- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
- Konu Sahibi Sevgi perisi
-
Ooo yaratıcı ama sevdim bunuBu temizlik manyaklığında mastır yapmış üyeler
Kirli çorabını ortalığa atan aile üyesine ders olsun diye kirli çorabı çantasına koyup işe/okula gönderne aşamasında bazılarımız
Aynen öyle diyorum kızımız hep iş yapsın kocası yatsın mı, çocuğun şemalarına bu şekilde işliyor diyorum. Biraz etki ediyorÇocuklarınız falan var mı? Evde iş bölümü yapın. Eşiniz iş yapmaya itiraz edecek olursa "çocukların iş bölümü yapmayı ve sorumluluk almayı öğrenmesi gerekiyor, biz onlara örnek olmalıyız," dersiniz. İşin ufak tefek bir kısmını da bebelere yıkmış olursunuzSiz de aynı sebepten yaparsınız.
Çevrem böyle manyaklarla dolu herkes pek temizlik, düzen sever ondan böyle ezik oldumNiye severek ev isi yapalim ki manyak miyiz biz?
Evin kirli olmasından rahatsız oluyorum ama dağınık olmasından hiç rahatsız olmuyorum.Küçük çocuğum olduğundan bir yandan ona göz kulak oluyorum bu sebeple kulaklık takamam ama müzik hep açık. Teşekkür ederimBen de sevmiyorum ev temizliğini ama bazen terapi niyetine yapıyorum. Evin kirli olmasından rahatsız olduğum İçin yapıyorum. Beni dağınıklık, pislik rahatsız ediyor. Siz rahatsız olmuyorsanız yapmayın. Bir de kulaklık takın ev temizlerken. Cep telefonundan Radyo tiyatrosu dinleyin. Ben öyle yapıyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Öperim sevgiler
Aferin kardeşim sen doğru yolu bulmuşsun, tam gaz devam. You go girl!!Aynen öyle diyorum kızımız hep iş yapsın kocası yatsın mı, çocuğun şemalarına bu şekilde işliyor diyorum. Biraz etki ediyor
Arkadaşlar, çok tembelim yemek konusu tamam eskiden de lahmacundan hamburgere hepsini evde yapıyordum. Şimdi ekmeği de evde yapıyorum ama geri kalan ev işleri zulüm bana göre. Bugün ramazan öncesi dip köşe bir temizlik yapayım diyorum yok canım gidiyor iş yapacam diye. Yapıyorum tabi ev batmıyor ama zorla yapıyorum işkence gibi. Corona var ama dışarıyla bağlantımız sıfır eşim de evden çalışıyor. Kan değerlerim normal. Temizlik programlarını izliyorum hiç gaza gelmiyorum. Temizliğe yardımcı alamam zaten çalışmıyorum.Çoğunlukla çalışan bir insandım ama çalışsam da ev hanımı da olsam duygum değişmedi. Yani benim sorunum şu arkadaşlar evime gelseniz temiz, pis değil ama zorla yapıyorum ev işi yapmayı hiç sevmiyorum. Var mı benim gibi olup çözüm bulan
Lisedeyim. Sabah okula gittim.Bu temizlik manyaklığında mastır yapmış üyeler
Kirli çorabını ortalığa atan aile üyesine ders olsun diye kirli çorabı çantasına koyup işe/okula gönderne aşamasında bazılarımız
Zaten beni o his mahvediyorbende çalışmıyorum şuan ve ev işleri çoook sıkıcı çook ,sen yapıyorsun yine biri bozuyor .dağıtıyor .kirletiyor .bazen başkasına da gerek yok çünkü insan kendisi de bozuyor ,dağıtıyor ....
yazarken aklıma geldi bak nasıl bir his olduğu, hisside bunaltıcı ...iyice yaralarımızı deştiğime göree gelen fikirlere bende bakarım üşünmezsem...
benim tembelliğim genel bana bakıp rahatyabilirsin? belki yardımı olur diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?