Temizlikcim

zatn daha önce yapmıs neden son vermediniz de sindi yanıyoraunuz . alısmıs işte belki para harici seyler de alıyor hırsızlık yüz kızartıcı bir suc cezasını cekmeli en azından işten atılarak
Belki ben yanlış anladim dedim bilmiyorum emin olamadım daha doğrusu hic konduramadim ama dün emin oldum

Valla ben olsam kendimden 100 de 100 emin olarak denerdim oyle yollardim ne bileyim beser sasar insan kendim icin yazdim cunku unutma huyum var ondan vebalden cok korkuyorum baska birseye benzemez onun serrine girecegime ziyan yok bir daha gitsin derdim
Ya evin bir kosesine koyardim ya bozuk koyardim ne bileyim oyle dener yollardim ama sen ben 100de 100 eminim diyorsan nazikce yolla yuzunede gelme nasilsa biliyor hatasini biraz izin aldim ben ilgileni evle cocukla dersin

Valla ben olsam kendimden 100 de 100 emin olarak denerdim oyle yollardim ne bileyim beser sasar insan kendim icin yazdim cunku unutma huyum var ondan vebalden cok korkuyorum baska birseye benzemez onun serrine girecegome ziyan yol bir daha gitsin derdim
Ya evin bir kosesine koyardim ya bozuk koyardim ne bileyim oyle dener yollardim ama sen ben 100de 100 eminim diyorsan nazikce yolla yuzunede gelme nasilsa biliyor hatasini biraz izin aldim ben ilgileni evle cocukla dersin
Keşke yanılmış olsam ben unutmuş olsaydım o kadar üzgünüm ki

Siz evdeyken çantanızı ve cüzdanınızı açıp almaya nasıl cesaret ediyor ki hemde sesi de duyulmuş gidip bakmadım diyorsunuz neden? ben olsam özellikle bırakır izler yakalardım bile bilr hala evinizde tutmanız enteresan yani

Kusura bakma ama Artık sana ihtiyacımız kalmadı deyip işten çıkarın öyle söyleyemiyorsaniz eşinizi öne sürün zira önce gozunuzden sakindiginiz çocuğunuzu ve evinizi emanet ediyorsunuz yazık insan kimseye guvenemicek bu devirde

Siz evdeyken çantanızı ve cüzdanınızı açıp almaya nasıl cesaret ediyor ki hemde sesi de duyulmuş gidip bakmadım diyorsunuz neden? ben olsam özellikle bırakır izler yakalardım bile bilr hala evinizde tutmanız enteresan yani
Korktum açıkçası elinde görünce cirkeflesir bisey yapar mi diye evimde tutmuyorum ilkinde yanılmış olabilir miyim diye bi şans daha vermek istedim keşke yanılsaydım ikinci de zaten isine son verdim

Gecmis olsun .Iyi ki siz evdeyken olmus emin olmussunuz .Kendine bebek emanet edilen kadin hırsızlık yapıyorsa daha neler yapmaz. Iyi ki çocuğunuza zarar vermemis .Kurtulmussunuz .

iğnele bu kadını ...evimde cinler periler mi geziyor ne cüzdanımdan paralarım okus fokus oluyor de..evinden çıkar maddi olarak zor durumdayız maaşını veremiyeceğiz dersin...bu kadın bugün paranı çalarsa yarın evinden eşyalarınıda yürütür..emanete hiyanet edeni durdurma..kendine yeni bir kapı bulur...ispat etmek istersen şöyle yap yine cüzdanına para koy cüzdanıda açık bir yere koy...ama paraların üstüne ufak bir işaret koy...kalemle vs...mesela 50 tl ye yap...takip et cüzdanını ...o evden gitmeden cüzdanına bak almışmı diye..almışsa bana 50 tl acil lazım verebilirmisin de..o parayı verirse işarete bak ..sonra bunu ben senden şüphelendiğim için yapmıştım de evden gönder...
Zaten emin olmuş onun aldığına bence büyük bir risk dediğiniz kadın o panikle saldırsa ne olacak
En temizi eve sokmadan yollamak

T
Gecmis olsun .Iyi ki siz evdeyken olmus emin olmussunuz .Kendine bebek emanet edilen kadin hırsızlık yapıyorsa daha neler yapmaz. Iyi ki çocuğunuza zarar vermemis .Kurtulmussunuz .
Teşekkür ederim allah kimseye vermesin böyle sey

Back
X