tellwe.com'da bakılan fallar!

ayy cok sevindimmm darısı başıma yaaa okıyan herkesten bir amin isteyebilir miyim... tüm kavuşamayanlar için(

Iste olay bence de bu. Sen fali attiginda aramayi dusunmuyordun. Nakta sana O'ndan iletisim gelmeyecegini soyledi. Sen de harekete gectin. Olumsuz fallarinizi patlatmak iletisime gecmek elinizdeyse zaten yapin. Hep derim yine dedim iste :)
Aslında azıcık öyle olmadı ama biraz tesadüf biraz hislerle küçük bi karşılaşmamız oldu

ayy cok sevindimmm darısı başıma yaaa okıyan herkesten bir amin isteyebilir miyim... tüm kavuşamayanlar için(
Amiiiinnn inşallah :)
Sadece bekleme kii elinden geleni yap :) ve bol bol dua et :)

attikca beklenir bekledikce atilir... kisir dongu hep ayni... 1 tane atip duran varsa helal olsun!

attikca beklenir bekledikce atilir... kisir dongu hep ayni... 1 tane atip duran varsa helal olsun!
aynen öyle… bir de 1 senelik fal geçmişimde enerjime uyan 1-2 kişi anca bulabildiğim için (ki görünüşe göre artık onlar da uymuyor) dönüp dönüp aynı kişiye atıyorum… her vadesi dolduğunda tekrar tekrar tekrar atıyorum. aptallık bu.

bunu bende yaptım 2 sene olcak sanırım vade dolunca yine aynı falcıya gidip çıkmadı diyordum onlarda Enerjiler karışık venüs jüpiter deyip tekrar vade veriyorlardi

benim de evleniyorduk fallarda bu kesin bu olcak diyenler şimdi kız onu boşver başka kısmet var ubı çok daha iyi sana diye fallar gelmeye başlamıştı:)))))

Merhaba, çok eski bir tellwe kullanıcısı olarak ben de size bir falcı listesi yapayım dedim. 4 senedir aynı işte çalışıyorum, 5 yıldır hayatımda kimse yok ve bekarım. Yorumları ona göre okursanız daha anlamlı olabilir. :)

Chitra: 3 kere baktırdım. Bir kez de annemin hesabıyla anneme baktırdım. Üçünde de iyiydi. Benim mevzumu annemde çok iyi bilmişti. Çok etkilenmiştim. Olumlu öngördüğü durumlar şu an için olumsuz gelişti.

Nakta: Bu kadının yorumlarıyla ilgili hislerim çok karışık. Üç kere fal gönderdim. İlki çok iyiydi, olumluydu ve kısa vadeleri çıktı. İkincisinde sorduğum kişiyle hiç ilgisi olmayan bir iş durumu yorumu yapmıştı. Teyit ettirip öyle bir şey olmadığını öğrendim. Üçüncüsünde aynı konu çok olumsuz ve bambaşka bir hal aldı. Açıkçası patlasın istediğim bir fal oldu ama şu anda vaziyet dediği gibi. Umarım patlar.

peralina: Çok iyi bir yorumdu, üslubu da çok nazikti. Vaziyet öngördüğü gibi gelişmedi.

Perseis: Durumu çok güzel analiz etti ama vaziyet öyle karışıktı ki haklı olarak sonuca bağlayamadı. Vade vermeyip zamana bırakmamı söyledi. Durum yorumu iyiydi.

black_pearl88: Durum analizi kesinlikle iyiydi. Ama onun da öngördüğü gibi gelişmedi.

Yeşilçingene: 3 kere baktırdım. Her defasında karamsar, olumsuz ve gerçekçiydi. Hiç vade vermedi ama durumlar öngördüğü gibi gelişti.

KumdanKadın: Bol vadeli ve genel olarak olumlu bir faldı ama falın yarısı benim neden fal baktırdığımın izahıyla geçiyordu. 5 haftalık işe alakalı bir vadesi çıktı ama gerçekleşen şey söylediği gibi mucizeler yaratacak bir şey değildi. Seyahat gibi bazı kısa vadeleri de çıktı fakat onlar da planlı şeylerdi.

CherryCoco: Olumlu bir faldı, nokta atışı yoktu, iyi temennilerle doluydu. Söylediği gibi gelişmedi. İyi-kötü bir şey diyemiyorum.

gelecektenhaberler: Eski bir falına baktım. O zaman için durum analizi iyiymiş ama beni bir yıl kadar önce biriyle evlendirmiş kendisi. Yalnız evlendirdiği kişi ve verdiği harfler yakın bir arkadaşımın tarifine çok uyuyor. Siz yorun artık. :)

sultanfalci: Yine eski bir falım. Çok iyi bir analiz yapmış o zaman. Bire bir nokta atışları varmış. Ama o da geçen sene beni muhteşem bir adamla evlendirmiş. :)

BANUYILMAZ: Sorularım doğrultusunda yorumlanmış ve vaziyetle hiç alakası olmayan, iyi temenniler falı diyeyim.

asmara: Fena bir fal değilmiş aslında ama benim kaygılarımı doğrular bir yorum yapmış. Onun dediği gibi gelişmemiş o an olanlar ki o da geçen yıl beni biriyle evlendirmiş.

Hissiyatt: Pek kibarmış ama çok acayip benle hiç alakası olmayan bir yorum yapmış cidden.

Taraca: Çok kötü bir yorummuş, benle uzaktan yakından alakası yokmuş.

MedyumVedat: Kendisi beni geçen yaz biriyle evlendirmiş, çok da genel bir yorum yapmış. Pek ilgisi yokmuş benle.

fallarkralicesi: Bu kadının yorumuyla ilgili enteresan bir durum var. O zaman herkesin olumsuz gördüğü bir durumu bu kadın olumlu yormuş. Ben de yok artık demiştim hatta ama garip bir şekilde bir yıldan fazla zaman sonra mevzu onun dediği gibi olumluya dönmüş. Şimdi yine olumsuz oldu ama bakalım.

shalevisrael: Bu kadınla alakalı olumsuz şeyler okudum hep ama ben iki kere fal baktırmışım zamanında ve ikisinde de durum analizleri epeyce iyiymiş.

BURCUAY: Bu kızın yorumu da oldukça iyiymiş. Vade vermemiş.

ZAMAZON: Beni evlendirip yeni bir işe sokmuş geçen sene. Tek bir durumu çok iyi tespit edip yorumlamış ama.

elfseker1: Çok acayip, bol kısmetli, 3 ayda evlendirip iş değiştirmeli bir falmış :)

Emeğinize sağlık :)

Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
Cnm valla ben 2 yıl önce karanliklarprensesi bana m harfli biriyle evleneceksin renkli gözlü olucak sesi ve bu kişiyle bir yıl sonra karar alıcaksınız dedi baya bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…