Temizlik derdi...

Evet dediler canım yazım hatam var kusura bakmayın.
Bende takılmamak istemiyorum ama bazen diyorum benim kv bile senin gibi kaynanalik yapmadı bana
Eşim terazi burcu

Canım hamile olduğumda ve rahatsız olduğumda siler yapar zaten rahat edemez bazen ben inat edip yapmıyorum alıyor bezi siliyor hali cam
İnanın hamileliğim de dediğim haftada 1 cam silmeyi kendi yaptı şaka gibi

Versin parasını, bir gündelikçi tutsun. Veya hayat müşterek deyip kendi silsin.
Siz onun kölesi değilsiniz, yapmıyorsa yapılana razı olacak.

Canım hamile olduğumda ve rahatsız olduğumda siler yapar zaten rahat edemez bazen ben inat edip yapmıyorum alıyor bezi siliyor hali cam
İnanın hamileliğim de dediğim haftada 1 cam silmeyi kendi yaptı şaka gibi

e ne güzel bırak rahatsız oluyorsa kendisi yapsın sana yüklenmesinden iyidir. bak bunu yapması iyi bi şey. en azından illa da yapacaksın diye seni baskılamıyor. ben de tam olarak bunu diyordum işte rahatsız oluyosa yapsın diye. ama zaten yapıyormuş :) o zaman çok şikayet etmeye de gerek yok zaten, ama haftada 1 cam silen insan çok nadirdir eminim. eşin bu takıntısını yenmeli, böyle yaşamak zor olur

Versin parasını, bir gündelikçi tutsun. Veya hayat müşterek deyip kendi silsin.
Siz onun kölesi değilsiniz, yapmıyorsa yapılana razı olacak.
Burda ki yorumlardan anladığım kadarıyla eşimi garipseyen sadece ben değilim evet aşırı titizlik hastası düzen yani evde kızımın oyuncakları bile sağda solda olunca bunlar niye dağınık diye kavga ediyoruz yani konu sadece temizlik olsa yine iyi hani demiyor evet çocuk var bu ev dağınık bu kadının ne suçu var ne yapabilirim ben ya çocuğunun eline hiç oyuncak vermeyecegim yada çocuğa kızacagim oyuncaklar niye sağda solda diye

madem bu kadar titiz kalkıp kendi yapacak, benim kuzenim de böyle maalesef. Karısı bıkmıştı artık üstelik temizliği kuzenim yaptığı halde, kadın bıktım diyordu. sizinki ne ala, hem temiz görmek istiyor, hem her şeye takıyor hem de size yükleniyor, madem beğenmiyor kendi yapacak. ezdirmeyin siz de kendinizi, ona bu konuda takıntılı oldugunu gösterin, söylediklerine hak veripte iyice kendinde hak bulmasın, olmadı bir psikolga gitsin, karşı komşuyu örnek göstermek ne demek? hayret bir şey!

Canım yaparken hiç ağzı durmaz ki yapsada konuşuyor yapmasana ben zaten artık alıştım ama bazen o kadar abartıyor ki gorseniz yaptığım temizliği bile beğenmiyor o zaman kavga gürültü kıyamet kopuyor

bu konuda takıntılı olduğunu kabul etti mi? bu bir hastalık biliyorsunuz değil mi? bence psikoljik destek alsın, sizde rahat edin herkes rahat etsin.

bu konuda takıntılı olduğunu kabul etti mi? bu bir hastalık biliyorsunuz değil mi? bence psikoljik destek alsın, sizde rahat edin herkes rahat etsin.
Evet tam olarak kabul etmesede bazen ev dağınık olunca yada bi yerde küçük bi toz görsem rahatsız oluyorum diyor psikolojik olarak

Sanırım eşiniz hasta.
Yani takıntılı.
Bence bir doktora falan görünmeli.
Oda böyle olsun istemiyordur belki ama elinde değil işte takılıyor.
Ve sizin açınızdan da sahiden çok zor bir durum.
Gündelikçi almayı teklif falan edin ama en önemlisi mutlaka eşiniz bir destek almalı.

