tellwe.com'da bakılan fallar!

angelmiracle angelmiracle Anlık olarak banuyılmaz, gülperiiden memnun kaldım ben vadeleri dolmadı henüz. Geçen yılda nurgamzeye baktırmıştım öngördüğü son hiç tutmadı, dediği hiçbir şey olmadı ama karakter analizi, anlığı iyiydi.

Arkadaşlar telwede Firuzze ye fal baktıran var mı daha önce??[/QUOT
Canım baktirma kesinlikle kopyala yapıştır yapıyor..geçen yıl telwede sikayet etmistik.ilk falında sesli baktı ikincide yazılı . yazılı fali oradaki uyeyle aynısıydı telwe cafede msjlasarak oradaki uyeyle tespit etmiştik.hatta duvarında yazmistik bana demedigini birakmadi.hemen silmisti yazilanlari.

Arkadaşlar telwede Firuzze ye fal baktıran var mı daha önce??
Canım baktirma kesinlikle kopyala yapıştır yapıyor..geçen yıl telwede sikayet etmistik.ilk falında sesli baktı ikincide yazılı . yazılı fali oradaki uyeyle aynısıydı telwe cafede msjlasarak oradaki uyeyle tespit etmiştik.hatta duvarında yazmistik bana demedigini birakmadi.hemen silmisti yazilanlari.

Kizlar selam :KK55: bi suredir surekli telweden fal baktirarark ilerliyordum. Fakat baktirdigim fallar ile yasadiklarim tamamen bagimsiz ilerledigini gorunce fal olaylarini birkamayi hatta askiya almayi dusunuyorum coook uzin bi sure boyunca :) . Geysuya fal attim evet dediklerinin cogu dogruydu ama olumlu yanlardan cokca bahsetmisti ve benim dusunduklerimi sanki bana tekrar soyluyo gibiydi. 2019 yilinda is hayatinda yukselmeler yasayacaksin ve zam alacaksin dedigi isimden ayrildim malesef :KK51::skandal:. Daha sonra naktayi denedim. Evet karsi taraf ile ilgili daha gercekci. Bu konuda hic bisey diyemem ama ilk gonderidgim fal ile ikinci gonderdigim fal arasinda cok zitliklar vardi. Ilk falinda soru sorarak olumlu bahsettigi bir konu icin ikinci baktigi falda olumsuz soylemis. Zaten sonuc benim icin olumsuzdu. Burda olumsuz soyledi vs demiyorum. Zaten olumlu diyince ben sasirmistim. Bunun gibi bir kac cumlelerine denk geldim. Ve cok cok uzun vadelr verdigini de gorunce acikcasi fali birakmaya karar verdim. Ne oluyorsa zaten okuyordur aekadaslar. Biz gelecekte nolcak derdine dusup fal atip duruyoruz ama zam beklenen isten ayrilmam gerekebiliyor. Yani hayat her zaman suprizlere gebe. Ha olumsuz bi okay eger bizim icin hayirli ise zaten o olay eninde sonunda olacaktir. Zaten bizimdir kaderimizdir. Ama bizden cikmissa birakin gitsin. Bizden daha degerli hic bisey yok bu hayatta. Zaten es -sevgili derdi cekecegiz bu hayatta. Bari bizi gercekten seven adam gibi adamlarla ugrasalim. Boyle ortalikta birakip cekip giden seviyesizerle degil :kahve:. Ben bu yasadigim fal surecleri ve durumlarini sizlerle paylasmak en azindan kendim icin gordugun seyleri soylemek istedim kizlar. Iyi aksamlar hepinize :KK54:

Ya keşke daha önceden görseydim yazdığınızı :( dün attım cevap geldi ve o kadar pişman oldum ki anlatamam. Sorduğum şey dışında herşeyi yazmış, teyit edeceğim bir durum bile yoktu falda neyse artık olan oldu, denemek isteyenlerin aklında bulunsun

Peralina ya baktıran var mı kişilik analizinde ve anda iyi midir?
Gelecekle alakalı dedikleri önemli değil

Ya keşke daha önceden görseydim yazdığınızı :KK43: dün attım cevap geldi ve o kadar pişman oldum ki anlatamam. Sorduğum şey dışında herşeyi yazmış, teyit edeceğim bir durum bile yoktu falda neyse artık olan oldu, denemek isteyenlerin aklında bulunsun
Canım uzuldüm yaa yönetime yaz iade iste...etmek durumunda az para degilki

ben geysuya baktırdım en son yine emin olamayıp, anda müthişti. ama tabi sonra ben iradeyle araya başka bi aksiyon soktuğumdan dediği gibi ilerlemedi belki beklesem öyle olucaktı. bilemem :)

Yönetim yardimci oluyor canım iste iade etmeliler bu ne bide sartli fal mi olur buradan belli kendine guveni yok falcinin çok cirkef birisi firuzze.
Desteğe yazıp durumu anlatıp iade istedim ama Şartlı bakım olduğu için iadenin mümkün olmadığını söylediler. Ancak başka şikayetler de gelirse dikkate alabilirlermiş. Teşekkür ederim yardımınız için

ben geysuya baktırdım en son yine emin olamayıp, anda müthişti. ama tabi sonra ben iradeyle araya başka bi aksiyon soktuğumdan dediği gibi ilerlemedi belki beklesem öyle olucaktı. bilemem :)
Geysu anda çok iyi. Sadece benim bildiğim kimseye anlatmadığım şeyleri söylüyor. Hislerimi. Daha iyisini görmedim. Bana iletişim gördü bakalım. Aynı iletişim zamanını yule ve şahmeranfalcı da gördü. Merak ediyorum gerçekten bu süre zarfında olur mu? Ama beklentim yok ne yazık ki.

Desteğe yazıp durumu anlatıp iade istedim ama Şartlı bakım olduğu için iadenin mümkün olmadığını söylediler. Ancak başka şikayetler de gelirse dikkate alabilirlermiş. Teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim canım..sen yine de yaz tekrar yonetime uymayan bir fala para vermek zorunda degiliz musteri haklıdır her zaman:))zaten şartlı diyip önünü kesmiş falci iade icin

Geysu anda çok iyi. Sadece benim bildiğim kimseye anlatmadığım şeyleri söylüyor. Hislerimi. Daha iyisini görmedim. Bana iletişim gördü bakalım. Aynı iletişim zamanını yule ve şahmeranfalcı da gördü. Merak ediyorum gerçekten bu süre zarfında olur mu? Ama beklentim yok ne yazık ki.

Tutarsa haberdar eder misin bizi

Back
X