- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
fakirlikten 2 derin dondurucu aldık.tepeleme dolduruyoruz yazdan.kışın rahatlık oluyor zaman açısından da.böylece yemeğe az zaman ayırıp çocuğun dersleriyle ilgileniyorum.hemd e sadece kış sebzelerine meyvelerine vs mahkum olmuyoruz.kabak 30 tl de olsa yedim mesela buzluktanValla sorma biz bu aydan sonra eahatlarıs rahatlarız derken daha cok geliyor dogalgaz 2+1 ev kısıkta calıstırjyoruz 700 geldi. Cidden 144 TL geldi bizde sasırdık esm hergn fırın calıstırmasına fırın cok yakıyor bide ona ragmen Boyle gelince normalde 100 TL'yi asınca sanki ev degıl fabrika der sasırdım fsturaya.smdi 140 a sukur ediyoruz.eşim evdeyken TV acık surkelı ama genelde evde olmuyor haftada 2 3 kez evdedır yarım gun nrdeyse o surede acık kalıyor onun ilçe görevleri falan derken evde yalnız kalıyoruz hiç tv acmıyorum.birde tüm ürünlerimizi a+++ aldık enerjı tasarrufuymus diye güya ama belkıde onun etkisidir.camasır bulasık makinelerini haftada 2 defa calıstırıyorum oda gece 10 dan sonra. Genelde az bulasıgmız oldugu için elde yıkarım. Belkıde bunların etkisidir.ya da dogu tarafında oldugumz için mi bilmiyorum da gercı burdaki cogu arkadasa da 400 uzerı gelmişo degilde kışlık mışlık cok mu yapıyorsun 2 derin dondurucu nedir MAsallah
Evet canım ihlas.haftada 1 onla supururm.zar zor. Gunluk oalrakta dikey süpürgeler varya Arnica falan ceyizim zamanımda almıştım hala o işimi görüyor.zaten hergun supurgede pek yapmıyorum bugun supurduysem 2 gun supurmuyorum gırgır yaparım .su 4 fırcalı gırgırlarda iyi tasarruf ettiriyorBize 200 küsur geldi
Temizlik robotu ihlasın mı?
Elinize sağlık yesinler oglunu.allah mesut etsin daima.mutluysan bişeylerinin olmamasının önemi yok inanSabah kalktım bi enerji geldi bana.daha şimdi oturdum.banyoyu yıkadım,tuvaleti(bahçedeki)yıkadım.bulaşık makinem yok.evi süpür sil.üst kat yatak odaları sil süpür toz aldım.makineye çamaşır attım,çıkardım serdim.şimdi de çayımı içip oğluma akşam yemeği ve kendimize salata yapıcam.
Valla iyi düşünmüşsün ben simdilik sebze koymadm gorumcem tadı güzel olmuyor dedi ama mesela yeşillikleri dograyıp atarım bzluga tutam tutam kullanırım gayet iyi oluyor tadı degişmşyor aslında denemem lazım bebekle okadar zor oluyorki yemek ugrasmasj hem pratik olur hem cebten tasarruf.ben smdilik kurabiye pogaca mantı köfte tarzı seyler attım.sebze de deniycemfakirlikten 2 derin dondurucu aldık.tepeleme dolduruyoruz yazdan.kışın rahatlık oluyor zaman açısından da.böylece yemeğe az zaman ayırıp çocuğun dersleriyle ilgileniyorum.hemd e sadece kış sebzelerine meyvelerine vs mahkum olmuyoruz.kabak 30 tl de olsa yedim mesela buzluktan
Çok teşekkür ederim.haklısınız bazen salıyorum ev işlerini bazen de gaza gelip yapıyorum işte.Elinize sağlık yesinler oglunu.allah mesut etsin daima.mutluysan bişeylerinin olmamasının önemi yok inan
Hepimiz öyleyiz ya benim eşim titizdir ben izne gitsem bile dondgumde ev tertemizdir ama kadınız işte süpürür silerim iyice yinede arkasından. Şimdi ben gün içinde yapmasam bile geceden evi toparlar bulasık vs bırakmam sabah kalktıfımda ev temiz olsun diye.ya da esim nöbetten cıkıyordur eve girdiğinde evi temiz bulsun diye zaten erkeklerde eslerini ttiz gorunce dagıtmaya cekiniyolar biraz mecburen onlarda derli toplu oluyolar.ev daha az dagılıyor.suan koranayiz bebegmle ben 3 gundur eve dokunmjyorum çamasır atılcak Makineye ona bile kemiklerşm agırıyor smdı kim atacakta kim asıcak diyorum.cocuk ustumden inmiyor zaten halsızım.esimde yok yapacak pisligin içinde yasıyoruz.Çok teşekkür ederim.haklısınız bazen salıyorum ev işlerini bazen de gaza gelip yapıyorum işte.
