- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.861
Çok paraci ve etik degillerYönetim berbat arkadaşlar
Pardon şimdi baktım adi kadın demiş.Bizim üstümüzden para kazanıp bir de bize şerefsiz falan diyorlar. Sonra biz dolandırıcı sahtekar deyince de buraya doluşuyorlar. Doğru düzgün falcılara hasretiz :)
önce bi yazmayı sonra insanlığı daha sonra bi kadınla nasıl konuşulacağını öğrensin Türkçesi bozuk karaktersizBurda yazıyor.
Burda yazıyor.
Bu adam zaten duvarına da saçma sapan şeyler yazıyordu, psikoloğum falan diyordu ama piskolok falan diye yazmışönce bi yazmayı sonra insanlığı daha sonra bi kadınla nasıl konuşulacağını öğrensin Türkçesi bozuk karaktersiz
ondan olsa olsa pis-kolok olur zatenBu adam zaten duvarına da saçma sapan şeyler yazıyordu, psikoloğum falan diyordu ama piskolok falan diye yazmışsahtekarın önde gidip bayrak sallayanıydı yani.
Sadece uyarıyorlar o kadar.Burda yazıyor.
Ay kimbilir kimsiniz çok yazık sizeArkadaşlar uzun zamandır burayı takip eden biriyim sürekli paylaşıyorsunuz ya bizi izliyorlar falan diye o benim işte sizi falcıların izlediği falan yok yaniozellikle ruzgargulu bos bos imalarda bulunuyor surekli o kadar komik gorunuyor ki bende yıllar once binnaz tellwe arasında bol bol fal baktıran biriydim sonra tamamen gereksiz oldugunu farkederek bıraktım. siz kendinizi o kadar onemli insanlar sanıyorsunuz ki az once ruzgargulu yazmıs yok bilgileri alıyorlar falan diye niye alsınlar kardesim komik olmayın ya toplasan buradan gelen 5-10 kişisiniz sizin fallarınıza kaldıklarını mı dusunuyorsunuz gercekten. fala inanmayın bu olayı da bu kadar ciddiye almayın dısardan cok komik gorundugunu soylemek icin hesap acıp yazdım. kendinizi bu kadar kucultmeyin herkes ustune alınmasın bu arada buradan ne bilgi edinecek ayrıca komik olmayın ya sizin 10 lira paralarınıza mı kaldılar biraz sert konusuyorum ama gercek bu yani eger ki falcılar izliyorsa bile size guluyordur
Sadece uyarı alıyorlar ne kapanıyor hesap kopyalama var hakaret ne ararsan var bunlardabizim kopyacı abla ferelf yine gelmiş bunlar nasıl ekmek yiyo burdan ya inanmıyorum
Bu kahinablanın başarısı baktığı promosyon fallardan belli ya geçecek o işleriKızlar ben bu Kahinabla denen kişinin duvarına daha önce baktığımda üyelerin sürekli 5 yıldız verip dillerine sağlık ablacım diye bir dil kullandığını görüp gülmüştüm oradan bu kalıp aklımda kalmış. Kaç tane dili var da dillerine sağlık diyoryani böyle yöresel bir ağız da duymadım hiç duyan varsa belirtebilir. Neyse bu kalıbı sitede bir tek bu kadının üyelerinde gördüm yani. Çünkü ss alıp duvarına koyuyordu hep. Sonra bu kahinabla denen kadının kendisi, 80 yaşındaki medyum_medusa isimli CrayZ teyzemize "dillerine sağlık" yazdığını gördüm Bu saçma kalıbı bir tek kendisi kullanıyor. Kendi hesabına 5 yıldız verip yorum yapan da kendisi bence, üye hesapları vardır. Hatta redvelvetcake ile bu kadın fake bence diye konuşmuştuk.
Ekte koydum yazdıklarını.
Bakmadığı fal türü yok maşallah, 80 çeşit fala bakıyor, muazzam yetenekBu kahinablanın başarısı baktığı promosyon fallardan belli ya geçecek o işleri
Kadın programları izlediği kesin geçende duvarına bakmistim birine sarımsağı gelin etmişler 40.gun kokusu çıkmış demisti birine atasözleri kitabı gibiMedusa teyzenin yaşını kontrol ettim bu arada doğru mu hatırladım diye, falını silmiştim de mailime baktım evet 80 küsür
Bunlar hep şov ya görmüş geçirmiş teyze imajı vermek için epey çabalamış ama takdir ettimKadın programları izlediği kesin geçende duvarına bakmistim birine sarımsağı gelin etmişler 40.gun kokusu çıkmış demisti birine atasözleri kitabı gibi
Seksen küsür bir deMedusa teyzenin yaşını kontrol ettim bu arada doğru mu hatırladım diye, falını silmiştim de mailime baktım evet 80 küsür
Küsürat önemliSeksen küsür bir desekseni de geçmiş yani. Biyolojik yaşını bilmem ama zeka yaşı için kafamda bir şeyler belirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?