Çünkü alıştırılmadıkları için...buda bir istisna türkiyede atıyorum 100 erkek varsa 25 yemek yapar .gerı kalanı yapmaz..çoğuda yumurta bile kıramaz..en ıyısı olabılır..ama bu gercegi değiştirmez...
Çünkü alıştırılmadıkları için...
Çünkü bu gerçeği (!) önyargılar değiştirmiyor.
Tek başına yaşayan birini tanıyorum.Yemek de yapabiliyor temzlik de...
Olunca oluyor demek ki.
Çünkü alıştırılmadıkları için...
Çünkü bu gerçeği (!) önyargılar değiştirmiyor.
Tek başına yaşayan birini tanıyorum.Yemek de yapabiliyor temzlik de...
Olunca oluyor demek ki.
böyle kalıplaşmış düşünceler varken de değişmeyecek canım o yüzden bence tartışmaya luzum yok...
erkeğin doğası gereğiymiş...bizim doğamız yok dimi...
sabahtan akşama kadar çalışıp para kazanıyoruz...evmize maddi manevi destek oluyoruz...
ama onlar yumurta bile kırmaz kırmamalı...doğaları bozulmasın beylerin
ozaman alıştır eşini yapsın ..hatta onu artık degiştiremezsen oğlunu öyle yetiştir..
ya olunca olur..ozaman olayı bastan almak gerek taa yaratılışa..ozamandan alıştırmak gerekmış..ozaman istisnai durum yaşamazdık..kadınlarda çok mutlu değil bundan..
bu forumda..okadar çok çalışan ev hanımı var..ama hiç biride şöle yazmıyor..hafta sonu eşimle birlikte temizlik yaparız..o camları sılerken bende evi süpürürm.v.s varsada istisna..
böyle kalıplaşmış düşünceler varken de değişmeyecek canım o yüzden bence tartışmaya luzum yok...
erkeğin doğası gereğiymiş...bizim doğamız yok dimi...
sabahtan akşama kadar çalışıp para kazanıyoruz...evmize maddi manevi destek oluyoruz...
ama onlar yumurta bile kırmaz kırmamalı...doğaları bozulmasın beylerin
ozaman alıştır eşini yapsın ..hatta onu artık degiştiremezsen oğlunu öyle yetiştir..
yurt dışında sümkürme ve tükürme ihtiyacı olanlar için özel delikler var sanırım...arkadaş lavoboda ayak bile yıkatmadığına göre..ya da tuvaletdeki lavobolardan oturup su falan mı içiyosunuz ne bu abartı
Ben onu bunu anlamam karısı çalışıp eve katkıda bulunuyorsa adam da mabad-i şahanesini bir zahmet kaldırıp yardım edecek, bir işin ucundan tutacak... Klasik erkek-kadın muhabbetine girersek erkeğin doğasına ev işi aykırı geliyorsa, karısının kazandığı parayı yemek de aykırı gelmeli o zaman...
İlla bal dök yala temizlik beklemiyor kimse onlardan ama en azından sofrayı kurup kaldırabilir, çamaşırları bulaşıkları makineye atabilir, en önemlisi çocuğuyla vakit geçirebilir. Ama görüyorum duyuyorum klasik erkek koltuğa yat al eline kumandayı gazeteyi yada pc başına geç, kadın yetiştircem diye paralansın dursun. Kadınlar çok güçlü ya atom karınca ya her işin üstesinden gelir ondan sonra depresyon neden en çok kadınlarda görülüyor. Benim eski oturduğum evde bir çift vardı kadın çalışmadığı halde eşi yemek yapmaktan toz almaktan tut her duş sonrası banyoyu temizlemeye kadar yapıyordu, annesi öyle alıştırmış demek iş bizlerde bitiyor ev sorumluluğunu da ufak ufak vermemiz lazım.
Ben ayakdan bahsediyorum. Anlamadiniz sanirim. Biri demis iste ben kuvette ayak yikatmam diye.
Gelen misafirde dahil lavaboda yikar ayaklarini demis.
Buda bana garip geldi. Ben lavaboda su su yapilir bu yapilmaz orasi temizdir demedim. Carptirmayin.
Ben lavaboda ayak yikanmasini garipsedim. Ustelik sizinkni bilmem ama benim lavabom trdekiler gibi degil duvara monte edilmis buyuk bi banyo dolabi ve yine dolaba gomulmus bir lavabo var.
Oyle her onune gelen bacaklarini ayira ayira ayak yikasa heralde lavabonun islevi kalmazdi artik.
Daha dikkatli okuyun. Dediklerinizi lavaboya yapiyorum diye ayakda yikayabilirim anlamina gelmiyo degil mi?
ne garip bizim banyo dolapları da duvara monteli sanırım uzay çağını yaşıyoruz neyse size pire kadar lavabonuzla mutluluklar
Evde hiç bir şeye elini sürmemekle erkeklik olmuyor zaten...Ya da şöyle diyeyim evinde eşine yardımcı olmak için sofra kurup kaldıran adamın erkekliğinden birşey gitmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?