Canım, çayını demler temizligini yapar cikar gider ayağa getirmez herkes kendi alsın kimsenin ayağı yok mu ısrarcıyım bu konuda
Müşteriye de çalışana da gelir bankada örneğin gişeden kalkıp Nasıl alsın çayını
Ya da ne bileyim evde bile birisi doldurur getirir çayı demledim git al mı demek lazım
Görev tanımı gereği çay götürüyorsa da herkese götürecek bundan gocunmayacak
Aynen ben bana söylenen ne iş varsa yapıyorum. O görev eğer benimse. Kimse gocunmaz işini yaparken ama burnundan kıl aldırmıyor bu arkadaş.Bu cayci ya da temizlik elemani arkadaslarin hepsi mi ayni triplerde olur valla anlamiyorum.
ÇAYCI adı üstünde , oturmaya mı gelmiş haketmeyen ekmek yemesinüslubunuz çok yanlış bence. Bi çay koymak bu kadar zor olmamalı
Inanin hepsi oyle,bir kompleks var cayci ve temizlikcilerde akillara zarar. Ille bir kisiyi boyle gormemezlikten gelirler. Hanim/bey diye hitap edersiniz o size gelir x nabiyon la der. Gercekten sorunlularAynen ben bana söylenen ne iş varsa yapıyorum. O görev eğer benimse. Kimse gocunmaz işini yaparken ama burnundan kıl aldırmıyor bu arkadaş.
aynen ya bu meslek grubunda ciddi bir aşağılık kompleksi var ,bak farkındaysan biz bir statü veriyoruz meslek diyoruz ama adamların ruhunda yok.Inanin hepsi oyle,bir kompleks var cayci ve temizlikcilerde akillara zarar. Ille bir kisiyi boyle gormemezlikten gelirler. Hanim/bey diye hitap edersiniz o size gelir x nabiyon la der. Gercekten sorunlular
Bu sekilde calisan bir hizmetliye kac lira maas verilsin ozaman..Ya sizin için demiyorum ama işyeri sahibi o zaman çay icmicek
Canım, çayını demler temizligini yapar cikar gider ayağa getirmez herkes kendi alsın kimsenin ayağı yok mu ısrarcıyım bu konuda
Bari adil olsalar. Onlara insan muamelesi yapmayanlara karsi pek bir kibar oluyorlar nedense. Benim sucum demek ki onu insan yerine koymakaynen ya bu meslek grubunda ciddi bir aşağılık kompleksi var ,bak farkındaysan biz bir statü veriyoruz meslek diyoruz ama adamların ruhunda yok.
Ya bende şunu anlamam "TEMİZLİK GOREVLISI" adı üstünde sadece temizlik için orda bulunuyor o bayan ya da bey. Yani ondan çay veya yemek istemeye hakkınız yok genel konuşuyorum biraz da. Kalkıp bi zahmet kendi çayınızı kendiniz alın. Onun dışında onun da görev tanımına uyması gerekir yoksa çıksın işten daha muhtaç insanlar var ise.
Bizim ofiste de tam bu gorev taniminda bir calisan var, sabah gelir cay servisini yapar, gun icinde kirilani dokuleni, tuvaleti, mutfagi temizler, bu esnada istendikce cay kahve servisi yapar. Isi bu yani, sadece temizlik ya da sadece cay icin 5 kisilik ofise eleman alinmazdi zaten, kadincagiz hem temizlik hem servis yaptigi halde gunun yarisini balkonda cevreyi izleyerek geciriyor :) disarda yemeyin yemegi de ben yapayim surda hep beraber yeriz diyor sıkıntıdan
Kıvırmak gibi olucak ama şuna karşıyım hani tamam çay koysun etsin ama sürekli ayağına hizmet beklemek de saçma onun görevi değil yani görevi olsa da çay gelmedi diye tavır atılmaz bence kadın kötü biri olsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?