keşke benim kaynanamda pis olsa ya
sinir bozucu derecede temiz, evin heryeri çin çin parlıyo
tozları havada yakalıyo
o kadar temizki koltuğun ucuna oturuyorum, rahat rahat yaslanamıyorum
hatta wc ye gitmek benim için kabus, ellerimi yıkarken bi su damlası sıçratırmıyım bi yere diye bakınıyorum
tüm su damlalarını peçeteyle siliyorum, yok artık abartma diceniz ama valla siliyorum, lavabonun içindekileri su damlalarını bile
yoksa söyleniyo çünkü, bulduğum gibi çin çin bırakmak zorundayım
herşeyin aşırısı fazla..
insan rahat edemezki öyle birinin evinde..
herşey dozunda güzel ..
Canim ben mi anlatamadim yoksa sizmi anlamadiniz.ne garip bizim banyo dolapları da duvara monteli sanırım uzay çağını yaşıyoruz neyse size pire kadar lavabonuzla mutluluklar
şehir dışında olduğumuz için yatılı kalıyoruz gidince mecburen.elimden geldiğine temizliyorum gittiğimizde .fakat örneğin sehpaların üzerine kayınbabam kaynım dahil ayaklarını uzatıyorlar.midem bulanıyor mecburen az yiyorum sofraya oturunca dikkat çekiyor.eşim de kızıyor ye diye.yemezsen sizinkilere gidince ben de aynısını yaparım diye kızıyor.evin duumunu görmediğiniz için anlayamıyorsunuz.evin dağınıklığından bahsetmiyorum.temizlik yapıyorum ama beş dakikada batırıyor ortalığı.benim için temizlik çok önemli.ama bundan sonra çantamda bir çamaşır suyu ve kireç sökücü taşımaya karar verdim.
keşke benim kaynanamda pis olsa ya
sinir bozucu derecede temiz, evin heryeri çin çin parlıyo
tozları havada yakalıyo
o kadar temizki koltuğun ucuna oturuyorum, rahat rahat yaslanamıyorum
hatta wc ye gitmek benim için kabus, ellerimi yıkarken bi su damlası sıçratırmıyım bi yere diye bakınıyorum
tüm su damlalarını peçeteyle siliyorum, yok artık abartma diceniz ama valla siliyorum, lavabonun içindekileri su damlalarını bile
yoksa söyleniyo çünkü, bulduğum gibi çin çin bırakmak zorundayım
aynen canım:13:
kaynım az çekmiyo ondan valla, her sabah düzenli kaynımın ilk işi çarşafını toplayıp, bahçenin ücra bi yerine silkelemek, sonra tekrar sermek, neymiş çarşafa kılı düşmüş olabilirmiş
bende sürekli oğlumun peşide dolanıyorum ki bi yeri pisletmesin
napalım biraz hastalık boyuntunda ama onuda öyle kabul ettik, kurallarına uyuyoruz
nasıl söyleniyo canım yaa anlat da geldiğinde bende biraz söyleneyim değişir belki biraz :)
sana bir sır vereyimmi ...
bikaç sene önce bende böyleydim..
iş artık hastalık boyutuna gelmişti..
evde oturduğum bir saat yoktu ellerim domestostan hep yara içindeydi..
deli gibi sürekli iş yapıyordum gece yarılarına kadar
bu ruhsal bir hastalık..
ben bu yüzden tedavi gördüm..
çok şükür şuan iyiyim ..ha ara ara geliyorlar ama kendimi sürekli telkin ediyorum..
çok şükür ya ne günlerdi..
benden sizin mesajınızdan alıntı yapmak istedim.. sözüm size ve siz gibi düşünenlere..erkeklerin doğası geregi yaptıkları iş..kadınların yaptıkları iş kadar temiz olmaz..doğaya aykırı birkere..ha bu arada istisnalar olabilir..ama bu istisnalar kaydeyi bozmaz...
Ben evli değilim ama benimde amcamın eşi öylee.
Gerçi köyde oturuyorlar ama oraya gittiğim günler eziyeet.
Bir defasında çocuğu altını pisletmiş kakasını yapmş öncedende köylerde böyle bez yerine muşamba tarzı bişey kullanılır o yıkanır tekrar kullanılırdı. işte oda o bezi almış hiç temizlemeden çocuğun kakasıyla atmış makineye. annemle makineye bi baktık makinenn camına yapşmş duruyo. kusa kusa bi hal olmuştuk.o yüzden şükredin
Tuvaletine banyosuna terlik koyana uzaylı muamelesi yapan, alaturka tuvalete hiç rastlamayan mı dersin, lavaboda ayak yıkayanı garipseyen, benim lavabom banyo dolabım Tr dekiler gibi değil diyen mi dersin...
İlgiyle takip ediyorum bu topiği:81:
arkadaşın açtığı diğer konu daha şenlikli
Tuvaletine banyosuna terlik koyana uzaylı muamelesi yapan, alaturka tuvalete hiç rastlamayan mı dersin, lavaboda ayak yıkayanı garipseyen, benim lavabom banyo dolabım Tr dekiler gibi değil diyen mi dersin...
İlgiyle takip ediyorum bu topiği:81:
arkadaşın açtığı diğer konu daha şenlikli
konu sahibinin açtığı diğer konu mu ?? Eeee ben bulamadım..Silindi ya da kapatıldı mı ki ???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?