Bakın hanımlar adamın durumu çok fena, halıya basmamak nedir ya?Ben suan çalışıyorum eşim haftasonu izinli. Sabah bir pantolan giydim gözüme dar geldi çıkardım hafta içi üzerine uzun birsey giyerek kombinlerim diye fortmantoya katlayıp koydum. Daha bol baska pantolon giydim. Neden ilk giydiğim (üzerimde max 5 dk duran ) pantolonu sirkeleyip düzgün katlayarak fortmantoya koymamısım diye tavır yaptı. Hala da yapıyor.
bizim evimizde yerde serili halıya basılmaz. Bastıgımızda olusan ayak izleri eşimi rahatsız ediyormus. Halıya basmadan boşluklara basarak geziyoruz. Bir kere misafir varken alıskanlık halıya basmadan boşluklara basa basa geziyordum dalgaya aldı misafirimiz hala da konusu açılınca dalga geçer.
Ben de obsesifim diyen arkadaslar sizler bunları da sürekli takıyor musunuz ?
En azindan sizin gibi cahil ve saygisiz degil bir hastaliga boyle cevap verecek kadar.Adamın kafa kırık.
Ben yazicaktim siz yazmissiniz . Kanser uzmani bir doktordan duymustum onlarin ne yasadigini ben bileme yanlizca acilarini hafifletirim. Bazen insanlar dusuncelerini kontrol edemiyor.Kimse bu sekilde yasamak istemez.Yasadim biliyorum, hayat cekilmez oluyor. Tedavi olmazsa esinin hayatida ceklimez oluyor.En azindan sizin gibi cahil ve saygisiz degil bir hastaliga boyle cevap verecek kadar.
Yani yasamayan cok rahat konusuyorBen yazicaktim siz yazmissiniz . Kanser uzmani bir doktordan duymustum onlarin ne yasadigini ben bileme yanlizca acilarini hafifletirim. Bazen insanlar dusuncelerini kontrol edemiyor.Kimse bu sekilde yasamak istemez.Yasadim biliyorum, hayat cekilmez oluyor. Tedavi olmazsa esinin hayatida ceklimez oluyor.
İz yapmayan hatta yikanabilen kilim tarzı halılardan alın madem. İşiniz çok zor. Tedavi şart bence de. Zira çocuk olunca birçok şeyi gozardi etmek durumunda kalıyorsunuz. Tuvalete bile girebilecek kadar vakit olmuyor bazen.Ben suan çalışıyorum eşim haftasonu izinli. Sabah bir pantolan giydim gözüme dar geldi çıkardım hafta içi üzerine uzun birsey giyerek kombinlerim diye fortmantoya katlayıp koydum. Daha bol baska pantolon giydim. Neden ilk giydiğim (üzerimde max 5 dk duran ) pantolonu sirkeleyip düzgün katlayarak fortmantoya koymamısım diye tavır yaptı. Hala da yapıyor.
bizim evimizde yerde serili halıya basılmaz. Bastıgımızda olusan ayak izleri eşimi rahatsız ediyormus. Halıya basmadan boşluklara basarak geziyoruz. Bir kere misafir varken alıskanlık halıya basmadan boşluklara basa basa geziyordum dalgaya aldı misafirimiz hala da konusu açılınca dalga geçer.
Ben de obsesifim diyen arkadaslar sizler bunları da sürekli takıyor musunuz ?
Çocuğunuz da var. Nasıl vakit bulabiyorsunuz? Çok mu erken kalkiyorsunuz?Bende eşiniz gibiyim bu yaptıklarınızı hergun yapıyorum günde iki kere yer sildigimi bilirim
Eşiniz bukadar titizse kendisi yapmalı ... Eşine iş buyurup ben titizim demesi olmuyor öyle
Mesela benim eşim temizlik hastalığımdan hiç şikayetçi değil aksine mutlu hatta der benim gibi pasaklı adamla iyiki evlendin senle değil başkasıyla evlensem pasaklilimdan kurtlanirdim der aksi takdirde temizlik takıntısı biriyle yaşam gerçekten zor olur...
İşiniz zor ... Ama dediğim gibi madem titizmis kendisi yapsın. Lafta olmuyor öyle
Bende de var temizlik takıntısı işim hiç bitmiyor,normal temizlik bi süpür sil bilmem ben, dip köşe,dolap içleri, cam ,kapı ,balkon ,banyo wc, hepsi elden geçmeden temiz olmuş dememBende çocuktan sonra daha da arttı evlat olsam sevilmem o denli :)
Çocuk tavsiyesi vermedim iyi okuyun bence ve ona göre muhattap olun , ayrıca sizin tavsiyeniz ne kadar hoş olmuş;Diyelim ki konu sahibi tavsiyeni dinledi ve çoçuk yapti, geçmezse ne olacak? Boşanmak bile bir çare olmaz, çoçuk ömür boyu böyle obsesif babasi olacak. Travmalari olur, hatta kendisi obsesif olabilir. Lütfen burda oyuncak bebeklerden bahs edilmiyor. Yani çoçuk tavsiyesini hemen her yerde vermeyin.
in_cim Lütfen boşan bu adamda. Tedavi olmayi kabul etse bile, çoçuk olduktan sonra kim bilir tedavi bile fayda etmez. Hatta tedaviyi her an tekrar birakibilir ve çoçuk ile boşanmak daha zor olur. Hatta çoçugun böyle bir baba ile büyümesi çok kötü olur.
Bu arada vajinismus değilsin sen. Adamin obsesisifliğinden dolayi olmuyor.Inan hiç kimse bu şekilde çinsellik yaşamayaz. Boşandiğinda bir yük kalktiğini hisedip çok mutlu olacaksin.
Çocuk tavsiyesi vermedim iyi okuyun bence ve ona göre muhattap olun , ayrıca sizin tavsiyeniz ne kadar hoş olmuş;
" boşan bu adamdan " kolay değilmi aman adam obsesif boşan gitsin.Siz iyimisiniz ?
Bir ton obsesif insan var ve biride benim ne yani kocam da benimi boşasın,sırf takıntılıyım diye ?
Yada evlenmesemiydim obsesifim diye ?
Kişi gerçekdeb istediği zaman kontrol altına alabilinecek bir durum obsesiflik, öyle bir yazmışsınızki sanki adam şizofren..ki öyle bile olsa bu size boşan deme hakkı vermiyor.
Sabah 6 da kalkarım gece 2 de yatarım :)Çocuğunuz da var. Nasıl vakit bulabiyorsunuz? Çok mu erken kalkiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?