- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Lovedreams
-
sanırım benim eşim böyle olsa boşanırdık biz.
ben arada sırada ev süpürürüm silme işi de öyle. cam silme birkaç ayda bir. şu an çalışıyorum ama çalışmasam da öyle sürekli cam kapı uğraşamazdım. eşin eşyaların kölesi olmuş. öyle hayat geçer mi ya??
ben ya hasta olursam diyeceğim o burnumdan getirecek. kesinlikle saygısı yok yani. hatta ben sevgisi bile olduğunu sanmıyorum. eşim hasta olsa ben perişan oluyorum üzüntüden. ben hasta olsam eşimde öyle olur. iki cam için yapılacak şey değil.
eşine de ki psikoloğa gitsin, psikolojisi iyi değil.
benim anneannem böyleydi Allah vermesin demans hastalığına yakalanıp pisliğiyle oynadı. elbette hepimizin başına gelebilir ama böyle takıntılı insanlar daha çok risk altındalar bence.
sizz yanmıssınız yaa bu ne ceza evi gibi köle olarak atamıssınız kendinizi her hafta cam silmek nedir yaa bu kadınları hic anlamıorm yaa canına vucuduna hic mi acımıyolar daha ilk tavrında yapmasaydın bu zamana kadar gelmezdin her erkek gücünü yetirebildigi yere kadar gider sen o kadar susmussun ki son raddeye gelmissinHanımlar merhaba
Kısaca konuya geçeyim esim temizlik ve duzen hastası. Önceki gün eşimle temizlik yüzünden kavga ettik camlar yüzünden inanın yazın her hafta cam silerim eşim söylenmesin diye. Şimdi kış ayı hava soğuk diye temizlemiyorum çünkü hemen hasta oluyorum ufak bi soğuk aldığımda. Beni karşımızda ki apartmanda oturan kadınla kıyaslıyor o kadında hep cam siler yaz kış farketmez titiz belli eşim gibi sende onun gibi ol diyor yahu kızım var daha bebek cam açayım hadi kendimi geçtim çocuk hasta olcak diyorum uyuyunca yap diyor bir sürü laf saydı 3 saat kavga ettik neredeyse. 3 sene oldu kabul ben bekarken çalışıyordum hiç iş yapmadım evde yemek yapmayı bile evlendikten sonra öğrendim şimdi herkez temizliğimi ve yemeklerimi çok beğeniyor bi eşime begendiremiyorum ne yapsam bi şey buluyo küçük bi toz görse kıyamet kopuyor. Ben kavga edince unutmuyorum zaten yüzüm düşüyor hemen gece yan yana bile yatmak gelmiyor içimden eşim hiç birşey olmamış gibi sarılmaya filan çalışıyor iyice sinirleniyorum bende.
Hanımlar benim eşim gibi eşi olan var mı? Var sa nasıl baş ediyorsunuz ne yapmamı önerirsiniz.
kesinlikle öyle ,biz çocuktuk arka komusmuz vardı yazlıkta yaslı bir teyzemiz ,
inanılmaz titizdi beyaz çamışara ayrı maşa renklilere ayrı maşa takardı , bir okadar pis bir kocası vardı ve dediğiniz gibi pisliğiyle oyna oyna öldü yazık,
titizlikte bir yere kadar canımızdan kıymetlimi yaaa ,tedavi ettirmesi lazım kocasını
hemen de sana yüklenmisler calısıyomusun diye calısmada ne yazar ille butun isleri bu kız mı yapıcak yani erkekler e acınmaz derim her zaman ille temizlikci alıcam deme alıcaksan da gösterme esim aksam kacta geliyo 7 demi 5 temi ona göre temizlikcini ayarla esin sabah cıktımı gelsin aksam gelmeden gistsinMaalesef çalışmıyorum eşim titiz zaten beni beğenmeyen gelen kadınıda beğenmez iki güne kadın kaçar evden
eee söylersen tabi kabul etmez bu tıptki adam sen faturayı fazla söyle alısveris yaptım de vs vs para vermiyosa yan bi sekılde all kendini yormaya degmez valla elin oglunun keyfi icinCanım teklif ettim kabul etmedi
Canım ben eşimi tanıyordum diyordum yani 2 bucuk sene sevgililik ve sonra 3 yila yaklasan evliligim var ben titiz olduğunu biliyordum ama bu kadar takıntılı boyutta olduğunu hiç anlayamadım tanıyamamışım yani tan olarak eşimi seviyorum bazı huyları çok iyi yani bişey yaparken hep ben yanında olayım ister ne yaparsa hep banada yapmak ister ama işte bu temizlik beni bitiriyor pskolojikmen olarak yaptıklarınında bi manası kalmiyorhemen de sana yüklenmisler calısıyomusun diye calısmada ne yazar ille butun isleri bu kız mı yapıcak yani erkekler e acınmaz derim her zaman ille temizlikci alıcam deme alıcaksan da gösterme esim aksam kacta geliyo 7 demi 5 temi ona göre temizlikcini ayarla esin sabah cıktımı gelsin aksam gelmeden gistsin
cünkü erkekler temilzikci cagrırsan o kalitede biri degilse sen ne ise yarıyosun sen neden yapmıyosun der
ille bi sekılde para harclık biriktiriyosundur bi sekılde aylık yada 15 te bir cagır duymaz hemde ev toplu olur ama seninki biraz fazla degisik halıdaki heleki gören erkekle evlenmek cesaret isi
Benim eşiminde temizlik takıntısı var, olduğu gibi de söyler. Ne yazılır bilemedim... Seni anlayabiliyorum...
