Arkadaşlarım ve ablalarım daha 2 senelik evliyim cocuğum yok
normaldede çok temiz bi insanım...
ama şu son 1 aydır deliricem resmen, hep gözüm yerlerde hep kıl saç görüyorum ve
haftada 3 kez süpürge ve hergün nerdeyse vileda yapıyorum tozları hergün alıyorum ama içime daralamalar geliyo panik geçiricek gibi oluyorum ,artık yoruyorum bedenimi...
bu kadar iyi değil ve ben bundan nasıl kurtulucam bana ne olur bi çare...
nasihat akıl verin canlarım
aslında evet var bu aralar herkesin olduğu gibi benimde dertlerim
ama ne bileyim yaa bu kadarı valla bedenime eziyet geliyo hakim olmıyorum kendime..
tiroit le nası alaksı oluyo hiç duymadım ben?
Arkadaşlarım ve ablalarım daha 2 senelik evliyim cocuğum yok
normaldede çok temiz bi insanım...
ama şu son 1 aydır deliricem resmen, hep gözüm yerlerde hep kıl saç görüyorum ve
haftada 3 kez süpürge ve hergün nerdeyse vileda yapıyorum tozları hergün alıyorum ama içime daralamalar geliyo panik geçiricek gibi oluyorum ,artık yoruyorum bedenimi...
bu kadar iyi değil ve ben bundan nasıl kurtulucam bana ne olur bi çare...
nasihat akıl verin canlarım
kızlar alın bendende o kadar 3 yıllık evlıyım cocugumda yok hemen hemen hergun supurge acarım haftada bırkac kerede sılerım ben bu durumdan pek sıkayetcı degılım ama benımde koku takıntım var
ozellıkle bugunlerde cıldırıcam tozu bıle camasır suyuyla alıyorum vallahı o yuzden kelın ılacı olsa sacına surer hesabı sana pek yardımcı olamıcam
canım cok gecmıs olsun bende gecenyıl bebegımı kaybettım 11.haftasında
soyledıgın gıbı yasadıgımız olaylardan dolayı temızlıge vuruyor olabılırız kendımızı
bana yürekten cevap verip teselli eden tüm arkadaşlar sonsuz teşekkürler
Allah razı olsun hepinizden...
aslında ilk evliyken 4 ay kadar yine böyleydim hastalık olmuştu bende..
sonra tekrar coğu arkadaşında yazdığı gibi ve yaptığı gibi haftada bir toz sil süpür ov olayı
ayda birde dip köşe cam balkon perde falan toptan temizlik yapıyodum amaa
ben bundan 2 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ve gerçekten çok psikolojim alt üst oldu yaşayan bilir....
geçtiğimiz cuma psikiyatri doktoruna gittim bana 2 tane ilaç yazdı ve bunları 2 ay kullanman yeterli dedi şu an onları kullanıyorum...
dün geceden itibaren karar aldım ve bugün çıktım annemle gezdim mağazlara bakındım ve ev işine elimi sürmedim ...
yerlerede bakmıcam artık yürürken dedim söz verdim kendime:)
artık eski düzenime ve psikolojime dönicem inşaallah...
haftada bir süpürge,ayda bir dip köşe...
hepinize tekrar teşekkürler canlarım:))
Amiiin canımın içi,seni en kısa zamanda anne olarak göreceğimize inanıyorumyerimsenibenkızlar
bende geçen sene 2 aylıkken bebeğimin kalp atışı yoktu alındı malesef...:çok üzgünüm:
kızlar bana kızmayın lütfen ama bir görüşüm var...
Aşırı temizliğin nedeni bebeklerimizi kaybetmiş olmamız..
Yani unutmak için kendimizi temizliğe veriyoruz...:çok üzgünüm:
Rabbim hepimize,anne olmak isteyen herkese bebiş nasip etsin...:Saruboceq:
Ya bayanalar size inanamıyorum yaa vallahi şaşırıyorum allah aşkına su içemiyorum diyene bile hemen psikoloğa git çaresini öneriyosunuz.
Arkadaşım bence geçici bi durum annemde daha yeni evliyken böyleymiş oda kapılarını yerinden söker banyoda fırçalarmış.
Babamda sorf annem kendisini iyi hissetsin diye yardım edermiş
.Bunun önüne geçmek senin elinde elbette koyverme bence hemen çalışmaya başla bak o zaman bulaşık yıkamak bile çok gelir gözüne:)))
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?