- 29 Ocak 2019
- 521
- 1.364
- 33
Organizerim var.taki dolabi da aldim ama ywtmiyir ya da bwn beceremiyorum.Çok basit bir çözümü var. Saçınızı banyoda yapın. Makyaj malzemeleri için de organizer alın 20-30 liraya her yerde satılıyor nerdeyse. Bir kutu alın krem, oje vs derli toplu orda dursun. Takı kutusu da alabilirsiniz yine aynı şekilde. Çok kaliteli bir süpürgeye gerek yok. Orta halli bir süpürgeniz olsun yeterli. Neden bekar evi diye almıyorsunuz anlamadım. Evlenirseniz aynı süpürgeyi götürürsünüz yanınızda. Fırçalamak derken gırgır mı kullanıyorsunuz?
haklisiniz ama zamanimi temizliğe harcamak dusuncesi sogutuyor beni. dolabi temizleyecegime kitap okurum diyorum.Lavaboyu temizleyecegime arkadasimla bulusurum diyorum.Biri cagirsa ev isim var ,gelemem demek cok zor benim icin.Ev isinden boykece nefret ettiriyor sizi .Biriktirmeyin işleri. Annem hep temizlik yapmak değil temiz tutmak önemli der. Güzelce dip köşe yapın bir kişi zaten haftada bir bile süpürseniz yeterli olur. Tuvalet banyoyu iki günde bir yıkayın ama mutlaka. Mutfağı da temiz tutun bulaşık biriktirmeyin kırıntı falan dökülünce mini süpürgeniz yoksa bile bir gırgır alın. Saçınızı da banyoda yapın mutlaka. Ve 1 de uyanmayın. Günün yarısından çoğu bitiyor siz kendinize gelene kadar zaten değil temizlik hiçbir şey yapmak istemez canınız. Tembellik yapmayın yani gerisi hallolur 1+1 ev al tarafı
Arkadaslar ben temizlik yapmayi hic sevmiyorum.Mecburen yapiyorum. Temizlige baslayinca da saatlwrce bitmiyor.Bel agrisindan da uyuyamiyorum.Gozumdr buyir temizlik.Tatilden döndüm. Simdi dip kose temizleyecegim evi.Iki gunden beri omzumda bir yük beni bitiriyor. Dusundukce daha cok is çıkıyor bir de okul isleri var tabii..Ama saatlerce kitap okurum,film izlerim..Bana temizlik demeyin.Evim 1+1 olmasa yardimci cagircam.Ona da utaniyorum yani.
Bu da dert mi deyip yazacak olanlar yazmasin.Wvet kucuk bir dert.Bu sorunu nasil yenebilirim. Becerili hatunlar fikir verebikir mi?Ben de biraz aska geleyim.
Organizerim var.taki dolabi da aldim ama ywtmiyir ya da bwn beceremiyorum.
Firca derken supurdukten sonra kalan killari fircayla topluyorum.
Yani hayatınızı temizliğe adamayın tabi ama pisliğin içinde kitap da okumayın yani. Kaldı ki bugün 1de kalktım diyorsunuz uyuyacağınıza şimdiye ev bal dök yala olurdu şatoda oturmuyorsunuz nihayetinde. Ya da bu kadar zorsa temizlik için birini bulun.haklisiniz ama zamanimi temizliğe harcamak dusuncesi sogutuyor beni. dolabi temizleyecegime kitap okurum diyorum.Lavaboyu temizleyecegime arkadasimla bulusurum diyorum.Biri cagirsa ev isim var ,gelemem demek cok zor benim icin.Ev isinden boykece nefret ettiriyor sizi .
Benim evimde 1+1, çalıştığım için 1 haftasonu 1 odayı temizliyorum diğer haftasonu salonu temizliyorum.2 haftada bir temizlenmiş oluyor gayet yeterli geliyor. Evcil hayvan vs yoksa zaten kolay kolay kirlenmiyor akşamdan akşama geliyoruz eve, mutfak içinde 2 ayda bir dolapları toparlıyorum yeterli oluyorArkadaslar ben temizlik yapmayi hic sevmiyorum.Mecburen yapiyorum. Temizlige baslayinca da saatlwrce bitmiyor.Bel agrisindan da uyuyamiyorum.Gozumdr buyir temizlik.Tatilden döndüm. Simdi dip kose temizleyecegim evi.Iki gunden beri omzumda bir yük beni bitiriyor. Dusundukce daha cok is çıkıyor bir de okul isleri var tabii..Ama saatlerce kitap okurum,film izlerim..Bana temizlik demeyin.Evim 1+1 olmasa yardimci cagircam.Ona da utaniyorum yani.
Bu da dert mi deyip yazacak olanlar yazmasin.Wvet kucuk bir dert.Bu sorunu nasil yenebilirim. Becerili hatunlar fikir verebikir mi?Ben de biraz aska geleyim.
Temizlik zaten severek yapılmıyor. Düzensiz ve bakımsız evde yaşamak beni daha çok mutsuz eder. 2 ayda bir cam silme ve genel temizlik için kadın alırım. 2 haftada bir de kendim temizlerim evimi. Evimi derli toplu tutarım. Temizlik okuduğunuz kitap, arkadaşlarınızla buluşmak için ayırdığınız zaman kadar elzem bir iştir. Aslan yattığı yerden belli olur diye boşuna dememişler.Arkadaslar ben temizlik yapmayi hic sevmiyorum.Mecburen yapiyorum. Temizlige baslayinca da saatlwrce bitmiyor.Bel agrisindan da uyuyamiyorum.Gozumdr buyir temizlik.Tatilden döndüm. Simdi dip kose temizleyecegim evi.Iki gunden beri omzumda bir yük beni bitiriyor. Dusundukce daha cok is çıkıyor bir de okul isleri var tabii..Ama saatlerce kitap okurum,film izlerim..Bana temizlik demeyin.Evim 1+1 olmasa yardimci cagircam.Ona da utaniyorum yani.
Benim ki çok güzel yemek yapar,cok güzel çocuk bakarCocugum yok ve bekarim.Evlenecegim kisi de olmasini istediğim ozellik de temizlik yapması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?