Temizlik Krizi

O ney ya sevismeden once ne temizliği bence eşi olayi çok yanlış anlamis ön sevişmeyi ön temizlik sanmiş olabilir yani ay benim kafa iyice gitti...
Ama gerilmekte hakli once temizle sonra temizle offff

Belki de uzman bir evlilik terapistinden fikir alarak ilerlemek gerekir . Mevcut durumda sürekli gözetleniyor hissi beni mahvediyor. Pskolojim benimde bozuluyor.

Eşiniz genel olarak fazla mükemmeliyetçi, hırslı, fazla sorumluluk sahibi, işinde başarılı biri mi? Bir de alerjileri var mı? Fizyolojik olarak vücutlarında bir madde eksik olan insanlarda bu belirtiler ve ayrıca takıntılar görüldüğüyle ilgili bir yazı okumuştum. Bu durum bazı takviyelerle kontrol altına alınabiliyormuş.

Eşiniz genel olarak fazla mükemmeliyetçi, hırslı, fazla sorumluluk sahibi, işinde başarılı biri mi?

Kesinlikle öyle... Yaptıgı işin hep mükemmel olmasını ister. 5 vakit namazında , kimseye kin tutmayan iyi niyetli biridir.
Ama sanırım artık bazı şeylere tahammülü kalmadı. Vajınusmus çok uzadı. İş yerinde istediği bir çok sey yoluda gitmiyor.
Yani kısacası neyi istersek o olmuyor. Allah'ın bize bir sınavı mı , cezası mı bilemiyorum ve bende tükenmiş hissediyorum kendimi ... Keza o da öyle...

Bazı yorum yapan arkadasları gerçekten anlamıyorum. İnsanlar buraya derdini açıyor. Saçma sapan yorumlarla insanları daha çok üzüyorsunuz. Makara yapacaksanız başka başlıklarda takılın lütfen. Olumsuz yoruma açık değilsen konu açma diyeceklere sesleniyorum. Olumsuz yoruma açığım , eleştiriye de açıgım ama lütfen dalgaya almadan...

Bende de tam tersi eşim rahat ben çok fazla takıyorum defalarca yikayinca bile acaba temizlendi mi diyorum demek bu hastalıkmis ha eşim bana yeter gel otur diyor yapma diyor ama duramıyorum

sen karşı tarafı düşünerek mağdur etmemek için ona göre davranıyorsun adam tedaviye yanaşmıyor diyorsun, düzelme ihtimali yok demektir bu böyle gidecek. söylemesi pek hoş değil ama boşanmaktan başka çaren yok. boşanmam dersen de bütün bunları ömür boyu çekmek zorundasın. bu işte başka bir çözüm yolu yok ne yazık ki. biliyorum üzücü bir şey ama bilimin soğuk sesi olmak istedim.

Temizlik yapan erkek duyunca ne bileyim bi hoşuma gitti o yüzden oyle yazdım kirmak maksatli degildi ama sadece ev temizliği degilmis olay o yuzden Özür dilerim. Allah kolaylik versin tek çözüm psikolog gibi görünüyor.

Kendisi yapıyor zaten . Benimkini begenmiyor. Ben o da yapmasın normalleşelim istiyorum.
Eşiniz obsesifse tedavi olmadığı sürece düzelmez, normalleşemezsiniz maalesef, bırakın kendi yapsın.

Peki herhangi bir alerjisi var mı? Acı eşiği düşük mü? Hayatı boyunca kafasına koyduğunu yaptığı örnekler var mı? Bir de ritüel veya seramoni gibi belli düzen içinde tekrarladığı davranışları var mı? Böyle alakasız gibi görünen şeyleri sordum ama hepsi o bahsettiğim fizyolojik durumla ilgili.

Eski konunu hatirliyorum..
Cok zor bi durum. Mesela ben evi temizlerim esim yok o olmamis yok burayi iyi temizleyememissin demez surekli gozetlemez de.
Sayet surekli gozetlenseydim ben de tedirgin olurdum.
Tedavi olmuyorsa ayril sana da yazik. Senin de psikolojin bozulmus farkina var bunun.

Ben suan çalışıyorum eşim haftasonu izinli. Sabah bir pantolan giydim gözüme dar geldi çıkardım hafta içi üzerine uzun birsey giyerek kombinlerim diye fortmantoya katlayıp koydum. Daha bol baska pantolon giydim. Neden ilk giydiğim (üzerimde max 5 dk duran ) pantolonu sirkeleyip düzgün katlayarak fortmantoya koymamısım diye tavır yaptı. Hala da yapıyor.

bizim evimizde yerde serili halıya basılmaz. Bastıgımızda olusan ayak izleri eşimi rahatsız ediyormus. Halıya basmadan boşluklara basarak geziyoruz. Bir kere misafir varken alıskanlık halıya basmadan boşluklara basa basa geziyordum dalgaya aldı misafirimiz hala da konusu açılınca dalga geçer.

Ben de obsesifim diyen arkadaslar sizler bunları da sürekli takıyor musunuz ?

Eskiden bende esin gibiydim ilac tedavisi ise tek basina yaramiyor dogru soyluyor ben bunu hipnoterapiyle yendim arastirin kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hayır. Acı eşiği çok yüksektir. Canı kolay kolay yanmaz ama yüzünde çıkan bir sivilce onu çok üzer...

Eşinizin tedavi olması gerek.İlaç kullanması gerekirse kullanmalı.
Bu ilaçlar kişiyi öldürmüyor ama bizim toplumda psikiyatristlerin yazdığı ilaçlar direk zararlıymış gibi yaklaşılıyor.Uzmanla konuşmadan olmaz bu iş.

Allah yardimciniz olsun.Sizi korkutmak istemem ama cocuk olunca bu temizlik yakintisi artiyor hemde kontrol edemiyecek sekilde, kendimden biliyorum.Ben ilac tedavisi oldum.Su an cok iyiyim artik her seyi olmasi gerektigi kadar yapiyorum.

Sizin esiniz baya ileri derecedeymis.Merak ettim annesidemi boyle temizlik konusunda takintili acaba.

Belki de uzman bir evlilik terapistinden fikir alarak ilerlemek gerekir . Mevcut durumda sürekli gözetleniyor hissi beni mahvediyor. Pskolojim benimde bozuluyor.

Iyide adam hasta oldugunu bile kabul etmiyor. Hadi kabul etti diyelim, daha öncede tedaviyi birakmis. Ilerdede birakabilir yani.

Bence en azindan resti cek ya tedavi ya bosanma diye konus. Yoksa bu sekilde ömür gecmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…