Tembel bir kadın olmak

Bebeğim var 4,5 aylık. Eşime yakınıyorum ev çok kirli, dağınık hadi yardım et yapalım diye. O da evlendiğimizden beri böyle gören çocuktan sonra böyle oldu zanneder boşver diyor
Senin esindeki rahatlık benimkinde de olsa her gün mutlaka kirli yer buluyor. Sen çok kirlisin de diyor. Ama hala ayniyim m

Aslında ev işi yapmayı ben de aşırı sevmem ama bulaşıklar mutfakta pis pis bekliyorken, etraf dağınıkken, yerler tozluyken içim el vermiyor o ortamda oturmayı. Kendimi de pis hissediyorum o havayı soluduğum için. Oysa yıkanmış çamaşırlar çarşaflar, temiz tabak çanaklar mis gibi oluyor yani temizlik tazelik kokusunu çok seviyorum o yüzden işe koyuluyorum hemen. Üstüne duş alıp şöyle bi sıcak çay demleyip yayıldın mı tadından yenmiyor

öneren oldu mu bilmiyorum ama misafir çağırmak
hem yemek hem temizlik yapiyo insan mecburen

Ben de assiri tembelim. Kime hesap vercez ya, canımız nasıl isterse oyle oluruz napalim yani

Çalışan kadının, ev işi ve yemek görevleri yoktur, isterse yapar isterse yaptırır.
Ev hanımı olsanız zaten evde insan can sıkıntısından bile temizliğe dalıyor.
Bakın erkekler işten gelince, yemek temizlik yapıyor mu yok. Siz sırf cinsiyetiniz “kadın” diye işten gelince bunları yapmak zorunda değilsiniz.
Temizlik için haftada bir gün yardımcı alın. Yemeği dışardan söyleyin, işinize gelince de yapın. Erkekler bizden daha kuvvetliyken fiziksel olarak, işten dönünce Kızılaya kan vermiş gibi yatıyorlar.

Evet temizlik yapmak güzel şey
Ama kalkmak uygulamak çok zor valla
Gerçekten iyi geliyor insana
Bende severim temizlik yapmayı ama yemek yapmaktan böğğğ geldi artık yemek yapıp yiyince üstüme bir yorgunluk çöküyor
Valla yemek modumu düşürüyor benimde temizlik yapamıyorum
Ya yemek ya temizlik ikisi birden olmuyor ya

Gel sarılalım aynı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…