Temizlikcim

Eminseniz cocuklarinizi boyle birine emanet edemezsiniz

Hırsızlık büyük sıç bu bedenle ben olsam bir deneme yapardım ve suç üstü yapardım. Çalıyorsa işine son vermek en güzeli. Hatta başkasına da yapmaması için polise verirdim. Unutmayın ki, açına duygusuyla hareket ederseniz böyleleri masum insanları dolandırnaya devam eder.
Tek dikkat edeceğiniz şey kesin olarak sizden para çalıp çalmadığıdır.

Cuzdan sesini duymussunuz neden gidip suc ustu yapmadiniz ki hemende isine son verin abla durum bu diye.Ha iyice emin olayim derseniz cuzdani tekrar ortada birakip dusa giriyorum deyin.Simdi soyle bi durum daha var sizin paranizin eksik oldugunu kontrol ettiginizi artik biliyor.Yapamayabilir.Eminseniz hemen isine son verin

Cuzdan sesini duymussunuz neden gidip suc ustu yapmadiniz ki hemende isine son verin abla durum bu diye.Ha iyice emin olayim derseniz cuzdani tekrar ortada birakip dusa giriyorum deyin.Simdi soyle bi durum daha var sizin paranizin eksik oldugunu kontrol ettiginizi artik biliyor.Yapamayabilir.Eminseniz hemen isine son verin
Korktum burun buruna gelince naparum diye bilmiyorum ki

Korktum burun buruna gelince naparum diye bilmiyorum ki

Evde guvendiginiz biri olcak ama saklanicak. Siz de cuzdani ortada birakip dusa giriyorum vs gibi bi bahane uydurup rahatlaticaksiniz onu. Sonra birlikte suc ustu yapicaksiniz. Bu durumda ne inkar edebilir ne size zarar verebilir. Isine son verdikten sonra da kapi kilidinizi degistiriceksiniz.

Konumu okudum cnm seninle kasım annelerinden beraberduk ordan haturladim kotu bi durum gerçekten ben olsam kibarca işine son verirdim bütün ilisigimi. De keserdim. .hatırladığım kadarıyla seninde oğlun olmuştu dimi nasıl iyimi?

Kibar şekilde işine son vermek doğrusu sanırım ama onu bile nasil yapacağımı inan bilmiyorum
Kibar şekilde mi!!
Eger eminseniz bir daha sokmayın evinize.. Evinize girip altınınızı çalan hırsız olsa ona da mı kibarlık yapacaksınız? Bi farkı yok ki birbirinden. Ha cüzdanınızdan para çalmış ha gece evibize girip evinizdeki degerli seyleri çalmış..
Çok geçmiş olsun.

Neredeyse siz kendinizi suçlu hissedeceksiniz. Kibarca cikarmak ne demek.
Yüzüne vurmamanizi anlayabiliyorum.
Ama ben olsam bir daha evime adim atmayacaksin derdim.

zatn daha önce yapmıs neden son vermediniz de sindi yanıyoraunuz . alısmıs işte belki para harici seyler de alıyor hırsızlık yüz kızartıcı bir suc cezasını cekmeli en azından işten atılarak

Kızlar çok uzuldum 2 senedir evimi çocuğumu emanet ettigim yardimci abla 2 ay önce cuzdanimdan para almıştı inanmak istemedim ben yanlış saymisimdir dedim o günden beri hic ortada birakmadim cuzdanimi kahroldum keşke yanılsaydım keşke bugün çantamda antredeydi cüzdanım 5 kere saydım dün 70 tl m vardı anneme anneler günü hediyesi alcaktım. Oğlumu emzirirken cuzdanimin çit çit sesini duydum ne yalan söyleyim kalkıp bakmak istemedim elinde cuzdanla görürsem diye ne yapacağımı şaşırırım diye o mutfağa gidince hemen cantamdan çıkardım baktım param eksik kahroldum. Sonra elimde cüzdan yanina gittim abla dedim anneme hediye aldim kargo yarın gelicek eşimden de isteyemem şimdi paramda tam sanıyordum ben bidaki gelişine vereyim dedim bana x lira ver de dedim kızardı bozardı vereyim dedi belki ben farketmeden öncede aldı bilmiyorum hic ama ben napayim şimdi işten usulünce çıkarayım mi iki çocuğu var okuyo miktar değil ama çantamı açıp cüzdanını açıp alması cok kotu oldum
iğnele bu kadını ...evimde cinler periler mi geziyor ne cüzdanımdan paralarım okus fokus oluyor de..evinden çıkar maddi olarak zor durumdayız maaşını veremiyeceğiz dersin...bu kadın bugün paranı çalarsa yarın evinden eşyalarınıda yürütür..emanete hiyanet edeni durdurma..kendine yeni bir kapı bulur...ispat etmek istersen şöyle yap yine cüzdanına para koy cüzdanıda açık bir yere koy...ama paraların üstüne ufak bir işaret koy...kalemle vs...mesela 50 tl ye yap...takip et cüzdanını ...o evden gitmeden cüzdanına bak almışmı diye..almışsa bana 50 tl acil lazım verebilirmisin de..o parayı verirse işarete bak ..sonra bunu ben senden şüphelendiğim için yapmıştım de evden gönder...

Konumu okudum cnm seninle kasım annelerinden beraberduk ordan haturladim kotu bi durum gerçekten ben olsam kibarca işine son verirdim bütün ilisigimi. De keserdim. .hatırladığım kadarıyla seninde oğlun olmuştu dimi nasıl iyimi?
Iyi canim çok şükür sağlığı sıhhati iste böyle üzücü şeyler yaşadık onun dışında iyiyiz

iğnele bu kadını ...evimde cinler periler mi geziyor ne cüzdanımdan paralarım okus fokus oluyor de..evinden çıkar maddi olarak zor durumdayız maaşını veremiyeceğiz dersin...bu kadın bugün paranı çalarsa yarın evinden eşyalarınıda yürütür..emanete hiyanet edeni durdurma..kendine yeni bir kapı bulur...ispat etmek istersen şöyle yap yine cüzdanına para koy cüzdanıda açık bir yere koy...ama paraların üstüne ufak bir işaret koy...kalemle vs...mesela 50 tl ye yap...takip et cüzdanını ...o evden gitmeden cüzdanına bak almışmı diye..almışsa bana 50 tl acil lazım verebilirmisin de..o parayı verirse işarete bak ..sonra bunu ben senden şüphelendiğim için yapmıştım de evden gönder...
Oo cok iyi fikir ama ben bida evime sokmam onu

Back
X