Geçmiyor gulum sen onu bana sor direkÇok zor bir durum yaşadığınız ama bende eşimin hep dağınık ve pasaklı olmasından yakınırımçocuğunuz olunca geçeceğini düşünüyorum ben.Bir yakınımız da aynen böyleydi çocuk olunca ne temizlik kaldı ne takıntı.
Bende eşiniz gibiyim bu yaptıklarınızı hergun yapıyorum günde iki kere yer sildigimi bilirim
Eşiniz bukadar titizse kendisi yapmalı ... Eşine iş buyurup ben titizim demesi olmuyor öyle
Mesela benim eşim temizlik hastalığımdan hiç şikayetçi değil aksine mutlu hatta der benim gibi pasaklı adamla iyiki evlendin senle değil başkasıyla evlensem pasaklilimdan kurtlanirdim der aksi takdirde temizlik takıntısı biriyle yaşam gerçekten zor olur...
İşiniz zor ... Ama dediğim gibi madem titizmis kendisi yapsın. Lafta olmuyor öyle
Annem de aynı bu şekilde dusunuyorKendisi yapıyor zaten . Benimkini begenmiyor. Ben o da yapmasın normalleşelim istiyorum.
Kendisi yapıyor zaten . Benimkini begenmiyor. Ben o da yapmasın normalleşelim istiyorum.
Çok zor bir durum yaşadığınız ama bende eşimin hep dağınık ve pasaklı olmasından yakınırımçocuğunuz olunca geçeceğini düşünüyorum ben.Bir yakınımız da aynen böyleydi çocuk olunca ne temizlik kaldı ne takıntı.
Çok zor bir durum yaşadığınız ama bende eşimin hep dağınık ve pasaklı olmasından yakınırımçocuğunuz olunca geçeceğini düşünüyorum ben.Bir yakınımız da aynen böyleydi çocuk olunca ne temizlik kaldı ne takıntı.
Diyelim ki konu sahibi tavsiyeni dinledi ve çoçuk yapti, geçmezse ne olacak? Boşanmak bile bir çare olmaz, çoçuk ömür boyu böyle obsesif babasi olacak. Travmalari olur, hatta kendisi obsesif olabilir. Lütfen burda oyuncak bebeklerden bahs edilmiyor. Yani çoçuk tavsiyesini hemen her yerde vermeyin.
in_cim Lütfen boşan bu adamda. Tedavi olmayi kabul etse bile, çoçuk olduktan sonra kim bilir tedavi bile fayda etmez. Hatta tedaviyi her an tekrar birakibilir ve çoçuk ile boşanmak daha zor olur. Hatta çoçugun böyle bir baba ile büyümesi çok kötü olur.
Bu arada vajinismus değilsin sen. Adamin obsesisifliğinden dolayi olmuyor.Inan hiç kimse bu şekilde çinsellik yaşamayaz. Boşandiğinda bir yük kalktiğini hisedip çok mutlu olacaksin.
Kendisi yapiyorsa hic ses etme gec bi kenara al kahveni ic deli misinbizde de ben yaparim eşim kızar yapma diye :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?