13.00 da kalktim.Sabah erken kalkıp şöyle bir girişeceksin sonra bitirip bir kahve yapcan kendine oh mis
Aslında böyle düşünerek değilde kalkip bi yerden başlayarak üstüne gideceksin bu derdin erteleme asla makina bitti mi hemen boşalt kurudumu hemen katla koyArkadaslar ben temizlik yapmayi hic sevmiyorum.Mecburen yapiyorum. Temizlige baslayinca da saatlwrce bitmiyor.Bel agrisindan da uyuyamiyorum.Gozumdr buyir temizlik.Tatilden döndüm. Simdi dip kose temizleyecegim evi.Iki gunden beri omzumda bir yük beni bitiriyor. Dusundukce daha cok is çıkıyor bir de okul isleri var tabii..Ama saatlerce kitap okurum,film izlerim..Bana temizlik demeyin.Evim 1+1 olmasa yardimci cagircam.Ona da utaniyorum yani.
Bu da dert mi deyip yazacak olanlar yazmasin.Wvet kucuk bir dert.Bu sorunu nasil yenebilirim. Becerili hatunlar fikir verebikir mi?Ben de biraz aska geleyim.
Yanlis anlamayın ama takinti haline getirmekten korkuyorum cunku basak burcuyum. Normalde titiz olurlar .Ben oyle degilim ama 1 saatte yapilan bir isi 3 saatte yaparim.temizlik de bu yuzden gozumde büyüyor.Valla bende temizlik yapmayanı bir türlü anlamıyorum. Bir yer dağınık olunca ben duramıyorum, elim ayağıma dolaşıyor temizleyene kadar rahatlayamıyorum. 2 gece önce sabah 5e kadar temizlik yaptım evi kova kova suyla yıkadım mutfağı boşalttım halıları yıkattım vs. Keşke bende sizin gibi olsaydım ama ne yazık ki her konuda kanım çekiliyor bir temizlik konusunda zımba gibiyim. Mesela şuan yatakta uzanıyorum, yorganı 5 gündür yıkamadığımı farkettim kalkıp yorganımı makineye atıcam.Öyle işte..
Cocugum yok ve bekarim.Evlenecegim kisi de olmasini istediğim ozellik de temizlik yapması.Aslında böyle düşünerek değilde kalkip bi yerden başlayarak üstüne gideceksin bu derdin erteleme asla makina bitti mi hemen boşalt kurudumu hemen katla koy
Ben öyle yapmaya çalışıyorum arada savsaklayıp kendime izin verdiğim oluyor
Onun dışında neredeyse hergun evi süpürüp siliyorum çünkü çocuklarım küçük haliyle döküntümuz çok oluyor
Sadece ev işiyle bitse hergun düzenliyorum evi istinasız ama çocuklarım sürekli dağıtıyor,kirletiyor bide bu ara hep düzenli olsun takıntısı başladı nedense yetişmeye çalışmak yıpratıyor beni
Benimki takıntı değil de, rahat olamamak diyeyim.Yanlis anlamayın ama takinti haline getirmekten korkuyorum cunku basak burcuyum. Normalde titiz olurlar .Ben oyle degilim ama 1 saatte yapilan bir isi 3 saatte yaparim.temizlik de bu yuzden gozumde büyüyor.
Haklisin.Asljnda bir yaosam temiz kullanirim da is yapabilmek de.Mutfakta işin bitince bulaşıkları topla tezgahı temizle yere kırıntı dökülduyse süpürge tut
Yatak odasında işin bittiğinde yatağını topla odanın tozunu al. Dolaplarin içini arada düzenle bişey alırken dikkatli ol
Banyodan çıkarken mutlaka temizle öyle çık sonradan insan üşeniyor tuvalet ayriysa o da aynı şekilde. Gözüne batan düzensiz dağınık yer olduğunda anında düzenle. İşleri biriktirme gözünde büyümesin.
bu kadar disiplinli de yaşanmaz ya. yapan varsa da tbr ediyorum yaniMutfakta işin bitince bulaşıkları topla tezgahı temizle yere kırıntı dökülduyse süpürge tut
Yatak odasında işin bittiğinde yatağını topla odanın tozunu al. Dolaplarin içini arada düzenle bişey alırken dikkatli ol
Banyodan çıkarken mutlaka temizle öyle çık sonradan insan üşeniyor tuvalet ayriysa o da aynı şekilde. Gözüne batan düzensiz dağınık yer olduğunda anında düzenle. İşleri biriktirme gözünde büyümesin.
MaaşallahValla bende temizlik yapmayanı bir türlü anlamıyorum. Bir yer dağınık olunca ben duramıyorum, elim ayağıma dolaşıyor temizleyene kadar rahatlayamıyorum. 2 gece önce sabah 5e kadar temizlik yaptım evi kova kova suyla yıkadım mutfağı boşalttım halıları yıkattım vs. Keşke bende sizin gibi olsaydım ama ne yazık ki her konuda kanım çekiliyor bir temizlik konusunda zımba gibiyim. Mesela şuan yatakta uzanıyorum, yorganı 5 gündür yıkamadığımı farkettim kalkıp yorganımı makineye atıcam.Öyle işte..
Ay yatak odasi beni yoruyor.saclarimi surekli orda yapiyorum. Surekli kıl oluyor.Bir de makyaj malzemeleri,taki toka,kucuk seyler hep orda.Bir de kucuk olunca ev esyalar sıkışık oluyor.Bir esyayi yerinden kaldirmak iskence.Bekar evi diye kaliteli supurge de almiyorum.haliyle bir de fircaliyorum yerleri.Bende de ayni sorun var. Neyseki yalniz yasiyorum. Ayda yilda bir yapsam da olur. Evim 2+1 olmasina ragmen genelde sadece bir odayi kullanirim. Yatak odasina da sadece yatmaya gidiyorum. Haftada bir kullandigim odayi ve mutfagu supuruyorum o kadar. Hayat bana guzel
Ay yatak odasi beni yoruyor.saclarimi surekli orda yapiyorum. Surekli kıl oluyor.Bir de makyaj malzemeleri,taki toka,kucuk seyler hep orda.Bir de kucuk olunca ev esyalar sıkışık oluyor.Bir esyayi yerinden kaldirmak iskence.Bekar evi diye kaliteli supurge de almiyorum.haliyle bir de fircaliyorum yerleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?