Temizlik görevlisi canımı çok sıkıyor.

Canım, çayını demler temizligini yapar cikar gider ayağa getirmez herkes kendi alsın kimsenin ayağı yok mu ısrarcıyım bu konuda

Müşteriye de çalışana da gelir bankada örneğin gişeden kalkıp Nasıl alsın çayını

Ya da ne bileyim evde bile birisi doldurur getirir çayı demledim git al mı demek lazım

Görev tanımı gereği çay götürüyorsa da herkese götürecek bundan gocunmayacak

Bu cayci ya da temizlik elemani arkadaslarin hepsi mi ayni triplerde olur valla anlamiyorum.
Aynen ben bana söylenen ne iş varsa yapıyorum. O görev eğer benimse. Kimse gocunmaz işini yaparken ama burnundan kıl aldırmıyor bu arkadaş.

Aynen ben bana söylenen ne iş varsa yapıyorum. O görev eğer benimse. Kimse gocunmaz işini yaparken ama burnundan kıl aldırmıyor bu arkadaş.
Inanin hepsi oyle,bir kompleks var cayci ve temizlikcilerde akillara zarar. Ille bir kisiyi boyle gormemezlikten gelirler. Hanim/bey diye hitap edersiniz o size gelir x nabiyon la der. Gercekten sorunlular

Biryerde bir terslik var. Normal bir insanin basina gelemez. Nedir? Cok mu canim cicim davraniyorsunuz.

Inanin hepsi oyle,bir kompleks var cayci ve temizlikcilerde akillara zarar. Ille bir kisiyi boyle gormemezlikten gelirler. Hanim/bey diye hitap edersiniz o size gelir x nabiyon la der. Gercekten sorunlular
aynen ya bu meslek grubunda ciddi bir aşağılık kompleksi var ,bak farkındaysan biz bir statü veriyoruz meslek diyoruz ama adamların ruhunda yok.

deseydin sende: burda gorevi temizlik ve cay olan bir kisi var, o da sen olduguna gore sen temizliyeceksin. Baktin temizlemiyor ozaman baska yerleride kirleticeksin ki gorevini anlasin

deseydin sende: burda gorevi temizlik ve cay olan bir kisi var, o da sen olduguna gore sen temizliyeceksin. Baktin temizlemiyor ozaman baska yerleride kirleticeksin ki gorevini anlasin

İşi varken istemiş olabilirsiniz ya da emreder gibi demiş olabilirsiniz neden herkese getirip size getirmesin ki sizinle ne derdi olabilir. Su bastıysa ve onun göreviyse cevabını verseydiniz kim temizleyecek ben mi deseydiniz çok mu zor? bu konular için müdüre çıkmak enteresan yani. Sözünüzü dinletecek olan sizsiniz bir kerelik olmuş olaylar gibi geldi bana

Benimde başıma gelmişti böyle bişey. Ama ben çay falan isteyemiyodum. Kimseden bişey isteyemiyorum huyum böyle malesef.
Bizde yakındık yanu muhabbet ediyoduk. Sonra bi ara bana şurayı sil şurayı süpür demeye kalktı bi kaç defa yaptım çok safım bu konularda sonra duymamazlıktan geldim muhabbetimi azalttım.sonrada ayrıldım zaten iş yerinden. Bence tavrını koy sonuçta seni işten çıkarcak değil ya

aynen ya bu meslek grubunda ciddi bir aşağılık kompleksi var ,bak farkındaysan biz bir statü veriyoruz meslek diyoruz ama adamların ruhunda yok.
Bari adil olsalar. Onlara insan muamelesi yapmayanlara karsi pek bir kibar oluyorlar nedense. Benim sucum demek ki onu insan yerine koymak

Neredeyse her isyerinde genelde ABLA diye cagrilan bu kişiler mevcut takmamak gerek fazla sen sinir oldukca devam edecek çünkü.

Bizim ofiste de tam bu gorev taniminda bir calisan var, sabah gelir cay servisini yapar, gun icinde kirilani dokuleni, tuvaleti, mutfagi temizler, bu esnada istendikce cay kahve servisi yapar. Isi bu yani, sadece temizlik ya da sadece cay icin 5 kisilik ofise eleman alinmazdi zaten, kadincagiz hem temizlik hem servis yaptigi halde gunun yarisini balkonda cevreyi izleyerek geciriyor :) disarda yemeyin yemegi de ben yapayim surda hep beraber yeriz diyor sıkıntıdan

Kıvırmak gibi olucak ama şuna karşıyım hani tamam çay koysun etsin ama sürekli ayağına hizmet beklemek de saçma onun görevi değil yani görevi olsa da çay gelmedi diye tavır atılmaz bence kadın kötü biri olsa da

İşte ama o da biraz ofisin yapısına bağlı,
Yani görevli çok yoğunsa yetişemiyorsa kalkıp kendisi alabilir çalışan, ya da bir çaycı daha alalım denebilir,
ama görev tanımında bütün ofise çay servisi yapmak olan, ve çay dağıtmıyorken boşta kalan biri varken herkes kendi çayını alırsa o kişi işsiz kalır. bu tıpkı ofiste ön muhasebeci varken faturayı benim kesmem gibi olur, bir yerden sonra, muhasebeciye ne gerek var herkes kendi işini yapıyora döner olay.

Insanlar sizi iplemiyorsa
1) fazla samimi davraniyosunuzdur
2) fazla sessizsinizdir
3) çok yardımseversinizdir
Maddeler artabilir. Tamamen sizin tavrinizla ilgili. Kendinizi gözden geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…