tellwe.com'da bakılan fallar!

Ay kimbilir kimsiniz çok yazık size

Kızlar ben bu Kahinabla denen kişinin duvarına daha önce baktığımda üyelerin sürekli 5 yıldız verip dillerine sağlık ablacım diye bir dil kullandığını görüp gülmüştüm oradan bu kalıp aklımda kalmış. Kaç tane dili var da dillerine sağlık diyor yani böyle yöresel bir ağız da duymadım hiç duyan varsa belirtebilir. Neyse bu kalıbı sitede bir tek bu kadının üyelerinde gördüm yani. Çünkü ss alıp duvarına koyuyordu hep. Sonra bu kahinabla denen kadının kendisi, 80 yaşındaki medyum_medusa isimli CrayZ teyzemize "dillerine sağlık" yazdığını gördüm Bu saçma kalıbı bir tek kendisi kullanıyor. Kendi hesabına 5 yıldız verip yorum yapan da kendisi bence, üye hesapları vardır. Hatta redvelvetcake ile bu kadın fake bence diye konuşmuştuk.
Ekte koydum yazdıklarını.

Eklentiler

• Untitled1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu kahinablanın başarısı baktığı promosyon fallardan belli ya geçecek o işleri

Medusa teyzenin yaşını kontrol ettim bu arada doğru mu hatırladım diye, falını silmiştim de mailime baktım evet 80 küsür
Kadın programları izlediği kesin geçende duvarına bakmistim birine sarımsağı gelin etmişler 40.gun kokusu çıkmış demisti birine atasözleri kitabı gibi

Seksen küsür bir de sekseni de geçmiş yani. Biyolojik yaşını bilmem ama zeka yaşı için kafamda bir şeyler belirdi
Küsürat önemli ben bunlara da değil de söylediklerini ciddiye alıp hayata iyice küsmelerime kızıyorum
Bundan sonra benim de modum dalga geçmek olacak şu rezilliklerinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…