Mevsimsel yorgunluk olabilir.Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
1+1 ev bi deMevsimsel yorgunluk olabilir.
Bu aralar bende öyleyim heryer heryerde.
Kalksam 2 saat sürmez
Ama soğuk hava iş stresi yorgunluğu,1 2 gün dinlenin sizde, kendinize gelirsiniz.
Ben üşendiğim zaman tlf dan dizi ya da film açıyorum. Hem işimi yapıyorum hem diziyle oyalanıyorumMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Ahhh ne güzel bir icat ama bende para yohRobot süpürge alhayat kurtariyomus, canmış, öpülesi sevilesiymis
Olabilir öyle şeyler insanlık haliMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Benimki gitmiyor karabasan gibi çöktüArada gelirler bana da ama,senin ki maşallah
Aman bosver ya bugun yap yarin gene les, hayatimda ev isi kadar nankor sevimsiz bisey bilmiyorum, o yuzden hic yapmam mesela, kadin gelmese bizim eve napardim belli deel1+1 ev bi dedip köşe girissem max 4 saat. Ama kılımı kıpırdatasım gelmiyor
Makarnaya fazla sarmıştım ondan da yiye yiye tiksinmeye başladım. Yemin ederim hazır çorba bile yapasım yok. Robot süpürge harika bir şey ama bütçem yok.Robot süpürge al. Dünyanın en iyi aleti silsin süpürsün sen yokken bile. Koltuklarının altı yüksekse tadından yenmez.
Geriye sadece yemek yapmak kalır, onu da değişik tarifler deneyerek belki biraz da olsa seversin.
En kötü hazır gıdalardan al fırında yaparsın, kızartmasını yaparsın. Çorbayı da hazır al. Sağlıksız ama çözümsüz şeyler değil.
Allahtan ben yemek konusunda hiç üşenme mMakarnaya fazla sarmıştım ondan da yiye yiye tiksinmeye başladım. Yemin ederim hazır çorba bile yapasım yok. Robot süpürge harika bir şey ama bütçem yok.
Mutfak demeyin mutfak demeyinŞuan mutfağım dandini,salonum dağınık,çamaşır katlanacak,sabah kalktığım yatağım bile dağınık.
Bu işlerin hepsi yapılacak,kaç gündür doğru dürüst kitap okuyamıyorum yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?