- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Bu seferde daha değerli bisey yürütürse diye korkarım ya diken üstünde bilemedimBen olsam bir kere daha Dener iyice emin olup by by derdim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu seferde daha değerli bisey yürütürse diye korkarım ya diken üstünde bilemedimBen olsam bir kere daha Dener iyice emin olup by by derdim .
O zaman gönder . Hatasını da yüzüne karşı söyle AmaBu seferde daha değerli bisey yürütürse diye korkarım ya diken üstünde bilemedim
Göndericem canim karar verdim kirmadanO zaman gönder . Hatasını da yüzüne karşı söyle Ama
O senı kormamayı dusunmuyor da sız nıye dusunuyorsunuz bırakın kırılsın saf salak yerıne koyuyor ınsanı.Göndericem canim karar verdim kirmadan
Kızlar çok uzuldum 2 senedir evimi çocuğumu emanet ettigim yardimci abla 2 ay önce cuzdanimdan para almıştı inanmak istemedim ben yanlış saymisimdir dedim o günden beri hic ortada birakmadim cuzdanimi kahroldum keşke yanılsaydım keşke bugün çantamda antredeydi cüzdanım 5 kere saydım dün 70 tl m vardı anneme anneler günü hediyesi alcaktım. Oğlumu emzirirken cuzdanimin çit çit sesini duydum ne yalan söyleyim kalkıp bakmak istemedim elinde cuzdanla görürsem diye ne yapacağımı şaşırırım diye o mutfağa gidince hemen cantamdan çıkardım baktım param eksik kahroldum. Sonra elimde cüzdan yanina gittim abla dedim anneme hediye aldim kargo yarın gelicek eşimden de isteyemem şimdi paramda tam sanıyordum ben bidaki gelişine vereyim dedim bana x lira ver de dedim kızardı bozardı vereyim dedi belki ben farketmeden öncede aldı bilmiyorum hic ama ben napayim şimdi işten usulünce çıkarayım mi iki çocuğu var okuyo miktar değil ama çantamı açıp cüzdanını açıp alması cok kotu oldum
Aynen öyle yapicam tekrar sokmam sanırım eveTelefonla ısıne son ver yuz yuze muhattap olma çırkınlese bılır nedenını sorar.Esım ıstemıyor de akrabam yardımcı olacak de uydur bırsey.
Zati 2 haftada bi geliyodu da napalim gerekirse kendi evimi kendim temizlerim daha güvenemem ki ikinci olayı cunkuSiz yokken çocuğunuz böyle bir insanlar yanında kalacak yanlış şeyler öğrenme ihtimali de var. Eşinize söyleyin evinizde tutmayın çok ihtiyacı olsa sizden yardım isterdi
Zaten salakligimdan geldi bütün bunlar basimaO senı kormamayı dusunmuyor da sız nıye dusunuyorsunuz bırakın kırılsın saf salak yerıne koyuyor ınsanı.