Temizlik Krizi

Bakın hanımlar adamın durumu çok fena, halıya basmamak nedir ya?
Allah sabır versin, burdan görünen ileri derecede takıntı söz konusu. Ayrıca bence de siz vajinismus değilsiniz, kocanızın gerginliği yüzünden sıkıntı yaşıyorsunuz.
Çift terapisini de mi kabul etmiyo bu adam?

Siz belki bu sebepten vajinusmusu yenemiyorsunuz.
Neticede olagan bir sekilde olusan ortam sizde ön hazırlık gerektiriyor. Nasil rahat olup da yeneceksiniz.
Obsesyonu ileri derecede eşinizin. Tedavi olmazsa olmaz.
Zor durum kendimden biliyorum.

Kemal sunalin gulen adam filmi vardi ta cocuk agladigi icin aglamisti ilk defa belki cocukla beraber duzelir bu takintisi yok yine duzelmezse hergun hali silinir demisti ya kendi silsin eminim bu sefer duzelir :)

En azindan sizin gibi cahil ve saygisiz degil bir hastaliga boyle cevap verecek kadar.
Ben yazicaktim siz yazmissiniz . Kanser uzmani bir doktordan duymustum onlarin ne yasadigini ben bileme yanlizca acilarini hafifletirim. Bazen insanlar dusuncelerini kontrol edemiyor.Kimse bu sekilde yasamak istemez.Yasadim biliyorum, hayat cekilmez oluyor. Tedavi olmazsa esinin hayatida ceklimez oluyor.

Yani yasamayan cok rahat konusuyor

İz yapmayan hatta yikanabilen kilim tarzı halılardan alın madem. İşiniz çok zor. Tedavi şart bence de. Zira çocuk olunca birçok şeyi gozardi etmek durumunda kalıyorsunuz. Tuvalete bile girebilecek kadar vakit olmuyor bazen.

Tedavi olmadığı sürece bu obsesif tutumu artacak ve ilerleyen yaşlarda muhtemelen başka psikolojik sıkıntılar yaşayacak. O zaman be yapacaksınız?

Siz tedavi olması gerektiği konusunda baskı yapmalısınız.

Ayrıca o kadar kimyasal kullanıp evin daha temiz olduğunu düşünmek bana her zaman garip gelmiştir. Hani faydalı bir iş de değil ki yaptığı, külliyen zarar.

Çocuğunuz da var. Nasıl vakit bulabiyorsunuz? Çok mu erken kalkiyorsunuz?

Bende çocuktan sonra daha da arttı evlat olsam sevilmem o denli :)
Bende de var temizlik takıntısı işim hiç bitmiyor,normal temizlik bi süpür sil bilmem ben, dip köşe,dolap içleri, cam ,kapı ,balkon ,banyo wc, hepsi elden geçmeden temiz olmuş demem herşeyim yıkamakdan solar ama sevmiyorum bu durumu resmen hastalık bu ya.ve şuan hamileyim şimdi yetiştiremediğim işi bakalım çocuk olunca nasıl yetiştireceğim kendime nasıl vakit ayıracağım bilmiyorum kimseye güvenip temizlik de yaptıramam, kimsenin işini de beğenmem. Temizlik güzel ama abartısı gerçekden iyi birşey değil..

Çocuk tavsiyesi vermedim iyi okuyun bence ve ona göre muhattap olun , ayrıca sizin tavsiyeniz ne kadar hoş olmuş;
" boşan bu adamdan " kolay değilmi aman adam obsesif boşan gitsin.Siz iyimisiniz ?
Bir ton obsesif insan var ve biride benim ne yani kocam da benimi boşasın,sırf takıntılıyım diye ?
Yada evlenmesemiydim obsesifim diye ?
Kişi gerçekdeb istediği zaman kontrol altına alabilinecek bir durum obsesiflik, öyle bir yazmışsınızki sanki adam şizofren..ki öyle bile olsa bu size boşan deme hakkı vermiyor.

Ne okudugumu gayet iyi anladim, siz cocuktan sonra gecer dediniz yani konu sahibini cocuk yapmasi icin tesvik ediyorsunuz. Ve evet bosanmasi gerek. Yada en azindan restini cekmesi lazim konu sahibi.

Esi hastaligini kabul etse ve zaten tedavi olsa o zaman bende derdim beraber savasin diye. Ancak esi hastaligi bile kabul etmiyor yani birak tedaviyi. Konu sahibine psikolojik siddet uyguluyor. Ve evet siddet olan yerde bir evlilik olamaz. Ondan dolayi bu sekilde devam edecekse, tedavi bile olmayacaksa bosanmak daha mantiklidir.

İyi cinnet getirip her şeyi gözünün önünde tek tek kırmamışsınız.
Ben olsam öyle yapardım da.

Çocuğunuz da var. Nasıl vakit bulabiyorsunuz? Çok mu erken kalkiyorsunuz?
Sabah 6 da kalkarım gece 2 de yatarım :)
Kızım öğlen 3 saat uyur ordan da zaman kazanıyorum
Birde ev hep temiz olduğundan normalden çabuk bitiyor elde bezle gezince...

Kendi yapıyomuş zaten tedavi olmayı kabul etmiyosa bırakın devam etsin. Bugün temizlenen yer yarın batıyo. Sonu yok ki ölene kadar temizlikle mi heba edecek kendini? Hem cocuğun o kadar steril ortamda yetişmesi iyi değil araştırıp okusun.

Ne cocugu, bu adamdan çocuk mu yapılır?
Sevismeden once 1 saat sonra 1 saat temizlik yapan biriyle ayni yataga girip psikolojisi saglam kalabilecek bir kadin tanimiyorum, sahsen kendimi iğrenç hissederdim.
Cocuk dogunca ayri eziyet, kusacak, kaka yapacak, salyasi akacak, cocuktan da tiksinir dokunmaz, cocuk icin daha kotu...

Son düzenleme:
Ben sevdim eşinizin huyunu belki hastadır ama temiz insanı severim bu arada ilişkiden sonra eşimin yılları döküldüğü için muhakkak nevresim i sirkeler evi ertesi güne supururum

Eşin obsesifliği şu şekilde atlatabilir , bundan sonra bütün temizliği kendisi yapsın! Yapmıyorum elimi tek bir işe sürmüyorum bundan sonra de! Oh ne güzel yapan kadını bulmuş bir de beğenmiyor!

Terlikle dalasım geldi eşine!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…