aaa gırgır bu mu?ben vileda sapı gibi uzun sapı olan bir şey düşünmüştüm.araştırayım bunu daKız bundan işte ironi mi yaptın yoosa bilerek mi sorduydunmadamecocodan almıstım ben .belliki gırgır tedavülden kalktı heralde bulamadım smdı linki he bide bunların saplısı vıkmıs ama elle gırgırlamak daha içine siniyor.ama yanlıs olmasın leopar taytla domalıp gırgırlamıyorum normal dizlerimi kutupta gırgır yapıyorum.o ihlas ah ah bosa aylarca taksidini ödedim bird eögrencşyken aldım ne mantıksa ceyizime koyarım diye sımdı 2.ele satmak için koydum yuzune bakmadılar
sen de benim gibi her konuda varsınn.heee seni çağırdıkk.tembel misinn hamarat mı?Biri beni mi çağırdı
Hahaha ben Kk nın en tembeliyim ceysen de benim gibi her konuda varsınn.heee seni çağırdıkk.tembel misinn hamarat mı?
en iyisi boşver.hayat kısa yarısını temizlikle mi geçirecektikHahaha ben Kk nın en tembeliyim cey
Yarına çıkacağımızın garantisi yok ayen iyisi boşver.hayat kısa yarısını temizlikle mi geçirecektik
Onunda filtresini boşaltacan filan. Bende var bazen uygulamadan çalıştırmaya bile üşeniyorum. İnsanın içinden gelmeyince icatlarda işe yaramıyor.Robot süpürge alhayat kurtariyomus, canmış, öpülesi sevilesiymis
ben uygulamadan çalıştırmıyorum salıyorum odanın kapısını da kapatıyorum ne yaparsa yapsın orada diyorum.Onunda filtresini boşaltacan filan. Bende var bazen uygulamadan çalıştırmaya bile üşeniyorum. İnsanın içinden gelmeyince icatlarda işe yaramıyor.
Aynen haritasını bende kullanmıyorum. Güncelle filan kim uğraşmıyorum. Teknoloji cidden tembelliğe itiyor.ben uygulamadan çalıştırmıyorum salıyorum odanın kapısını da kapatıyorum ne yaparsa yapsın orada diyorum.
Valla temizlik kolay oluyor bunla. Bir abla var instagramdantakip ediyordum halıları gırgırlıyor sonra ters cevirip cırpıyor.yere cırpılan pislikleri su cekpaslar varya onla evin pisligini çekiyor. sonra siliyor yerleri.ögrenci gelin miydi neydi hesabı.bana baya elektriksiz tertemiz bir temizlik gibi geldi ama onu yapmaya üsendim gırgır yapıyormda o paspas olayı falan bide evde bebek var halıları odaya cırpmak bilemedim ne kadr saglıklıaaa gırgır bu mu?ben vileda sapı gibi uzun sapı olan bir şey düşünmüştüm.araştırayım bunu da
Ev süpürme ye usenmem ama mutfak toplamaktan nefret ediyorum. Börek ac deseler zor gelmez. Mutfak toplamak kabusumo kurtarmıyor merak etme.ahaa şimdi hastaneden geldik evim çöp ev gibi robot çalışıyor ama 2 kıl tüy topluyor.bulaşıkları yerleştiriyor mu yohhh çamaşır asıyor mu yohhh toz alıyor mu yohh yemek yapıyor mu yohhhh
aynen benim de.yemek yapmayı çok severim ama buzdolabı temizlemek fırın ovmak dolap içleri dışı hatta bulaşıkları sudan geçirip makineye dizmek bile bir işkence.Ev süpürme ye usenmem ama mutfak toplamaktan nefret ediyorum. Börek ac deseler zor gelmez. Mutfak toplamak kabusum
Zengin olursam temizlik için yardımcı alırım . Ama ascii almam mesela. Zevk için yemek yapıyorum ben. Ama geride kalan enkazı birisi toplasa nasıl da harika olurduaynen benim de.yemek yapmayı çok severim ama buzdolabı temizlemek fırın ovmak dolap içleri dışı hatta bulaşıkları sudan geçirip makineye dizmek bile bir işkence.
Seviyorum temizlik yapmayı. Temiz evi.ah bide kirlenmese
Her güne bir iş koyabilirsiniz. Bir gün banyo, bir gün mutfak, bir gün ütü vb.Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?