Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

evlemeden önce hep kaynanamla çok iyi anlaşacağım bazıları gibi saygısız olmayacağım demiştim.fakat bu problemden dolayı istediğim gibi iletişim kuramıyorum yine de saygı da bir kusurum yok.sadece moralim çok bozuluyor ordayken.kaynanamın maşallahı var 50 yaşında fakat ne şeker ne tansiyon problemi var.maşallah.fakat bu konuda temzilikle temizlik hastalığını karıştırıyorsunuz gibi geliyor bana.temizlik hastası değilim.evi temizler keyfime bakarım.keyfime bakıp evi pislik götürsün diye beklemem.

yurt dışında sümkürme ve tükürme ihtiyacı olanlar için özel delikler var sanırım...arkadaş lavoboda ayak bile yıkatmadığına göre..ya da tuvaletdeki lavobolardan oturup su falan mı içiyosunuz ne bu abartı

Anneanneye alkış..Sağlığı yerinde demek ki

ananeciğim 2 büklüm zavallım yemeğini yapamıyor annem veriyor.
bu yaşta içi rahat etmiyor titiz işte.
üstelıkte 2 tane öksüz bakıyor evinde...
yineliyorum insanın içinden gelecek.

kayınvalıdem ise dipçik gibidir
ama içinde yok nafile...

Ben calısan bır bayanım ve haftada 1 temızlık yaparım toz al sıl süpür- gece yatmadan önce wc yı ozonla yıkar yatarım. ayda bır de kadın alır cam kapı halı temızlerım- yılda 1 de halılarımı yıkatırım exktra bısey dokulmusse ayrıca yıkatırım. bunu nıye yazdım hastalık boyutunda bır tıtızlıgım yok ama temızım duzenlıyım.
konu sahıbı bayanı cok ıyı anlıyorum benımde kayınvalıdemler aynı . ha gıderım yılda 1-2 defa 2-3 gun kalırım gelınce herseyı valızlerle banyoya koyar yıkarım. gelir gelmez. hıc bıseyıne karısmam çünkü nerden baslıycamı bılemem- yatacagımız seylerı cıkarır halının ustune gelısı guzel atar bekar oglu yıkanmaz banyo benzerı bısey var evde o kadar ilginçki o sartlarda ınsanlar temıs olabılır- asla bısey atmaz bişey vermez kımseye eşimin ve cocuklarının bebeklık kıyafetlerı bıle durur bi sürü eskı gomlek var fakıra fukaraya ver dımı yani-buzdolaba herseyı agzı acık koyar- söyle bişey vardır mesela acıktımı vakıt ne olursa olsun sofrayı kurar tek kendısıyse yada oğlu kızıysa kımse yanı onlara hazırlar tabaga koyar ıkı lokma yerler kaldırır hopp dolaba artık demez kaşığıyla koyar- sonra baska öğünde yıne ayrı koyar dolaptakınıde getırır kalanı atmaz hooop dolaba o kadar pis ki anlatamam.
görümcemde aynı bekar ve memur tek yasar evı tozludur biz gıttık ınsan bı balkonu yıkarya 5 dk alır. buzdolabınde yemınle söylüyorum 2008 son kullanma tarıhlı seyler var hıc bakmıyor duzenlemıyor dolabı kokudan acamıyorsun ilginc insanlar var.
ama bu kucumsemek degıl bance temızlık medenıyet ınsan yasıyorsa bı sıler supurur yıkar -atılaacgı atar satılacagı satar çöp ev gıbı oturmaz aslan yatagından bellı olur

valla birileri tarafından anlaşılmak çok rahatlatıcı.kaynanamda öyle her şeyi saklar.ayakkabılık var üzerinde 6 tane uyduruk yapay çiçekler.insan gereksiz şeyler atar değil mi.ama atma huyu yok.ama ben telefonla konuştuğumuzda ne yapıyorsun dediğinde temizlik yapıyorum dediğimde çok şaşırıyor her gün yapma diyor.ama anlasın diye hep bu konuyu vurguluyorum .

Son düzenleme:
bende konu sahibi arkadsı anlayabiliyorum, 7 ayımın içindeyim hamileyim, ne eşimin ailesi bana yakın ne kendi ailem hanmileliğim ilk zamanlarında ilk 3 ay nerdeyse hiç iş yapamadım sadece eşime ev süpürmesi için hafta bir kez rica ediyordum kusmaktn bitap düşüyordum hastenelerde serum tedavileriyle toparlanabiliyordum ancak, şimdi ağr iş yapamıyorum cam silmek perde yıkamak vs ama hergün evimi siliyorum banyoyu 2 günde bir fırçalıyorum, zaten 2 kişiyiz ev çok kirlenmiyor, ama herkes bana yeter çocugunu düşün hamilesin diyor, oysa ben eğilmeli hiç bir iş yapamıyorum ama yinede insanın içine sinmiyor.. temizlik güzel şey eve her an misafir gelebilcek durumda olması utanmadan onu her odaya buyur edebilmek, yalnız eşim birazcık dağınık yapılı, ite kaka götürüryoruz işte..:)

evet bende anlayabılıyorum..kaynanam çok şükür temiz bir insandır..gayet rahat rahat içim ala ala yemek yerim evinde..şayet öyle olmasaydı çokta rahatsız olurdum..çok şükür rabbime...

