Tembel bir kadın olmak

Makarnaya fazla sarmıştım ondan da yiye yiye tiksinmeye başladım. Yemin ederim hazır çorba bile yapasım yok. Robot süpürge harika bir şey ama bütçem yok.
Taksitle ucuzundan alaydin bari benim hatrim icin bxbxbx ya derdin evin pisligi olsun, simdi 5 gun once yaptigini ama 5 gundur yapmadigini dusun, simdiye gene les olurdu zaten, yapmadin bisey kaybettin mi? Hayir basladigin yerdesin, sadece evin leşlik leveli atliyo her turda, orasi biraz can sikici

Temizliğin şöyle bir özelliği var
Yaptıkça yapasın gelir
Yapmazsan gözünde büyür dağ olur
Etrafınızdakileri kulandıktan sonra temiz bırakırsanız bile yeter

Ben ev işi yapmayı sevmem ama temiz evi pek severim.Yapmadigim zaman kötü hissediyorum.1+1 candır yaa.Yarim günde biter

Ben de ev işi ve yemek yapmayı sevmem. Rahatıma da düşkünüm ama yine de yapıyorum tabiiki, sonuçta çocuğum var ve temiz, düzenli evde oturmayı seviyorum, sağlıklı beslenmeye de çok önem veriyorum.

Size tavsiyem benim de çok işime yarayan "to do list" hazırlamaktır:

Haftalık temizlik gününüzü belirleyin,
Sonra her gün için bir liste oluşturun.
Mesela işte gelince sırasıyla:
- etrafı toplamak
- yemek yapmak
- keyif vakti

Valla inanın bizde öyleyiz

Valla ben de temizlik yapmam, temizlikçi çağırıyorum banyoyu mutfağı yapıyor

Robot süpürge aldım o da yerleri silip süpürüyor

Yemek yapıyorum ama Türkiyede yaşasam öğle yemeği yapmazdım herhalde yemek sepetinde çok şahane seçenekler var

Tembelsek tembeliz boşver kime ne

Allahtan ben yemek konusunda hiç üşenme m
Pazar günü pideli köfte
pazartesi köfte bulgur pilavı
Salı balık
Dün bugun k.fasulye pilav
Yarın akşama bakarım artık.
Ama biri beni kaldırsın yorgunum
Konu dışı ama pideli köfte ne yaw? Kofteli pide olmasın

Titiz bir kocayla öyle zor ki, Allah'tan bu ara o da çok yoruluyor da pek sağa sola laf edecek hali kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…