tellwe.com'da bakılan fallar!

Bizde, en azından bende diyeyim her şey gayet berbat

Ay hoşgeldin! geçen seni yazdım ben de hesabını kapatmış bir şey mi oldu diye. Zaten septik moddayız, endişelendik
Aahahahahah yok yok çok şükür bir yenilenme isteği geldi bu hafta onu gerçekleştirdim Bi de 1 haftalık fal detoksu çook iyi geldi

Aahahahahah yok yok çok şükür bir yenilenme isteği geldi bu hafta onu gerçekleştirdim Bi de 1 haftalık fal detoksu çook iyi geldi
Ben de istiyorum artık şu detoksu. Tarotta enerjiler karman çorman haldeydi o yüzden kart falı baktırmıyordum, kahve baktırmamanın yolunu da fincan kapatmayı yasaklayarak buldum kendime, diğer fotoğrafları da sildim telefondan umarım etkili olur

Reactions: cnu
Valla ben her gün bir türk kahvesi içiyorum, onu da içiyorsam fincanı mutlaka çeviriyorum, bu duruma engel olamam ama falcılara fal atmama engel olabilirim. Açıp kendim bakıp yıkıyorum

Hesabı dondurulmuş olabilir uç günlük falan.bana da bir falcı şerefsiz demişti.sisteme ss aldım attım uç günlük dondurdular bende dedim sadece uç gün mu.sitede bulundurmayin diye ama halen sitede.
kim o terbiyesiz yazın da bi hata edip fal atmayalım üç kuruşumuz geçmesin böylelerine

Hesabı dondurulmuş olabilir uç günlük falan.bana da bir falcı şerefsiz demişti.sisteme ss aldım attım uç günlük dondurdular bende dedim sadece uç gün mu.sitede bulundurmayin diye ama halen sitede.
Yok artık ya ne desek boş desene, falcıları kalitesiz de yönetim çok mu şahane sanki
Hangi sebeple bu tavırlara girdikleri belli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…