Temizlik görevlisi canımı çok sıkıyor.

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Çay ve temizlik için bir görevli var iş yerinde. Beni özellikle iplemiyor.çay istiyorum getirmez.onun görev tanımı içinde olan ne söylesem ya tersler ya boş boş bakar.
Başka hiç kimseye karşı böyle değil.sinirlenip Müdüre çıktım ağırlığını kıyamıyorsun kim olsa beni saymazmış dedi ya. Odamı su basmış ben mi temizleyeceğim diye çemkiriyor.başkasına hayatta demez. Cinnet geçiricem ya.

Yüz verme temizlikçiye. Boşver kendi yapsın kendini bişey sanıyor sinir olurum böle triplere

Müdüre çıkmak bana göre gereksiz olmuş, kendi işinizi halletmeyi öğrenmelisiniz.
ya sizi fazla çaylak yada fazla yumuşak yüzlü görüyor.
İnsanlara aşağılar gibi yada kaba davranmayı sevmem ama ben mi temizleyeceğim dediğinde,
Senin aklında nasıl bir çözüm var derdim mesela..
Kim temizleyecek,bunu bir de soruyor musun derdim yada..
Yani sizin biraz dişli olmanız lazım..

Ya bende şunu anlamam "TEMİZLİK GOREVLISI" adı üstünde sadece temizlik için orda bulunuyor o bayan ya da bey. Yani ondan çay veya yemek istemeye hakkınız yok genel konuşuyorum biraz da. Kalkıp bi zahmet kendi çayınızı kendiniz alın. Onun dışında onun da görev tanımına uyması gerekir yoksa çıksın işten daha muhtaç insanlar var ise.

ama bizim ofiste temizlik ve çay aynı kişide idi

çaycı ve temizlikçi

sabah gelir odaları ve masaları siler

gün içinde de çay yapardı

konu sahibi de görevi olanı istiyorum yapmıyor demiş

üslubunuz çok yanlış bence. Bi çay koymak bu kadar zor olmamalı
Çayı alırız önemli değil. Ama iletişim şekli çemkirme üzerine kurulu. Başkasından çekinirken ben neredeyse yalvararak iş yaptıracağım neredeyse kadın ben ne istersem yapmıyor.

İşe bu şartla girdi.kimseye getirmese tamam. Bana getirmiyor sadece. Zaten kimse de eli boşken istemez. Yoğunken temizlik saati de değilse isteniyor. Kadının işi bu.

ama bizim ofiste temizlik ve çay aynı kişide idi

çaycı ve temizlikçi

sabah gelir odaları ve masaları siler

gün içinde de çay yapardı

konu sahibi de görevi olanı istiyorum yapmıyor demiş

Bende diyorum ki ne hakla temizlik görevlisine çay yaptırıyorlar hizmet ettiriyorlar hizmetçi değil sonuçta. Görev tanımı neye göre yani işyeri sahibi kafasına göre element uydurmuş.

Bende diyorum ki ne hakla temizlik görevlisine çay yaptırıyorlar hizmet ettiriyorlar hizmetçi değil sonuçta. Görev tanımı neye göre yani işyeri sahibi kafasına göre element uydurmuş.
Öyle ama fazla bir temizlik işi yok.gün boyu boş neredeyse.ona da ayrı eleman tutmuyor haliyle.

İlk mesajında çay ve temizlik görevlisi demiş bayan.

Bir de nerde görülmüş zaten ikisinin ayrı olduğu. Orta ölçekli işletmelerde, hem çay getirir, hem ofisleri temizler aynı bayan. Yoksa günde 4 kez çay servisi yapmakla 1400 tl maaş mı alınır?

@malihulya durum zor, siz de bir kez sert çıkın derim. Nedir benimle alıp veremediğin diye...he böyle bir insanın elinden çay içilir mi? ben içmezdim, kapıların ardında ne yapacağı da şüpheli.

Görev tanımı çay ve temizlik

Sabah geldi çayı ocağa koydu

Yarım saat oda viledalayıp masa tozu aldı

Gün içinde çay getirdi bulaşıkları makineye dizdi

Bir de acil kırılan dökülen olursa sildi

Herkesten kaç dakika önce mesaisi başladı ise de o kadar erken çıktı

Benim örnek verdiğim yer ofis gün içinde sürekli temizlik gerektiren bir yer değil kapı pencere de silinmiyor hatta bu işleri küçük yerlerde sekreterlere yaptırıyorlar

Sabah yarım saatte biten temizliğe kimse ayrı eleman almaz ki

Valla canım kardeşim sen aşırı iyi niyetlisin. Böyle konuşmak istemem ama böyle insanlardan ricayla bişey istenmez. Çay mı istedin bana bi çay deyip kapa telefonu. Baktın getirmiyo nerde kaldı çay vs. söyleyeceksin. Sen iyi davrandığın için böyle.
Bi de şöyle bişey var gururlarına yediremiyolar bi de yaşın ondan küçükse iyice sinirleniyolar. Ağırlığını koy fazla yüz göz olma en önemlisi rica etme.

Öyle ama fazla bir temizlik işi yok.gün boyu boş neredeyse.ona da ayrı eleman tutmuyor haliyle.

Ya sizin için demiyorum ama işyeri sahibi o zaman çay icmicek

Canım, çayını demler temizligini yapar cikar gider ayağa getirmez herkes kendi alsın kimsenin ayağı yok mu ısrarcıyım bu konuda

Sizi görmezden geliyor olabilir ama bir temizlikci diye her istediginizi yapip sürekli
emrinizde duracak degil.
Insanlari böyle kücük görmeyin sizin özel usaginiz degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…