Temizlik görevlisi aynı zamandaCayci da mudur de kale almiyorsa tavirlarinizi gozden gecirin bence.
Odanizin su basmasi cayci ile ne alaka onu bilemedim
seneye gitse keşkeben mi temizleyeceği dediğinde ne dediniz
müdürü çağıralım o temizlesin o zaman demediniz mi
Ya bende şunu anlamam "TEMİZLİK GOREVLISI" adı üstünde sadece temizlik için orda bulunuyor o bayan ya da bey. Yani ondan çay veya yemek istemeye hakkınız yok genel konuşuyorum biraz da. Kalkıp bi zahmet kendi çayınızı kendiniz alın. Onun dışında onun da görev tanımına uyması gerekir yoksa çıksın işten daha muhtaç insanlar var ise.
Çayı alırız önemli değil. Ama iletişim şekli çemkirme üzerine kurulu. Başkasından çekinirken ben neredeyse yalvararak iş yaptıracağım neredeyse kadın ben ne istersem yapmıyor.üslubunuz çok yanlış bence. Bi çay koymak bu kadar zor olmamalı
İşe bu şartla girdi.kimseye getirmese tamam. Bana getirmiyor sadece. Zaten kimse de eli boşken istemez. Yoğunken temizlik saati de değilse isteniyor. Kadının işi bu.Ya bende şunu anlamam "TEMİZLİK GOREVLISI" adı üstünde sadece temizlik için orda bulunuyor o bayan ya da bey. Yani ondan çay veya yemek istemeye hakkınız yok genel konuşuyorum biraz da. Kalkıp bi zahmet kendi çayınızı kendiniz alın. Onun dışında onun da görev tanımına uyması gerekir yoksa çıksın işten daha muhtaç insanlar var ise.
ama bizim ofiste temizlik ve çay aynı kişide idi
çaycı ve temizlikçi
sabah gelir odaları ve masaları siler
gün içinde de çay yapardı
konu sahibi de görevi olanı istiyorum yapmıyor demiş
Öyle ama fazla bir temizlik işi yok.gün boyu boş neredeyse.ona da ayrı eleman tutmuyor haliyle.Bende diyorum ki ne hakla temizlik görevlisine çay yaptırıyorlar hizmet ettiriyorlar hizmetçi değil sonuçta. Görev tanımı neye göre yani işyeri sahibi kafasına göre element uydurmuş.
İlk mesajında çay ve temizlik görevlisi demiş bayan.Ya bende şunu anlamam "TEMİZLİK GOREVLISI" adı üstünde sadece temizlik için orda bulunuyor o bayan ya da bey. Yani ondan çay veya yemek istemeye hakkınız yok genel konuşuyorum biraz da. Kalkıp bi zahmet kendi çayınızı kendiniz alın. Onun dışında onun da görev tanımına uyması gerekir yoksa çıksın işten daha muhtaç insanlar var ise.
Görev tanımı çay ve temizlikBende diyorum ki ne hakla temizlik görevlisine çay yaptırıyorlar hizmet ettiriyorlar hizmetçi değil sonuçta. Görev tanımı neye göre yani işyeri sahibi kafasına göre element uydurmuş.
Öyle ama fazla bir temizlik işi yok.gün boyu boş neredeyse.ona da ayrı eleman tutmuyor haliyle.
Görev tanımı çay ve temizlik
Sabah geldi çayı ocağa koydu
Yarım saat oda viledalayıp masa tozu aldı
Gün içinde çay getirdi bulaşıkları makineye dizdi
Bir de acil kırılan dökülen olursa sildi
Herkesten kaç dakika önce mesaisi başladı ise de o kadar erken çıktı
Benim örnek verdiğim yer ofis gün içinde sürekli temizlik gerektiren bir yer değil kapı pencere de silinmiyor hatta bu işleri küçük yerlerde sekreterlere yaptırıyorlar
Sabah yarım saatte biten temizliğe kimse ayrı eleman almaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?