M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 2.511 1.663 133 10 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #141 SEHER YILDIZI .!.: Kanamnız rahatsızlıktansa geçmiş olsun öncelikle. Böyle durumlarda evet ama yorgan ve 5 gün dediğiniz için boyle söyledim. Pikeler bile bu mevsimde 2 günde kuruduğu için . Ne bileyim dediğim gibi yorgan olunca konu şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Elyaf yorgan çabuk yıkanır ve kurur.
SEHER YILDIZI .!.: Kanamnız rahatsızlıktansa geçmiş olsun öncelikle. Böyle durumlarda evet ama yorgan ve 5 gün dediğiniz için boyle söyledim. Pikeler bile bu mevsimde 2 günde kuruduğu için . Ne bileyim dediğim gibi yorgan olunca konu şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Elyaf yorgan çabuk yıkanır ve kurur.
B BayanPekmez İnce düşünen incinir tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ocak 2020 738 1.363 28 10 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #142 UykucuPanda18 .!.: Evet ama diğer çamaşır suyu kadar etkili değil maalesef Genişletmek için tıkla... Etkisi aynıdır ya kokusu olmadığı için size öyle geliyordur. Ben kokusunu sevdiğim için kokani alıyorum
UykucuPanda18 .!.: Evet ama diğer çamaşır suyu kadar etkili değil maalesef Genişletmek için tıkla... Etkisi aynıdır ya kokusu olmadığı için size öyle geliyordur. Ben kokusunu sevdiğim için kokani alıyorum