Evet tam olarak kabul etmesede bazen ev dağınık olunca yada bi yerde küçük bi toz görsem rahatsız oluyorum diyor psikolojik olarak
O değilde adam oturmuş karşı apartmandaki kadını gözetlemiş.
Canım ilk başta da sormuşlardı yine söyleyeyim kv bize her geldiğinde o kadını bana söyler şu kadını ne zaman gelsem cam silerken görüyorum diye işte yine bir gün dediğinde eşim de yanımızday di o bu yüzden o kadını örnek gösteriyor hep cam siliyor diye eeee bende tabi kıyameti kopardım madem memnun değilsin benden bosanalim o kadında boşansin git onla evlen diye ben öyle demedim sen lafları carpitiyorsun sen bunu bilerek yapıyorsun benle kavga ederek beni yildiramazsin diye diye bir kaç saat kavga ettikBenim de dikkatimi ilk bu çekti eşim böyle bir şey söylese kıyamet kopar
Ben bütün sayfaları okumadığımdan cevabı görmemiştim canım şimdi anladım ama hayata temizlik yapmaya gelmedin elbette temiz ferah bir evde yaşamak insan fıtratına hoş gelen birşey ama herşey ayarında güzel. Beğenmiyorsan kendin yap cümlesini tutuyorum ben burda çok istiyorsa karşılıklı cam dilekler kadınla yarısırlar yaniCanım ilk başta da sormuşlardı yine söyleyeyim kv bize her geldiğinde o kadını bana söyler şu kadını ne zaman gelsem cam silerken görüyorum diye işte yine bir gün dediğinde eşim de yanımızday di o bu yüzden o kadını örnek gösteriyor hep cam siliyor diye eeee bende tabi kıyameti kopardım madem memnun değilsin benden bosanalim o kadında boşansin git onla evlen diye ben öyle demedim sen lafları carpitiyorsun sen bunu bilerek yapıyorsun benle kavga ederek beni yildiramazsin diye diye bir kaç saat kavga ettik
Bak mesela canım dün çamaşır makinası çalıştırdım sonra içine bir iki parça giysi daha koyacağım ya makine kitli kaldı onu beklerken eşim geldi bende eşyaları makinenin üstüne bırakmıştım eve gelir gelmez sadece bundan sebep benimle tartışmaya başladı bunlar niye burda nasıl buraya koyarsın makine niye kitlendi falan filan ama ben cevap vermedim vermedikçe daha sert sözler söyledi yine cevap vermedim sustu biseyde diyemedi sinirden kıpkırmızı olduBen bütün sayfaları okumadığımdan cevabı görmemiştim canım şimdi anladım ama hayata temizlik yapmaya gelmedin elbette temiz ferah bir evde yaşamak insan fıtratına hoş gelen birşey ama herşey ayarında güzel. Beğenmiyorsan kendin yap cümlesini tutuyorum ben burda çok istiyorsa karşılıklı cam dilekler kadınla yarısırlar yani
Bak mesela canım dün çamaşır makinası çalıştırdım sonra içine bir iki parça giysi daha koyacağım ya makine kitli kaldı onu beklerken eşim geldi bende eşyaları makinenin üstüne bırakmıştım eve gelir gelmez sadece bundan sebep benimle tartışmaya başladı bunlar niye burda nasıl buraya koyarsın makine niye kitlendi falan filan ama ben cevap vermedim vermedikçe daha sert sözler söyledi yine cevap vermedim sustu biseyde diyemedi sinirden kıpkırmızı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?