- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.221
Arkadaşlar karakter analizini anı iyi bilen uygun fiyatlı önerebileceğiniz kim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa gördüm ama merak ettim. Denedin mi acaba?Arkadaşlar telwede Firuzze ye fal baktıran var mı daha önce??
Arkadaşlar telwede Firuzze ye fal baktıran var mı daha önce??[/QUOT
Canım baktirma kesinlikle kopyala yapıştır yapıyor..geçen yıl telwede sikayet etmistik.ilk falında sesli baktı ikincide yazılı . yazılı fali oradaki uyeyle aynısıydı telwe cafede msjlasarak oradaki uyeyle tespit etmiştik.hatta duvarında yazmistik bana demedigini birakmadi.hemen silmisti yazilanlari.
Canım baktirma kesinlikle kopyala yapıştır yapıyor..geçen yıl telwede sikayet etmistik.ilk falında sesli baktı ikincide yazılı . yazılı fali oradaki uyeyle aynısıydı telwe cafede msjlasarak oradaki uyeyle tespit etmiştik.hatta duvarında yazmistik bana demedigini birakmadi.hemen silmisti yazilanlari.Arkadaşlar telwede Firuzze ye fal baktıran var mı daha önce??
Ya keşke daha önceden görseydim yazdığınızıCanım baktirma kesinlikle kopyala yapıştır yapıyor..geçen yıl telwede sikayet etmistik.ilk falında sesli baktı ikincide yazılı . yazılı fali oradaki uyeyle aynısıydı telwe cafede msjlasarak oradaki uyeyle tespit etmiştik.hatta duvarında yazmistik bana demedigini birakmadi.hemen silmisti yazilanlari.
iade isteseydiniz keşkeYa keşke daha önceden görseydim yazdığınızıdün attım cevap geldi ve o kadar pişman oldum ki anlatamam. Sorduğum şey dışında herşeyi yazmış, teyit edeceğim bir durum bile yoktu falda neyse artık olan oldu, denemek isteyenlerin aklında bulunsun
Canım uzuldüm yaa yönetime yaz iade iste...etmek durumunda az para degilkiYa keşke daha önceden görseydim yazdığınızıdün attım cevap geldi ve o kadar pişman oldum ki anlatamam. Sorduğum şey dışında herşeyi yazmış, teyit edeceğim bir durum bile yoktu falda neyse artık olan oldu, denemek isteyenlerin aklında bulunsun
Şartlı bakımdı canım iade istemeyemedim@missch
iade isteseydiniz keşke![]()
Şartlı bakımdı, yönetime yazsam yinede iade ederler mi acabaCanım uzuldüm yaa yönetime yaz iade iste...etmek durumunda az para degilki
Yönetim yardimci oluyor canım iste iade etmeliler bu ne bide sartli fal mi olur buradan belli kendine guveni yok falcinin çok cirkef birisi firuzze.Şartlı bakımdı, yönetime yazsam yinede iade ederler mi acaba
Desteğe yazıp durumu anlatıp iade istedim ama Şartlı bakım olduğu için iadenin mümkün olmadığını söylediler. Ancak başka şikayetler de gelirse dikkate alabilirlermiş. Teşekkür ederim yardımınız içinYönetim yardimci oluyor canım iste iade etmeliler bu ne bide sartli fal mi olur buradan belli kendine guveni yok falcinin çok cirkef birisi firuzze.
Geysu anda çok iyi. Sadece benim bildiğim kimseye anlatmadığım şeyleri söylüyor. Hislerimi. Daha iyisini görmedim. Bana iletişim gördü bakalım. Aynı iletişim zamanını yule ve şahmeranfalcı da gördü. Merak ediyorum gerçekten bu süre zarfında olur mu? Ama beklentim yok ne yazık ki.ben geysuya baktırdım en son yine emin olamayıp, anda müthişti. ama tabi sonra ben iradeyle araya başka bi aksiyon soktuğumdan dediği gibi ilerlemedi belki beklesem öyle olucaktı. bilemem :)
Rica ederim canım..sen yine de yaz tekrar yonetime uymayan bir fala para vermek zorunda degiliz musteri haklıdır her zaman:))zaten şartlı diyip önünü kesmiş falci iade icinDesteğe yazıp durumu anlatıp iade istedim ama Şartlı bakım olduğu için iadenin mümkün olmadığını söylediler. Ancak başka şikayetler de gelirse dikkate alabilirlermiş. Teşekkür ederim yardımınız için
Geysu anda çok iyi. Sadece benim bildiğim kimseye anlatmadığım şeyleri söylüyor. Hislerimi. Daha iyisini görmedim. Bana iletişim gördü bakalım. Aynı iletişim zamanını yule ve şahmeranfalcı da gördü. Merak ediyorum gerçekten bu süre zarfında olur mu? Ama beklentim yok ne yazık ki.