ayrıca konu sahibi arkadasım..tuvaletın 4 gun boyunca yıkanmadıgını yazmışş..walla acaip kokuyordur o ev..kokudan eve girilmez..ıyyyyyyy...sonuna kadar haklısın walla..

yo gayette erkek kardeşin de iş yapmasını bekliyorum :) sözüm ona çok çağdaş düşünüyorum. erkeğin yaptığı temizlik gayet de güzel olabiliyor isterlerse, emin olun biliyorum.
ayrıca dediğinizi de anladım, belki emrivaki yapılmasını savunmuyorsunuz ama evin bekar kızının yapmasını savunuyorsunuz işte.
neyse ben sadece genel bir düşünceye karşı düşüncemi belirttim, yani sizin dediğiniz garip demek değil bu illa ki, sizin mesajınızı alıntıladım ama illa size karşı yazdım olarak düşünmeyin yani:)

benden sizin mesajınızdan alıntı yapmak istedim.. sözüm size ve siz gibi düşünenlere..erkeklerin doğası geregi yaptıkları iş..kadınların yaptıkları iş kadar temiz olmaz..doğaya aykırı birkere..ha bu arada istisnalar olabilir..ama bu istisnalar kaydeyi bozmaz...

Son düzenleyen: Moderatör:

yaa çok komik
neden doğası gereği
eski kadınların ve sizin gibi düşünenlerin alıştırdığı gereği olmasın acaba?

yemek yapabilen erkek temizlik de yapabilir bence.
genetik bi kodlama değil bu sonuçta.
insanın vajina yerine başka bir organ taşıması nasıl hijyenine engel olabilir ki?doğayla alakası nedir

yaa çok komik
neden doğası gereği
eski kadınların ve sizin gibi düşünenlerin alıştırdığı gereği olmasın acaba?

hayır doğa geregi canım..alıştırmak farklı şey o istisnaya girer..doğası geregi..neden erkek doğurmuyor (doğası gereği)

konu sahibine çok hak veriyorum kendi alacağı önlemler o evde huzurlu saatler geçirmesine yetmez. temizliğin erkeği kadına da olmaz ayrıca

iş derken sadece temizlikten mi bahsediyoruz acaba...

öyle ki...

en iyi aşçılar...(el lezzeti,hız gerektirir)

en iyi kuaförler...(beceri,maharifet gerektirir)

en iyi stilistler modelistler...(düşünce,hayal gücü gerektirir)

en iyi sarraflar...(dikkat ince işçilik gerektirir)

en iyi hattatlar...(özveri sabır gerektirir)

erkek değilmidir??

şayet bunları yapabiliyorlarsa doğalarında var demektir...

en zor işleri becerenler temizlik yapmayı neden beceremesin bu ayırımı da ben anlayamıyorum işte

Ay konu sahibi arkadasım.. Benim eşimin aileside aynı seninkiler gibi... Bi kızları var oda öyle pasaklı mı pasaklı... Evlerine gittik kalmaya yastık kılıfları toprak gibiydi.. Bizimkiler köydeler.Bende mecburen bayram seyran gidiyorum.Mutfak lavabosundan abdest alırlar el yüz yıkarlar... tuvalet aynı sen gibi yıkanmaz.. halılar desen otursan kıcında leke kalıyor o derec yani bende gidip temizliyorum 2 3 güncük sabrediyorum ne yapıcan... :))

hayır doğa geregi canım..alıştırmak farklı şey o istisnaya girer..doğası geregi..neden erkek doğurmuyor (doğası gereği)

ne ilgisi var yaa
çocuk doğuramazlar çünkü uterusları yok, çünkü Allah onlara uterus vermedi
ama temizlik yapmakla erkek anatomisinin ne ilgisi var anlayamadım

buda bir istisna türkiyede atıyorum 100 erkek varsa 25 yemek yapar .gerı kalanı yapmaz..çoğuda yumurta bile kıramaz..en ıyısı olabılır..ama bu gercegi değiştirmez...

ne ilgisi var yaa
çocuk doğuramazlar çünkü uterusları yok, çünkü Allah onlara uterus vermedi
ama temizlik yapmakla erkek anatomisinin ne ilgisi var anlayamadım

doğası gereği yok dimi ..aynı şeyden bahsediyorum..neyse konu farklı yerlere gıdıyor çıkıcam bırazdan konu sahıbı bunu tartısmak ıcın acmadı...neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…