Canım teklif ettim kabul etmedi

Eelbette garip ek olarak şu da var ki; o ev ve çocuk ikinize ait sana maaşlı elemanı gibi mükemmelliği buyuramaz.
Yapmak istemeyebilirsin, elinden bu kadarı geliyordur, bugün canın istemiyordur. Zaten böyle şeyler ortaklaşa yapılır.
Bağırmak nesi.. O işe gidip maaş alırken sen ona neden bu ay 30.000 TL kazanmadın diye bağırıp kavga çıkartıyor musun?
Annesinin evinde aşırı titizlikle her yer toplu mu büyümüş?
Öyle ise bile bu onu haklı yapmaz. Elimden gelen bu, beğenmiyorsan gündelikçi tut ya da kendin yap onu da yapmıyorsan kapı orda deyin gitsin..

Canim evet çocuk bize ait ama temizliği bana gülüyorum artık napabilirim elimden bişey gelmiyor anneside çok titizdir hatta eşimi 2 ye katlar evindeki düzeni istiyor ama anlatamıyorum ben senin annen gibi değilim elimden gelen bu olacaksın sende diyor inanin artık evde ayagimda galos başımda bone elimde eldiven ve çamaşır suyuyla gezince hayal ediyorum kendimi psikolojim artık bu yöne kayıyor

yapmayın o yapsın o kadar tıtızse, bu kadar basıt tartısmaya degmez...
bende tıtızımdır ama utu sevmem ve kendı kıyafetlerım dısında utu yapmam, cam koltuk kapı sureklı sılmem , ama evımı haftada bır muhakka temızlerım ve dagınık bırakmam asla....
bırde bır kere gıydıgımı ıkıncıye gıymem hemen yıkarım..

Bende canım hafta bir mutlaka genel temizlik yaparım koltuk altları supurur silerim halilari filan kaldırır silkelerim haftanın 3 günü yerleri siliyorum elimle hergün yerleri supuruyorum 2 günde 1 toz alıyorum hergün banyo tuvalet temizliği fix yani ama yaranamiyorum

Çok silinmesini istiyosa tutsun bi temizlikçi , şuna bak ya temizlikçi tutamıyosa kalksın kendisi silsin.
Bu ne lan böyle eşleri temizlikçi diyemi alıyorlar anlamadımki , kendilerini ne sanıyorlar daha doğrusu bizi ne sanıyorlar.
Kadın yemek yapsın , kadın temizlik yapsın , kadın çocuk doğursun , herşeyi yapsın kadın tövbe yarabbim ya

sanırım benim eşim böyle olsa boşanırdık biz.
ben arada sırada ev süpürürüm silme işi de öyle. cam silme birkaç ayda bir. şu an çalışıyorum ama çalışmasam da öyle sürekli cam kapı uğraşamazdım. eşin eşyaların kölesi olmuş. öyle hayat geçer mi ya??
ben ya hasta olursam diyeceğim o burnumdan getirecek. kesinlikle saygısı yok yani. hatta ben sevgisi bile olduğunu sanmıyorum. eşim hasta olsa ben perişan oluyorum üzüntüden. ben hasta olsam eşimde öyle olur. iki cam için yapılacak şey değil.
eşine de ki psikoloğa gitsin, psikolojisi iyi değil.
benim anneannem böyleydi Allah vermesin demans hastalığına yakalanıp pisliğiyle oynadı. elbette hepimizin başına gelebilir ama böyle takıntılı insanlar daha çok risk altındalar bence.

ya kadın tutsun ya kendi yapsın
söylenme boşuna
adamın ne olduğunu biliyorsun
konuyu uzatmak yerine
ben yapamayorum yetişemiyorum sen yap canım
hem istediğin gibi de olur
de
herşeye 4x4 lük yetişmek zorunda değilsin
beğenmeyen kişi kendi yapar, ayrıca sen çalışmasan bile küçük çocuğun olduğu için onun da ev işlerine el atması lazım
kendini eksik hissetme tartışmak yerine kendisinin yapmasını söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…