- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.841
Bizde, en azından bende diyeyim her şey gayet berbatKızlaaaar selam ben cisemcnuuhesabımı kapattım çarşamba günü e postadan kaynaklı sıkıntılardan dolayı bir kaç günde uzak durmak istedim. Daha sonra etkinleştirmeyi düşündüm fakat ismim falan yazınca yeni hesap açmak daha mantıklı geldi falcılar burayı takip ediyomuş malum bu hafta hiç fal atmadım her şey harika gidiyor sizde durumlar nasıll çok fazla konuşulduğu için okumaya üşendim iş hayatımda yoğun ilerliyor son günlerde hesap açmaya fırsat bulamadım. burası da ayrı bir bataklık buradan kopamadım
Aahahahahah yok yok çok şükür bir yenilenme isteği geldi bu hafta onu gerçekleştirdimAy hoşgeldin! geçen seni yazdım ben de hesabını kapatmış bir şey mi oldu diye. Zaten septik moddayız, endişelendik
Ben de detokstayım aynen :))) İyi yapmışsın ama isim görünmemesi falan mantıklı bence de.Aahahahahah yok yok çok şükür bir yenilenme isteği geldi bu hafta onu gerçekleştirdimBi de 1 haftalık fal detoksu çook iyi geldi
olumlu düşünelim olumlu olsunnnBizde, en azından bende diyeyim her şey gayet berbat
kesinliklee tellwede benziyor cunku buradaki kullanıcı adım şimdi iyi olduBen de detokstayım aynen :))) İyi yapmışsın ama isim görünmemesi falan mantıklı bence de.
Tam olumlu düşünmeye başlıyorum, ertesi gün bir iş başvurumdan daha olumsuz yanıt geliyorolumlu düşünelim olumlu olsunnn
E bende de öyle yaa beni dışlama lütfen berbatlık konusundanBizde, en azından bende diyeyim her şey gayet berbat
Biz rakı sofrası kursak ilk sarhoş olacak iki kişi gibi duruyoruzE bende de öyle yaa beni dışlama lütfen berbatlık konusundan
Ben de istiyorum artık şu detoksu. Tarotta enerjiler karman çorman haldeydi o yüzden kart falı baktırmıyordum, kahve baktırmamanın yolunu da fincan kapatmayı yasaklayarak buldum kendime, diğer fotoğrafları da sildim telefondan umarım etkili olurAahahahahah yok yok çok şükür bir yenilenme isteği geldi bu hafta onu gerçekleştirdimBi de 1 haftalık fal detoksu çook iyi geldi
Hepimizin hayatı öyle aşkı geçtim maddiyat da b.ka sardıçok teşekürler canım inşallah çıkmaz falı da... hayatım berbat gidio fal da bi umut derken bi darbe de falcılardan
Al benden de o kadar.çok teşekürler canım inşallah çıkmaz falı da... hayatım berbat gidio fal da bi umut derken bi darbe de falcılardan
Valla ben her gün bir türk kahvesi içiyorum, onu da içiyorsam fincanı mutlaka çeviriyorum, bu duruma engel olamamBen de istiyorum artık şu detoksu. Tarotta enerjiler karman çorman haldeydi o yüzden kart falı baktırmıyordum, kahve baktırmamanın yolunu da fincan kapatmayı yasaklayarak buldum kendime, diğer fotoğrafları da sildim telefondan umarım etkili olur
Ben göremedim canım o da uçtu sanırımKızlar su bana hakaret eden kadının hesabını görebiliyor musunuz beni engellemiş heralde
Baktım şimdi, bana da görünmüyor. Şikayet ettin diye kapatılmış olabilir.Kızlar su bana hakaret eden kadının hesabını görebiliyor musunuz beni engellemiş heralde
Hesabı dondurulmuş olabilir uç günlük falan.bana da bir falcı şerefsiz demişti.sisteme ss aldım attım uç günlük dondurdular bende dedim sadece uç gün mu.sitede bulundurmayin diye ama halen sitede.Ben göremedim canım o da uçtu sanırım
kim o terbiyesiz yazın da bi hata edip fal atmayalım üç kuruşumuz geçmesin böylelerineHesabı dondurulmuş olabilir uç günlük falan.bana da bir falcı şerefsiz demişti.sisteme ss aldım attım uç günlük dondurdular bende dedim sadece uç gün mu.sitede bulundurmayin diye ama halen sitede.
Yok artık ya ne desek boş desene, falcıları kalitesiz de yönetim çok mu şahane sankiHesabı dondurulmuş olabilir uç günlük falan.bana da bir falcı şerefsiz demişti.sisteme ss aldım attım uç günlük dondurdular bende dedim sadece uç gün mu.sitede bulundurmayin diye ama halen sitede.
Şerefsiz mi dedi inanamıyorumHesabı dondurulmuş olabilir uç günlük falan.bana da bir falcı şerefsiz demişti.sisteme ss aldım attım uç günlük dondurdular bende dedim sadece uç gün mu.sitede bulundurmayin diye ama halen sitede.
Yönetim berbat arkadaşlarYok artık ya ne desek boş desene, falcıları kalitesiz de yönetim çok mu şahane sanki
Hangi sebeple bu tavırlara girdikleri belli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?