tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar Chitra'nın hangi falını tavsiye edersiniz? aslında Nakta'yı denemek istiyorum ama fiyatı fazla

Katina.
Ben perseis e baktırdım çok olumsuz diyorlardi olumsuzu sorun etmememe rağmen bana olumlu konuştu
Ve olumsuz olsa söylerdim dedi
Yine de tellwe de en beğendiğim nakta dir
perseis fincan resimleri iyi değil diye iade etmiş bir kere de ben falı geri çektim bir kere deneyemedim nakta bende olmamıştı

bende olmayacak dediği sey oldu o yüzden olumsuz ama fal olayını bitirmeden perseis baktirmak istiyorum ama her kahve resminde beğenmiyor :)
Perseis fincan resimlsrinin nasil cekilmesini istsdigini bir ara duvarinda yazmisti. Sonra sildi. Ayni aciklama peralina nin duvarindaydi en son baktigimda. Hala var mi bilmem. Saat yonunde ve fincanin sapi gorulerek vs diye. Ben 5 fincan resmi atmistim perseis'e tabak dahil o yuzden.

sa
teşekkürler..

Mutlulukla belirtmek isterim ki, dün naktanın bana 'iletişim olmayacak' sözü patladı. Bugün bi iletişimimiz oldu. Gerçi bunun olmasını birazcık da ben sağladım Demem şudur ki, gelecek olumlu da olsa, olumsuz da olsa, gelecek önce Allah'ın sonra da bizim ellerimizde. Karalara bağlamak yok!!

Iste olay bence de bu. Sen fali attiginda aramayi dusunmuyordun. Nakta sana O'ndan iletisim gelmeyecegini soyledi. Sen de harekete gectin. Olumsuz fallarinizi patlatmak iletisime gecmek elinizdeyse zaten yapin. Hep derim yine dedim iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…