- 28 Temmuz 2017
- 111
- 148
- 18
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.001
Ay konu başlığı düzelmiyor üzgünüm hanımlarAy o zaman hemen düzelteyim
Kahvesi de kart fallari da ayni sekilde tutarliydi bende.Kızlar Chitra'nın hangi falını tavsiye edersiniz? aslında Nakta'yı denemek istiyorum ama fiyatı fazla
Günaydın kızlar falinustası olumlu mu olumsuzmudur
Teşekkür ederim bende pembe tablo istemiyorum ne attınız sizGünaydın
Ben baktirdim ve olumsuz yorumlara açık olduğumu söyledim
Oldukça olumsuz bir faldi sorun etmedim. Belki benim durumla alakalıdır ama bilemem
Teşekkür ederim bende pembe tablo istemiyorum ne attınız siz
perseis fincan resimleri iyi değil diye iade etmiş bir kere de ben falı geri çektim bir kere deneyemedim nakta bende olmamıştıKatina.
Ben perseis e baktırdım çok olumsuz diyorlardi olumsuzu sorun etmememe rağmen bana olumlu konuştu
Ve olumsuz olsa söylerdim dedi
Yine de tellwe de en beğendiğim nakta dir
perseis fincan resimleri iyi değil diye iade etmiş bir kere de ben falı geri çektim bir kere deneyemedim nakta bende olmamıştı
bende olmayacak dediği sey oldu o yüzden olumsuz ama fal olayını bitirmeden perseis baktirmak istiyorum ama her kahve resminde beğenmiyor :)Perseis e katina baktırmıstım
Nakta karşı tarafın ağzından konuşmuştu resmen şok olmuştum. ama 2. falindan pek emin olamadım :/
bende olmayacak dediği sey oldu o yüzden olumsuz ama fal olayını bitirmeden perseis baktirmak istiyorum ama her kahve resminde beğenmiyor :)
bilmiyorum ama ben kahve falini tercih ediyorumPerseis in kahve fali daha mi iyiymiş ki
Bi düşüneyim ben de :)
Perseis fincan resimlsrinin nasil cekilmesini istsdigini bir ara duvarinda yazmisti. Sonra sildi. Ayni aciklama peralina nin duvarindaydi en son baktigimda. Hala var mi bilmem. Saat yonunde ve fincanin sapi gorulerek vs diye. Ben 5 fincan resmi atmistim perseis'e tabak dahil o yuzden.bende olmayacak dediği sey oldu o yüzden olumsuz ama fal olayını bitirmeden perseis baktirmak istiyorum ama her kahve resminde beğenmiyor :)
Genel ask is ise tarot.Merhaba arkadaşlar,naktaya hangi falı önerirsiniz?
teşekkürler..Perseis fincan resimlsrinin nasil cekilmesini istsdigini bir ara duvarinda yazmisti. Sonra sildi. Ayni aciklama peralina nin duvarindaydi en son baktigimda. Hala var mi bilmem. Saat yonunde ve fincanin sapi gorulerek vs diye. Ben 5 fincan resmi atmistim perseis'e tabak dahil o yuzden.
TeşekkürlerGenel ask is ise tarot.
Karsi taraf odakli sorular icin ask kartlari.
Dogum tarihi (hatta dogum yeri ve saatini net biliyorsan ekleyebilirsin) ve goz rengi de sart.
Ben hep tarot attım memnun kaldım.Merhaba arkadaşlar,naktaya hangi falı önerirsiniz?
Iste olay bence de bu. Sen fali attiginda aramayi dusunmuyordun. Nakta sana O'ndan iletisim gelmeyecegini soyledi. Sen de harekete gectin. Olumsuz fallarinizi patlatmak iletisime gecmek elinizdeyse zaten yapin. Hep derim yine dedim iste :)Mutlulukla belirtmek isterim ki, dün naktanın bana 'iletişim olmayacak' sözü patladı. Bugün bi iletişimimiz oldu. Gerçi bunun olmasını birazcık da ben sağladımDemem şudur ki, gelecek olumlu da olsa, olumsuz da olsa, gelecek önce Allah'ın sonra da bizim ellerimizde. Karalara bağlamak yok!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?