Kablolu supurgenin yuzune bakasim gelmiyor. Keske sarjli dikey supurgem olsa benim de. Ihlasım olsa kenarda çürümeyi bekler valla. O devasa şeyi cikarip kullanamam. Dedigin gırgırı linkler misin rica etsem.Evet canım ihlas.haftada 1 onla supururm.zar zor. Gunluk oalrakta dikey süpürgeler varya Arnica falan ceyizim zamanımda almıştım hala o işimi görüyor.zaten hergun supurgede pek yapmıyorum bugun supurduysem 2 gun supurmuyorum gırgır yaparım .su 4 fırcalı gırgırlarda iyi tasarruf ettiriyorsupurge gibi cekiyor valla onla gırgırladıktan snra hafif cırpıyorum sonra siliyorum evi 2 tur. Bir ara deli gibi saat bası supuege yapardım bebegim elinde bişeyler yiyerek gezerdi cıldırırdımm en son cozumu savan deriz biz halının uzerune ondan aldım onu kirlendikce balkona cırpıyorum bitti.
Kız bundan işte ironi mi yaptın yoosa bilerek mi sorduydunKablolu supurgenin yuzune bakasim gelmiyor. Keske sarjli dikey supurgem olsa benim de. Ihlasım olsa kenarda çürümeyi bekler valla. O devasa şeyi cikarip kullanamam. Dedigin gırgırı linkler misin rica etsem.
Yok kiz ne ironisi. Simdi bi dik supurgeye benzer girgir görüyorum da ondan mi diye merak ettim.Kız bundan işte ironi mi yaptın yoosa bilerek mi sorduydunmadamecocodan almıstım ben .belliki gırgır tedavülden kalktı heralde bulamadım smdı linki he bide bunların saplısı vıkmıs ama elle gırgırlamak daha içine siniyor.ama yanlıs olmasın leopar taytla domalıp gırgırlamıyorum normal dizlerimi kutupta gırgır yapıyorum.o ihlas ah ah bosa aylarca taksidini ödedim bird eögrencşyken aldım ne mantıksa ceyizime koyarım diye sımdı 2.ele satmak için koydum yuzune bakmadılar
Ah ah sırma ne zaman gırgır yapsam aklıma gelihor sonra donup esime bakıyorum beni mi izliyor diyeYok kiz ne ironisi. Simdi bi dik supurgeye benzer girgir görüyorum da ondan mi diye merak ettim.
Off leopar taytla gırgır yapma fantezisini hafizamdan silmek istiyorum. Lanet olsun sitenin ana mizah ögelerinden biri oldu, unutamiyorum.
Tiktokta ihlas övücüsü yeni gelinler var bir sürü. Sinirlerimi bozuyorlar. Hiç pratik degil.
Allah yardımcın olsun canım.ben covit olduğum zaman çok kolumu kıpırdatacak halim yoktu.o halde bile yemek yapıyordum.çok zor bilirim yorma kendini.Hepimiz öyleyiz ya benim eşim titizdir ben izne gitsem bile dondgumde ev tertemizdir ama kadınız işte süpürür silerim iyice yinede arkasından. Şimdi ben gün içinde yapmasam bile geceden evi toparlar bulasık vs bırakmam sabah kalktıfımda ev temiz olsun diye.ya da esim nöbetten cıkıyordur eve girdiğinde evi temiz bulsun diye zaten erkeklerde eslerini ttiz gorunce dagıtmaya cekiniyolar biraz mecburen onlarda derli toplu oluyolar.ev daha az dagılıyor.suan koranayiz bebegmle ben 3 gundur eve dokunmjyorum çamasır atılcak Makineye ona bile kemiklerşm agırıyor smdı kim atacakta kim asıcak diyorum.cocuk ustumden inmiyor zaten halsızım.esimde yok yapacak pisligin içinde yasıyoruz.
Beni ve evimi burda anlatman hiç hoş değilMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Zamanı gelince de yapamazsak diye korkuyoruzHazır bekarken kafaya niye takıyorsunuz ki, nasıl rahat ediyorsanız öyle davranın. Zamanı gelince daha çok yaparsınız.
Aman su akar yolunu bulurZamanı gelince de yapamazsak diye korkuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?