Senin esindeki rahatlık benimkinde de olsa her gün mutlaka kirli yer buluyor. Sen çok kirlisin de diyor. Ama hala ayniyim mBebeğim var 4,5 aylık. Eşime yakınıyorum ev çok kirli, dağınık hadi yardım et yapalım diye. O da evlendiğimizden beri böyle gören çocuktan sonra böyle oldu zanneder boşver diyor
Pideli Köfte,Bursa nın meşhur yemeklerinden biriKonu dışı ama pideli köfte ne yaw? Kofteli pide olmasın
Bir Bursa yemeği.Konu dışı ama pideli köfte ne yaw? Kofteli pide olmasın
Pideli Köfte,Bursa nın meşhur yemeklerinden biri
İskender gibi düşünün ama köfteli...
Titiz bir kocayla öyle zor ki, Allah'tan bu ara o da çok yoruluyor da pek sağa sola laf edecek hali kalmıyor.
Yrimmmmmm
15 senedir kaçmadı benimki,Titiz herif benden soğur kaçar
Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Senin esindeki rahatlık benimkinde de olsa her gün mutlaka kirli yer buluyor. Sen çok kirlisin de diyor. Ama hala ayniyim m
Hepimizin motivasyonu farklı. Ben de yemek yapmayı çok severim. :)Ya ben mi anormalim
Ben temizliği severim
Bir çeşit motivasyondur benim için
Mesajları okuyunca allah allah diyorum
Çalışan kadının, ev işi ve yemek görevleri yoktur, isterse yapar isterse yaptırır.Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Gel sarılalım aynı benBen de sizin gibiyim.Üstelik dönemsel değil,her zaman böyleyim.Bir tek yemek yapmaya üşenmem.Temizlik rutinim yoktur.Görüyorum sosyal medyada bugün bu dolabı düzenledim,yarın buzdobı silip düzenleyeceğim….bunlar bende yok.Asgari düzeyde 2-3 günde bir süpürme, silme ,tuvalet yıkama o kadar.Asla bal dök yala bir evim olmadı.Kendimi böyle kabul ediyorum.Derz arası fırçalayacak kadar hayatı sevmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?