Tembellik

klup kuralim seninle. bugun cocugun odasini toplamayi planlamistim ama kahve iciyorum
[/QUOTE]
Tembeller kulübütemizlik ite kaka oluyorda o düzen işi hele

Bacım sen Nirvanasın bana göredoğru biriktirmeden yapınca daha kolay oluyor işler onu biliyorum da bu aşamaya nasıl geldin, hep mi böyleydin, bir bilmek var bi de uygulama. Uygulama kısmı sıkıntı

iyi de ev temiz diyorsunuz, sorun ne ben anlamadim,
zaten bana gore evi bal dok yala kivamina getirmek dogru degil,

neden yani, amac ne ?!?!?!?!?!

iyi de ev temiz diyorsunuz, sorun ne ben anlamadim,
zaten bana gore evi bal dok yala kivamina getirmek dogru degil,

neden yani, amac ne ?!?!?!?!?!
Sorun iş yapacak olmanın verdiği üzüntü, çöküş. İnsan yaşayacağı evi temizleyecek diye esir gibi hisseder mi hissediyorum. Daha mutlu iş yapmayı isterdim yani

Sorun iş yapacak olmanın verdiği üzüntü, çöküş. İnsan yaşayacağı evi temizleyecek diye esir gibi hisseder mi hissediyorum. Daha mutlu iş yapmayı isterdim yani

anladim simdi tamam :)

benim kural belli, kim olursan ol kendi pisligini temizlemelisin, o yuzden evin diger fertlerine de is tutustururum,
herkes birlikte yapinca biraz daha sevk geliyor insana,
tabi en cok size is dusecektir, calismayan yetiskin olarak, ama yine de yardim yardimdir.

bir de muzik acabilirsiniz dans ederek yapabilirsiniz, veya terapiye cevirebilirsiniz,
bende buharli mop makinesi var, yavas yavas yaparim evin her yerini onunla, sessiz sakinse de ev pek iyi hissederim.
Supurge sesi delirtir mesela, kolaylik olsun diye once firca supurge kullanirim, sessiz sessiz yapabildigim kadarini yaparim.

Merhaba; ben de aynı şekilde eskiden ne yemekler dener yapardım, evliydim yine. Şimdi 1 seneyi geçti, bütün ev işlerini eşim yapıyor, yardımcı olsa üzülmezdim ama ben ona yardımcıyım ben sadece çalışıp bebeğimize bakıyorum. O hem çalışıyor, hem A dan Z ye tüm iş onda. Utancımdan hâlim yok diyemiyorum, çok derin üzüntü duyuyorum, elimde değil

Evet iş bölümü güzeldir zaten benim çocuklar da benim gibi tembel olacak diye üzülüyorum ondan evi temiz tutmaya çalışıyorum. Müzik iyi geliyor

Ne güzel ev işleri sadece kadının görevi değil ki hiç bozmayın. Hem çalışıp hem bebek varmış eşiniz yapmasa da yardımcı almanız gerekirdi. Ben de çalışırken eşime zorla da olsa iş yaptırıyordum da işte evde olunca çok da yardım istenmiyor. Mutluluklar dilerim

Küçük düzeltme; çalışıyordum sadece, şimdi izinliyim ama yakında hem çalışma hem bebek bakma, anneme bırakacağım inşallah. Teşekkür ediyorum

Bacım sen Nirvanasın bana göredoğru biriktirmeden yapınca daha kolay oluyor işler onu biliyorum da bu aşamaya nasıl geldin, hep mi böyleydin, bir bilmek var bi de uygulama. Uygulama kısmı sıkıntı
yok hep boyle degildim.23 lu yaslarda basladi, evlenince artik oturdu. Kafamdaki plani yetistiremince morelim bozulur. Ve herrseyim saatlidir.kahvalt,i uyku saati, utu yapacagim gun, kizimin banyo saati vs vs. Buda aslinda cok saglikli diil bana gore. Surekli bi plan bir hesap içinde oluyo insan. Karekterim mi bu yoksa dogup buyudugum ve oyle gorup yerlestigim almanyadan mi bilemem. Ben sabah okula giderken alman teyzoslar toz alirdi gorurdum belki devannem ben 12 yasindayken gecirmis oldugu beyin kanamasi yuzunden uzerime binen sorumluluklati yonetis tarzim bilemem.

İşte beni anlatmışsın, bazen tam ayarlı bir temizlik robotuyum, bazen tembelin dibiyim, şu an diplerde geziyorum mesela

dinlemeyi sevdiğiniz, dinlerken sizi başka dünyalara götüren şarkılar, podcastler, programlar varsa onları dinlerken temizlik yaptığınızı anlamazsınız bile. Eliniz ayağınız otomatik çalışır

Bence şükredin yapıyomuşsunuz ama zorla sonuçta içinizden geliyo ben depresyondayım içimden hiç bisey yapmak gelmiyo,bi bulaşığı yıkayabiliyorum bazen de ev süpürme.....Bence havalardandır sizin geçer

evin bütün pencerelerini açın tertemiz hava olsun , sadece salon ve mutfagi supurun şilin, toz içinde puskuller var onu kullanın diğer odaları sadece supurun ayda 1

Ben de küçük yaştan beri iş yapıyorum ben de bıktım mı bilmiyorum. Annem de benim gibi plansızdı ona çekmişim. Bilmiyorum orta yolu bulsak iyi çok planlı olmak da yorar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…