- 4 Şubat 2016
- 72
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi Haticeag22
-
Calisiyor ve yoruluyor kiyamiyorum ve gec geliyor zaten .Niye tek başına yapıyorsun,annenle beraber yapsanız?
Evimiz dublex 6 odali ve merdivenli oldugu icin cok zor yapmak istemiyorum nasil su koca kicimi kadirip temizlik yapicam gozumde cok buyutuyorum . :/eviniz küçük mü büyük mü bilemiyorum ama
hergün bir odayı temizle böylece hem temizliği çok yorulmadan günlere yaymış olursun hem de ders çalışmak için de zamanın kalır yarım gününü tmizlik alsa yarım gün ders çalışırsın
evet baya büyükmüş eviniz ama dediğim gibi ya hergün bir yeri temizle aynı zamanda ders için zaman da kalırEvimiz dublex 6 odali ve merdivenli oldugu icin cok zor yapmak istemiyorum nasil su koca kicimi kadirip temizlik yapicam gozumde cok buyutuyorum . :/
Babam kiziyor dayim da bizimke kaliyor . Anlamiyorlar beni . Cok kotuyum dayim ikidebir laf soyluyor ruhsalcokuntu icindeyim babamdeseniz of ofYapma. Ev dağınık olsa ne olacak? Bence ders çalışabilmen daha önemli.
Kıyamam canım ya...Babam kiziyor dayim da bizimke kaliyor . Anlamiyorlar beni . Cok kotuyum dayim ikidebir laf soyluyor ruhsalcokuntu icindeyim babamdeseniz of of
Allah seniiiii6 odalı dublex bir evde yaşayan birinin eve haftada bir yardımcı çağırmaması?
benden çok yaşayacaksın ben diycektim sen demişsin6 odalı dublex bir evde yaşayan birinin eve haftada bir yardımcı çağırmaması?
ya şimdi ben sadece dublex eve yorum yapmışım ama ev işleri stres konusunda anlıyorum seni. ben de öyleyim çünkü. annem çalışıyor, ben okuyorum dersler sınavlar bi yana ev işleri yemek de cabası. zaten ne yemek yapıcam diye düşünmek yapmaktan zor.
ben de bazen çok stres oluyorum öyle dip bucak temizlik hiç yapamadım zaten ama sil süpür toz al derken bile 1 saatim gidiyo. sonra yemek yapmak ayrı bi stres ne yapıcam diye düşün bul yap malzeme yoksa git marketten al bide para hesabın karışsın
tek farkımız beni yapacaksın edeceksin diye sıkıştıran yok ben vicdan meselesinden dolayı yapıyorum, annem yorulduğu için. bi de ev temiz olmazsa ders de çalışamam zaten öyle tuhaf bi takıntım var. zor yani anlıyorum seni. ama bi plana bi rutine oturtmak lazım o zaman daha rahat ederiz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?