Temizlik görevlisi canımı çok sıkıyor.

Hizmetli olarak ise alinanlar mesleklerini sevmedikleri icin belki savsaklama yaliyordur.
Bir insan sevmedigi bir iste mecburiyeten calisyorsa zaten basariki olamaz.
Bu sadece cayci temizlikci icin gecerli degil suan hizmetliden dert yanan bir clugunuzdan da belki mudurleriniz memnun degildir.

Eski şubemde de buna benzer çalışan vardı çay istemeye çekinirdik.Türk kahvesi yapmazdı.Müşteriye çay istesek getirip nerdeyse insanların yüzüne atardı.Yeni şubemdekiler çok iyiler sabah 9:30 gibi çay gelir 10:30 da Türk kahvemi yapar getirirler.11 de 14 ve 16 gibi çay getiriler herkese.Öğlen yemek yeriz bazen evden götürürüz tabaklarımızı yıkarlar.İlk gün tabağımı yıkıyordum neden yıkıyorsun bizi beğenmiyor musun dediler.Hayır size zahmet olmasın dedim.Öğle arasında tabağımızı yıkamak zorunda değiller.Sen bırak biz yıkarız dediler.Çok iyiler Allah razı olsun.Herkse karşı böyleler.İşlerinin kıymetini biliyorlar.Öğleden sonra 15:30 gibi de diyet yaptığımdan sütümüzü ısıtıp getirirler sütü mutfaga korum.Ben de onlara arada yemek ısmarlarım.Doğum günlerinde hediye alırız.Borç veririz sıkıştıklarında. Ramazan çıksın gene yemeğe çıkartçam.Bunları yapmak zorunda değiller ama kendileri isteyerek yapıyor müşteriye de bizlere de Güler yüzlüler.Maşallah.Allah işleriniz rast getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…