Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

şimdi düşünüyorumda bence sen o kaynanasından yakınan arkadaşı kopyalamaya çalışıyorsun
hani kaynanasının banyosunu falan yaptırmak istiyen arkadaşımız
onun topiği baya tutmuştu ve kendiside çok sevilmişti, çok iyi niyetliydi o arkadaşımız...

Son düzenleme:

12 yıllık evliyim bu konuda bende çok muzdaribim eşimin ailesi gelip gittimi evimdeki herşeyi kırlıyacak kadar çok temizliyorum

evlerine çoook uzakta oldukları için son 7 seneden beri gitmedim ben bir cözüm bulamadım inş sen cözersin

size ağız dolusu sizene milletin temizliğinden pisliğinden diyorum... çok temizmişsiniz onlar öyle pismiş böyle iğrençmiş bahsettiğinizde eşinizin ailesi ...siz gittiğinizde elinden geldiğince yardım edersiniz yada etmezsiniz bir kenarda oturursunuz ....zaten size kadıncağız evi bal dök yala yapsada yaranamaz bundanda eminim ... herşeye mudahale etmek istiyorsunuz ama böyle lafta kalırsınız işte .... evi temizlemişte arkasından pisletmişler lafını yapıyorsunuz bunun bile ayy çok sinirlendim vala diğer konuda zaten tam cinnetlik

Kadının prizlerine varana kadar kontrol etmisşiniz yahu, pes..
Madem rahatsız oldunuz ve titiz bir ailenin kızısınız, alın elinize kovayı bezi, temizleyiverin, sevaptır.
Gören zanneder ki siz onun k.validesisiniz, yani mutfağındaki halı ona pis gelmedi demek, sizi ilgilendirmez ki?
Kadıncağız gene kibarmış, siz rahatsız oldunuz diye kaldırmış halıyı, ben olsam ciddiye bile almazdım uyarını.
Bu defa da yıkamadığı kabahat olmuş..
3 gün içinde yıkamak zorunda mı, belki iyi hissetmedi kendini, belki de gelininden beklemiştir. Kirlendi demekle olmaz, yıkayıverin o zaman.

Allah ciddi bir dert verir de o zaman anlarsınız bunların aslında dert olmadığını..
Çok şükür eşiniz prim vermiyor size.

bir de bana garip gelen hangi temiziği ne kadar zamanda yaptıklarının çetelesini tutmanız..3-4 gün için kaldığınız evde havluların haftada bir değiştiğini nerden biliyorsunuz ??

Ben de konuyu ilgiyle takip ettim.
Yer sofrası gibi taşra alışkanlıklarını Türk alışkanlığı sanan,alaturka tuvaleti olmayan Türk evi olmadığını düşünen zihniyeti hayretle izledim.
Benzer yaşam tarzına sahip olmayanların,tam bir çarıklı erkanıharp kompleksiyle,sarayda mı yetiştin diye küçümsenmeye (!) çalışılması son derece ironik:)

Saraylarda ne alaturka-ne alafranga tuvalet yoktu,bu arada dip not düşeyim:)))
Lazımlık,yani bildiğiniz oturak kullanırlardı.

valla ya, hem gerçek hayatta hem sanalda kadınların çok övündüğü bişey bu,

kendin hakkında söyleyebileceğin en önemli şey bu mu,

balerina çiftir benim adııııııım, her yeri siler parlatırııııııım, çok temizim

hayrını gör napalım

Son düzenleme:

Hahaha
Ben bu reklam şarkısını küçükken sürekli söylerdim, bir de Kakılmış versiyonu vardı;
"Kakılmıştır benüm adımm, her yeri siler parlaturumm, benim adım Kakılmış temizlik rehberünüzümmm"

Son düzenleme:

yemin ederim gülmekten karnım ağrıdı gecenin bu saatinde,hay çok yaşa sen

konu sahibi neredesin bonemi taktım ameliyat maskemi taktım konunu okuyorum malum bu konuda baya titiz bayanlar var yazdıktan sonrada koşup parmaklarımı yıkıyacağım alaturka wc de

aynından bi tane de bende var, üstelik biz altlı üstlü oturuyoruz ve ne yazıkki bebeğime kayınvalidem bakıyor. evi gırgırla süpürüp o gırgırı çöpe değil mutfak lavabosuna boşaltıyor. ne acıki orda bide gırgır çöpü lavaboda dururken benim bebeğimin biberonu da orda yıkanıyor. süt alıyoruz kızıma yoğurt yapmak için o sütü sadece süzgeçten geçirmek yerine süzgeçin üstüne bide kullanılmış ten çorap geçiryorlar, öyle daha temiz oluyormuş. hangi birini anlatayım ki, eşime söylesem ne değişecek, o zaman ben onun ailesini zaten hiç sevmiyorum ki oluyor.içim gidiyor kızım mikrop içinde büyürken. ne kadar müdahale edebilirim, söylüyorum sürekli ama ben işteyken ne yaptıklarını bilmiyorum ki..

