- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Ben ne ara yazdım bunları dedim okurkenMerhaba
Başlıkta da söylediğim gibi benim derdim tembellik. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Akşama kadar yatıyorum oturuyorum yemek yiyorum. Boş bi hayat geciriyorum yani. Elimde telefon ya da bilgisayar karşısında hic sıkılmadan günlerimi geciriyorum. Ama bu durumdan hiç memnun degilim. Faydalı şeyler yapmak istiyorum. Mesela dolabımın düzenlenmesi lazım ne zamandır ama 1 saatlik işi yapmıyorum hiç canım istemiyor. Kitap okumak istiyorum. Zayıflamak spor yapmak istiyorum. Kendime özen göstermek bakım yapmak vs istiyorum ama yok yok olmuyor.
Yarın iş var ama ben hiç gitmek istemiyorum zor geliyor düşündükçe içim sıkılıyor. Bu dönemde bazen evden çalışıyorum ama var ya nasıl eziyet gibi geliyor anlatamam doğru düzgün konsantre olup yapamıyorum.
Ben bu halimden hiç memnun değilim. Vitamin eksikliği vs oldugunu sanmıyorum arada bir gidiyorum doktora değerlerime baktırmak için biraz kansızlık dışında bi problem çıkmıyor. Enerjik canlı bi insan olmak istiyorum. Zamanımı günümü verimli gecirmek istiyorum. Kendime gelmem lazım. Siz nasıl motive ediyosunuz kendinizi bana onerileriniz var mı
Kelin ilacı olsaMerhaba
Başlıkta da söylediğim gibi benim derdim tembellik. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Akşama kadar yatıyorum oturuyorum yemek yiyorum. Boş bi hayat geciriyorum yani. Elimde telefon ya da bilgisayar karşısında hic sıkılmadan günlerimi geciriyorum. Ama bu durumdan hiç memnun degilim. Faydalı şeyler yapmak istiyorum. Mesela dolabımın düzenlenmesi lazım ne zamandır ama 1 saatlik işi yapmıyorum hiç canım istemiyor. Kitap okumak istiyorum. Zayıflamak spor yapmak istiyorum. Kendime özen göstermek bakım yapmak vs istiyorum ama yok yok olmuyor.
Yarın iş var ama ben hiç gitmek istemiyorum zor geliyor düşündükçe içim sıkılıyor. Bu dönemde bazen evden çalışıyorum ama var ya nasıl eziyet gibi geliyor anlatamam doğru düzgün konsantre olup yapamıyorum.
Ben bu halimden hiç memnun değilim. Vitamin eksikliği vs oldugunu sanmıyorum arada bir gidiyorum doktora değerlerime baktırmak için biraz kansızlık dışında bi problem çıkmıyor. Enerjik canlı bi insan olmak istiyorum. Zamanımı günümü verimli gecirmek istiyorum. Kendime gelmem lazım. Siz nasıl motive ediyosunuz kendinizi bana onerileriniz var mı
Sorularınızın cevabını bilmiyorum hic olcmedim.. Ne tür sporlar yapıyorsunuz?Dinlenik durumdaki nabziniz kac,
veya bazal metabolizma hizinizi hesapladiniz mi hic ?
ben de tembelligin kitabini yazmisimdir zamaninda,
bazal metabolizmam cok yavastir bu sebeple, duragan durumda kalbim atmiyor sanirsam hic duymuyorum
neyse sadede geleyim,
duzenli spor yaparsam hafiften kalbimin attigini hissediyorum, nabzim spor yapmadigim donemde de normalin daha ustunde oluyor, ve metabolizma hizimi artirmis oluyorum,
tabi ki tamamen duzenli yapmam gerekiyor, o yuzden hedefim her gun yarim saat,
bu hedeften sasmadigimda dedigim gibi vucudum birden degisiyor ve aktiflesiyorum.
Mumkunse sabah sporu veya aksam son yemekten 2 saat sonra gibi spor yapmanizi hic olmadi yuruyus yapmanizi oneririm. Her gun yaparsaniz etkisini gorursunuz.
Sorularınızın cevabını bilmiyorum hic olcmedim.. Ne tür sporlar yapıyorsunuz?
Yasak olmadığında bazen çıkıp dolaşıyorum akşamları ve iyi geliyor aslında (psikolojik olarak). Düzenli olursa sorunuma çare olur mu bilemiyorum ama
Evet bende bu aralar erken kalkmaya çalşyorm iki gündür 12.30 da uyanyorumSpor onerisine katiliyorum. Ben bazen cok enerjik bazen hic bir sey yapmayacak sekilde halsiz hissediyorum, genel olarak tembelim maalesef. Psikologum aslinda kimsenin tembel olmadigini, yasadigi seylerin yukuyle ve etkisiyle tembellestigini soylemisti. enerjik hissetmeyi saglayan saglam psikoloji bence de. En buyuk sorunum gec yatip gec kalkmak, sizde nasildir bilmiyorum. Bu insanin enerjisini tamamen emiyor maalesef. Erken kalkmaya alismali.
Merhaba
12.30 benim icin de su aralar erken, hele korona ramazan anksiyete derken hepten uykular haram oldu gencligim talan oldu.Evet bende bu aralar erken kalkmaya çalşyorm iki gündür 12.30 da uyanyorumgerçekten çokta şikayetçiyim bu durumdan bende ama kalkınca yapacak bir şeyim yok ben ailemden uzak şehir dışındayım tandğm üç beş kişi var onlarla iki üç kez görştk sonra karantina gelince oda bitti
Yemek yapıyorum kitapta okuyorum dizide izliyorum ama bunların hepsi bi 5 dk gibi geliyor sonra telefon elmde akşama kadar12.30 benim icin de su aralar erken, hele korona ramazan anksiyete derken hepten uykular haram oldu gencligim talan oldu.Ne yapilabilir yalnizsaniz ve yapacak bir sey bulamiyorsaniz, aslinda yapacak cok sey var ya. Bir hobi edinin mesela, sevdiginiz bir sey, deneyin, sararsa emin olun kalkamazsiniz basindan. Ne bilwyim yemekleri erkenden yapin, acin bi dizi izleyin. Sürükleyici bir seylerin zaten basindan kalkmak zor oluyor, yine cok surukleyici kitaplar okumak lazim. Tabii bir de gunduz uyumamak, sonra yien basliyor gece uykusuzluklari
Ay tamda bugun eşime bunları anlatıp ağladımTam 3 aydir icerdeyim tek bi insanla yuz yuze gprusmedim.koronadan degil ama ruh sagligimdan gidicem.gercekten kafayi yemek uzereyim disari cikicam en kotu ihtimal korona olurum su halimden daha iyi olacagim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?