Tembel bir kadın olmak

Tembel olmak istiyorum. Ama şu anki iş ve ev ortamım buna müsaade etmiyor. Her gün koşturmaca her gün bir maraton. Sürekli zamanla yarış halindeyim. Eğer imkanım olsa tembelliğin dibine vururdum.

Haftada birgün evi siler supurum kışın salonum kapalıdır orayı silmem. Çok kullanılan oturma odası mutfagi hergun supururm olmadı gırgırlarim. Kızım 2 yaşında ortalığı döker saçar aksam toplarım. Yemeği yaparım mecburen. Genelde kolay yemeklere kaçarım. Bulaşıkları azsa elde yıkarım çoksa makineye atarım. Birde ortalığı toplu tutmak temizlik kadar etkilidir.

tek yaşayan, evde küçük çocuğu olmayan biri olarak zaten ne kadar kirletebilir ve dağıtabilirsin ki? daha düzenli olmak istersen dağınlıklık yaratma yeter. aldığını yerine koyacaksın hepsi bu. koymayınca dağılıyor doğal olarak bu biraz şey gibi oldu, koronavirüse karşı en önemli tedbirimiz virüse yakalanmamak gibi

Ben de bir ara öyleydim .Şimdi iki bebekle mümkün olmuyor ,tabi yine oyuncak dağınıklığı var ama rutin oluşturun .Bir de ipin ucunu kaçırmayın yani kaçarsa toparlanmiyor ,zor oluyor .Azar azar kendinizi yormadan her gün bir şeyler yaparsanız hem iş birikmiyor hem yorulmuyorsunuz .Yemek için e pratik tarifler bulun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…