Temizlikcim

Telefonla ısıne son ver yuz yuze muhattap olma çırkınlese bılır nedenını sorar.Esım ıstemıyor de akrabam yardımcı olacak de uydur bırsey.

Kızlar çok uzuldum 2 senedir evimi çocuğumu emanet ettigim yardimci abla 2 ay önce cuzdanimdan para almıştı inanmak istemedim ben yanlış saymisimdir dedim o günden beri hic ortada birakmadim cuzdanimi kahroldum keşke yanılsaydım keşke bugün çantamda antredeydi cüzdanım 5 kere saydım dün 70 tl m vardı anneme anneler günü hediyesi alcaktım. Oğlumu emzirirken cuzdanimin çit çit sesini duydum ne yalan söyleyim kalkıp bakmak istemedim elinde cuzdanla görürsem diye ne yapacağımı şaşırırım diye o mutfağa gidince hemen cantamdan çıkardım baktım param eksik kahroldum. Sonra elimde cüzdan yanina gittim abla dedim anneme hediye aldim kargo yarın gelicek eşimden de isteyemem şimdi paramda tam sanıyordum ben bidaki gelişine vereyim dedim bana x lira ver de dedim kızardı bozardı vereyim dedi belki ben farketmeden öncede aldı bilmiyorum hic ama ben napayim şimdi işten usulünce çıkarayım mi iki çocuğu var okuyo miktar değil ama çantamı açıp cüzdanını açıp alması cok kotu oldum

Siz yokken çocuğunuz böyle bir insanlar yanında kalacak yanlış şeyler öğrenme ihtimali de var. Eşinize söyleyin evinizde tutmayın çok ihtiyacı olsa sizden yardım isterdi

Siz yokken çocuğunuz böyle bir insanlar yanında kalacak yanlış şeyler öğrenme ihtimali de var. Eşinize söyleyin evinizde tutmayın çok ihtiyacı olsa sizden yardım isterdi
Zati 2 haftada bi geliyodu da napalim gerekirse kendi evimi kendim temizlerim daha güvenemem ki ikinci olayı cunku

Hemen çıkarın! Dahasi mi var? Ekmek yediği kapıda hırsizlik yapiyi utanmaz! Gönderirken de iki çift laf edin de görsün.
Ben evime aldigim temizlikçilere güvenmem. Arkasindan önunden kontrol ederim. Güven yok

Hırsızlık bir hastalıktır... eger gercekten böyle biseyin oldugundan eminseniz bence de guvenemezsiniz. Maasının 3 katınıda verseniz hırsızlık yapanlar bu huyunu terketmesi cokkk zor...

eminseniz devam ettirmeyin.

eğer polise bildirmeyecekseniz hırsızlıktan hiç bahsetmeyin.

daha sonra evden giden başka şeylerin de olduğunu fark edecekseniz muhtemelen. Fark etmediğiniz ufak tefek şeyler. Belki bir nevresim, bir kıyafet, hatta erzak :)
Şimdiden kendinizi üzmemek için kabullenin.

İşine son verirken yüzyüze olacaksa bu, kesinlikle yalnız olmayın.
Telefonda son verirseniz çıkıp gelmeye kalkar falan kapıyı asla açmayın.

Çok geçmiş olsun. Hayal kırıklığına uğradınız belli ki. Merak etmeyin, daha büyük bir şey olmadan atlattınız inşallah

Eminsen çıkar tabiki de.
Bu işin büyüğü küçüğü olmaz.

Merhaba. Işten cikarma konuşmasını yaptiktan sonra sakin bir daha eve almayin. Giderayak daha fazla bir seyler alabilir gibi geldi.
Bir de lütfen kapinizin kilidini değiştirin. Pahali ve zor bir sey degil. Muhakkak degistirin.

Bana göre madem fark ettiniz bunu kanıtlamak için suç üstü yapsaydınız zaten olay kendiliğinden çözüme ulaşırdı.Herhangibi bir konuşmya gerek kalmazdı,şimdi seni işden çıkardım derseniz bir sürü açıklama yapacaksınız ve yalan söylemeye meyilliyse belki suçunu bile kabul etmeyecek.Bu süreç daha yıpratıcı olur.
Bu konuda yapılaçak tek bir şey var unutmayın taviz diğer tavize yol açar.

Yerinizde olsam asla çocuğumu hırsiz birine emanet etmem.buna curret eden çocuklarada hersey yapabilir.İyi bir dil ile bence işine son vermelisiniz .

Hepinize cok teşekkür ediyorum kızlar dediginiz gibi bugün arayıp işine son vereceğim

Karşınıza alıp konuşun belki bir derdi vardır hırsızlık kabul edilemez ama neden yaptı bilmek lazım

Back
X