Kullanılmış ten çorap mı galiba bayılacaaam

Herşeyi anlıyorum da şu kadınların kocalarına bu kadar müsama göstermelerini bir türlü anlamıyorum.
Ne demek sen yemezsen bende senin annende yemem.
Yeme lan Allah Allah. Çok da tın dı yani.
Ezdirmeyin kendinizi yahu.
Bu adamların dışkısında altın mı var anlamıyorum ki.
Sizde ana kuzususunuz. Sizinde aileniz var. Tek kocadan ibaret değil hayat.

Bence hiç bulaşma onlar hallerinden memnun gibi boşuna kendini yıpratma onlarda bir şey mi yiyeceksin diyelim aldığın tabağa bardağa su geçir ne biliyim banyoda havlu yerine yüzünü peçeteye ya da havlu kağıda sil çok çok uzun da kalma ve eşine de bu konuda söylenme hiç bir erkek annesinin pis olduğunu kabul etmez sonra siz kavga edersiniz hep bu kadar basit.

vallaha nasıl diyeyimmm. taşralı olmayı özenti olmaya yeğlerim. yerde yemek yemek taşralı adeti değil. türkler eskiden beri yerde yemek yerlermiş masada yeme alışkanlığı osmanlının son dönemlerine tekabül eder.o da sadece saray erkamının avrupa özentiliği yapmak hasebiyle edindiği bir alışkanlıktır.

aynı şekilde klozet şeklindeki tuvalette son yıllarda türkiyeye girmiş olup yine avrupa özentileri tarafından öncelikle benimsenmiş ülkemizde de yaygınlaşması son 20 senede olmuştur. siz lazımlık diyorsunuz benim bildiğim closet, yani kelime anlamı gardrop. gardrop tarzı yerlere dışkılayıp orada biriktirirlermiş o yüzden zaten klozetin günümüzdeki ismi klozettir. biz türklerin ise eskiden beri kullandıkları tuvalet şekli yer tuvaletidir. nasıl bir kompleks varsa sizde bunları bile aşağılama sebebi olarak görmüşsünüz. kaldıki "sarayda lazımlık kullanılırdı ha ha seni cahil" demeye çalışmışsınız galiba ama ben sizin 100 yaşından küçük olduğunuzu varsayıp sarayda klozete geçilmiş dönemlerde yaşama ihtimalinize karşı yazmıştım.. yoksa buckhingam sarayında hala daha lazımlık kullanıldığını zannetmiyorsunuzdur inşallah

bu konuda bir eziklik hissetmem söz konusu bile olamaz. eziklik hissedenler aslını inkar edip ayy ben onu hiç görmedimm ayy o da neymiş gibi şeyler söyleyenlerdir bence.eziklik hissetsem evimde mutfak masası salon masası vs birsürü ıvız zıvır olmasına rağmen yerde yemek yemezdim. atıyorum 3lü servislerle runnerlarla sunumlar yapmaya çalışırım bu da yemekteyizle gelen bir alışkanlık bu ara bunuda komik buluyorum. demekki yerde yemek yemeyi çokk seviyorum ve benimsiyorumki yerde yemek yiyorum.

şu çarıklı erkanıharp kompleksi lafınızdan sonra tespitimin ne kadar doğru olduğunu birkez daha anladımm. umarım aşağıladığınız insanların kendilerini ve kültürünü bilmeleri hasebiyle sizden çok daha üstün olduğunun farkındasınızdır. en azından özentilik yapmıyorlar.

Son düzenleme:

ne güzel terliksiz gezmeyiz demişsin herkes terlik kullanıyo yani tek siz değilsiniz evde terlik kullanan hatta misafir terliği diyede yazmışsında wc terliği yazılınca niye anlamamış hiç bilmezmiş tavırlarına giriyosunuz demekki herkes giyiyor wcde terlik

Son düzenleme:

Mutfak lavabosunda temizlenen gırgır,
Kullanılmış naylon çorapla süzülen süt mü...

konu sahibi bence sen haline şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…