim hayatım aşırı yokuş aşağı gidiyor ve her şey tepetaklak. Bilmiyorum hayatımın en berbat dönemini yaşıyorum diyebilirim. Ama yine de gücümü kaybetmemeye çalışıyorum. Fal falan da atmamaya karar verdim artık (ama bu insanları kandıranların balonunu patlatmayacağım anlamına gelmiyor) kopya fallar, sahte hesaplar falan iyice bezdiriyor insanı, bunlara üç kuruş kaptırmamak motivasyon sebebi oldu bana artık. Bu çarkı falsızlıkla kırmak istiyorum :)))
Baktım şimdi gizemligöz le ilgili çok yorum da olmamış geçmişte. Kötü şöhret sahibi olunca isim değişikliği zorunlu oluyor diye düşüneceğim ama o da yokmuş eyşanda zatenben de baktırmıştım bu hesabına 2 sene önce, başından beri biliyodum eysanfalın bu kişi olduğunu. gerçi yazmış az önce baktım profilinde söylemiş bir aradan sonra buradayım gibi bişeyler demiş, gizli kapaklı bi iş değil anladığım kadarıyla hem öyle olsa profil fotoğrafını da aynı yapmazdı diye düşünüyorum gizemligoz aktif değil zaten
gerçek bi eyşan değilse sıkıntı yok benim içinBaktım şimdi gizemligöz le ilgili çok yorum da olmamış geçmişte. Kötü şöhret sahibi olunca isim değişikliği zorunlu oluyor diye düşüneceğim ama o da yokmuş eyşanda zaten
Psikolojik destek de aşırı maaliyetli iş maalesef. Çünkü tek seferde biten bir şey değil bazen aylar sürüyor. Bu kadar çıkmaza girdiysem bir yerden bir ışık gelir diye direniyorum ama gelmeyedebilirBen yazmışım gibi okudum yagerçekten bazen zor direniyorum ben de. Çare çözüm arıyorum ama çıkamıyorum işin içinden. Fala sarmaktansa psikolojik destek alma düşüncesi içindeyim şu an. Tellwe de dalga konusu olarak devam eder aramızda nolacak
Evet çok maliyetli olacağının farkındayım, onu da geçtim bir de faydalı olmama ihtimali var. Aslında düşünsene tanışmıyoruz, belki aramızda kilometreler var ama ortak duygularda buluşabiliyoruz, birbirimizi anlıyoruz. Bu bile bir ışık hepimizePsikolojik destek de aşırı maaliyetli iş maalesef. Çünkü tek seferde biten bir şey değil bazen aylar sürüyor. Bu kadar çıkmaza girdiysem bir yerden bir ışık gelir diye direniyorum ama gelmeyedebilirher şeyde bir ulvi mana aramayı bırakmam gerekiyor sanırım. Ama umut fakirin ekmeği işte. Köpeğim var, ona sarılıyorum. Sevgi çok güzel bir ilaç.
çok teşekürler canım inşallah çıkmaz falı da... hayatım berbat gidio fal da bi umut derken bi darbe de falcılardanCidden şu uşağı neden böyle yücelttik ki ben hiç sanmıyorum arkadaşlar zaten asla gelecek beklentim yok fal da varlıkları olanlar bakıyor ki onlar da yüzde yüz doğru değil bu çingene afedersiniz de bir yerleri kalkmış insanlara bu kibir ne karşındaki senin danışmanın böyle bu uslüp nedir herşeyi söylemenin bi inceliği var farklı söyleme yöntemi var sana bu şekilde konuşamaz merak etme bu arada çıkacağını da sanmıyorum
Hoşgeldin şekerim yaa üzülmüştük gittiğine ne iyi ettin de geldinKızlaaaar selam ben cisemcnuuhesabımı kapattım çarşamba günü e postadan kaynaklı sıkıntılardan dolayı bir kaç günde uzak durmak istedim. Daha sonra etkinleştirmeyi düşündüm fakat ismim falan yazınca yeni hesap açmak daha mantıklı geldi falcılar burayı takip ediyomuş malum bu hafta hiç fal atmadım her şey harika gidiyor sizde durumlar nasıll çok fazla konuşulduğu için okumaya üşendim iş hayatımda yoğun ilerliyor son günlerde hesap açmaya fırsat bulamadım. burası da ayrı bir bataklık buradan kopamadım
yaaa bende üzülmüştüm bi ara kesin farketmezler bile diyeHoşgeldin şekerim yaa üzülmüştük gittiğine ne iyi ettin de geldin
Önceyaaa bende üzülmüştüm bi ara kesin farketmezler bile diye
Aahahahahaah çok doğruuu
Şöyle ses kaydı atmış 8 dakikalık genel olarak isabetliydi vade vermeli kehanetle değildi genel olarak ben memnun kaldım en azından doğru 3 5 birşey duydumyeni arttırdı 10 krediydi 2-3 kere gitmiştim ona şimdi nasıldır acaba ki kısa kesmiyodu ama öyle destan gibi bi yorum da gelmiyodu, siz nasıl buldunuz değer mi sizce
Biz de rakı sofrası kurmak üzereydik tam zamanında yetiştinAahahahahaah çok doğruuubende sizleri buranın sohbetlerini fenaa halde özledim işten geldim direkt bilgisayara geçtim hesap açtım
ohhhh ne harika olur yaaaBiz de rakı sofrası kurmak üzereydik tam zamanında yetiştin
Ay hoşgeldin! geçen seni yazdım ben de hesabını kapatmış bir şey mi oldu diye. Zaten septik moddayız, endişelendikKızlaaaar selam ben cisemcnuuhesabımı kapattım çarşamba günü e postadan kaynaklı sıkıntılardan dolayı bir kaç günde uzak durmak istedim. Daha sonra etkinleştirmeyi düşündüm fakat ismim falan yazınca yeni hesap açmak daha mantıklı geldi falcılar burayı takip ediyomuş malum bu hafta hiç fal atmadım her şey harika gidiyor sizde durumlar nasıll çok fazla konuşulduğu için okumaya üşendim iş hayatımda yoğun ilerliyor son günlerde hesap açmaya fırsat bulamadım. burası da ayrı bir bataklık buradan kopamadım
oo süper 8 dakika çok iyi. hiç sesli bakmamıştı bana şimdi merak ettim gitcem sanırımŞöyle ses kaydı atmış 8 dakikalık genel olarak isabetliydi vade vermeli kehanetle değildi genel olarak ben memnun kaldım en azından doğru 3 5 birşey duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?