Temizlikle kafayı bozmak üzereyim..Akıl ve tecrübelerinize ihtiyacım var:(

benim kayınvalidem öyleydi temizlik hastası yani hatta misafir istemezdi eve ev pislenir diye.bize yani gelinlerine bilesiz gelin çocuklarınızı getirmeyin derdi ev pislenir diye.eşim askerdeyken kayınvalidemle 18 ay yaşadım allahım yok böyle bir şey 2 lafından biri evde yapılacak temizliklerdi 45 kg düşmüştüm o zaman evde hergün halılar silinir 3 günde bir camlar silinir kapılar silinir kesinlikle mutfakta bulaşık kalmayacak.yatak yorgan hergün balkonda havalanır vs vs yani bütüngün temizlik temizlik daha sonra anladımki var olan derdini temizlik yaparak atmaya çalışıyormuş yani tamamen psikolojik.arkadaşım temizlik yaparak içindeki sorunları atabiliyorsan yap ama unutmaki herşeyin fazlası zarar.arada değişik yemekler yap hamurişleri yap yürüyüşe çık çalışıyormusum bilmiyorum bir işe girmeeyi dene bedenini yorma yoksa ev işi hiiiiiç bitmeeeeez

gecen komşumla konustuk 2yıl öncesi aynen sizin yaşadığınız sorunu yaşamış.Temizlik yapmadan duramıyormus kendini çok rahatsız hissediyomus.Psikologa gitmis bir sorunu kalmamıs.Bence bir psikologa gidip danısın derim.

seninki baya fazla canım bencede en iyisi bir psikoloğa başvur.belkide sıkıntı stres nedeniyle böle oluyordur.

canım bende senin gibiydim ve hala öleyimde ama azaldı eskisi kadar değil pisikologa gitmende fayda var canım

bence canım sen bebek sahibi olmayı düşünüyorsan hemen bebek sahibi ol onla uğraşmaktan vakit bile bulamazsın temizliğe sabır inşallah kurtulursun temizlik takıntından

ne varki canim bunda bende 2 güne bir hem süpürge hem vileda yapiyorum...ama sevdigimden degil kirleniyo mecburr..haatta bazen bende diyorumki tam temizlik delisi olsam seve seve yapsam evim hergün piril piril olsa...yine tertemiz ama severek yapmiyorum zorla..haaftada 3 gün süpürüyomusun bence hastalik derecesinde degilki normal..

ay kendimi temizlik hastası sanıp kafayı yiyiyodum .yorumları okuyunca kendimi çok rahat gördüm benden fenaları varmış .bende haftada iki makine açarım ama yerler hergün silinir .ve hergün kendimi dşarı atıyorum bir iki saat spor yapıyorum temizlikten sonra ikinci terapi gibi geliyor bana.hihoyyyt

benimm annemmm her günn evv süpürürr herr günnt oz alırr yaaaaaaa ben hafta da bir bazen iki kere süpürürüm pek kirlenmiyor iki kişi ne olcak ev de de fazla durmuyoruzz

kafana bişeyleri takıyorsun ve bu olay bu şekilde patlak veriyor bu duurmdan kurtulmak için ilk önce evini temizle sonrada çık gez arkadaslarına git sonra evine gel bu şekilde açılırsın bir arada bana olmustu bende evi temizledim arkdasıma gittim evini görünce aksama kadar orda durunca meğerse ne temiz evim varmıs dedim kaydirigubbakcemile3

Haftada 2 kez süpürge açmak hergün yer silmek temizlik hastası mı olmak demek..

O zaman ben de temizlik hastasıyım .

Temizlik imandan gelir derler canımın içi
boşver böyle takıntım var deyip de kendini üzme ben de yok çok şükür
haftada 3 kez süpürür bir kere silerim sadece tabi halıları da kaldırarak
şöle bir havalandırırım
çalışan bir bayan oldugum için haftasonuna sığdırırm sen ne güzel hep evdesin yaparsın bolbol

hayatınızdaki boşluğu kapatmaya çalışıyorsunuz temizlikle.bu bir hastalık.değişik hobilere yönelin.

hehehehe haftada 3 kez süpürge her gün vileda mı =)))))))) bence sen temizlik hastasın fln degilsin

bencede sen temizlik hastası değilsin benim bir kızım var hergün süpürür ve silerim mutlaka sen bence temizlik hastalığı nasıl bir şey internetten bak bazı kadınlar odereceye geliyorki herşeyi çamaşır suyu ile yıkıyor daha neler var bilsen

Bence normal bir aktivite...:hulya:
Ben de haftada 2-3 sefer süpürürüm, hatta çoğunlukla her gün.
Ama her gün silmem, gün aşırı dilerim.
Banyo-tuvalet ise her gün temizlenir tabii ki.

Bence anormal bir durum yok.

bende bu konudan bıraz muzdarıpım..bu ara çok ciddi bi şekılde fayans aralarına ve parkelere takmış durumdayım...denemedıgım yapmadıgım şey kalmadı neredeyse...parkeler mat duruyor diye komple cila yaptım gözüme parlak görünsün diye şimdi daha çok batıyorr...bir an önce kızımı kucagıma alsamda boş vaktım olupda bu kadar kafayı bozmasam işl güçle diyorumm....

Son düzenleme:
bencede sen temizlik hastası falan değilsin benim gibi dışarda dokunduğun herşeyden sonra eline dezenfekten sür oturduğun her yeri önce ıslak mendille sil sonra çamaşır suyuyla kapı kollarını zili dahi sil ve telefonunu ve bilgisayarını onlar için üretilmiş hijyen anti bakteriyel şeylerle temizle günde kaç kez ellerini anti bakteriyel sabunla yıka o zaman oluyosun işte temizlik hastası yani ben gittikçe çoğalıo evlenip kendi evimde olsam hergün süpürürüm evin her köşesini ama annemlerle yaşarken işte burda bıkıosun bi yerden sonra çünkü çoğunluk yaşosun ama ben buraya bile yetiorum terör estiriorum evde bozuk paralara bile zar zor dokunuorum Allahım aklıma gelio kimbilir buna kaç kişi dokundu daha önce die ufff :kedi:bayan hijyenimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
konuyu okuyunca bu temizlik hastasıysa ben hastaneliğim diye düşündüm.neyse ki yorumlarınızla benim de içimi aydınlattınız :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…