Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

Burada benim de anlattığım dahil bir çok hikayeyi aç karnına sofraya oturmadan 10 dakika okursam, sanırım garantili ayda 10 kilo zayıflama kesin olur.
İsveç diyeti, Dukan diyeti hikaye, pislik diyetineee geel hanım

(Bahsi geçen pislik örnekleri 3 günde bir havlu değiştirmeme, 4 günde bir komple evin prizlerini cifle ovalamama değildir, bunlar; çiğköfte tasında çocuk bezi yıkamak, yemek artıklarını tuvalete dökmek, kullanılmış çoraptan süt süzmek, mutfak lavabosunda ayak yıkamak, oyy dayanamayacağım böyle şeyler işte)

kizlar okudukca sasiriyorum benimkilerden kotusu de varmis vay be
biz du n esimle eamazana hazirlik babinda ev topladik annemler gelecek diye misafir setimi cikardim havlu terlik fecelik lif ne ararsan
sasirdi gorunce cok hosuna gitti
bizde 3banyo var buyuk banyoya sererim kendi banyolari gibi rahat ederler dedim
oylexe ckkti agzimdan esim guldu
kendi banyolarini hatitlamazlar bile dedi
onun anlamasi yetiyor artik bana biliuo musunuz
protex domestos fln aldik her killanim oncesiyikicaz

en çok üzüldüğüm ve güldüğüm de kulllanılmış çorapla süt süzmek..kullanılması şart mıymış.Allah bebeğinizi korusun mikroplardan

Şimdi bunları yapanlar, mesela kullanılmış çoraptan süt süzmeyi; aman nasıl olsa yıkadım diyerekten , wc ye yemek dökmeyi; sonuçta yediklerimizde sonunda oraya gidiyor diyerekden kendilerince mantıksal açıklamalar getiriyorlardır

Yalnız çiğ köfte yoğurulan kapta çocuk bezi yıkamayı akıl eden teyzeyi alkışlamak istiyorum, bunu hangi mantıkla yapmış nasıl akıl etmiş pes yani kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Pislikte son nokta...

Hakikaten mide kalmıyor bu topikte bu örnekleri okudukça. Pisliğin kitabını yazmak isteyen bu topiğe gelsin...

Son düzenleme:
ay şahanın bi parodisi vardı tv8 de o aklıma geldi

kullanılmış anane çorabını, ananemizin ayağından sıyırdıktan sonra bardağa yerleştirip, posalı portakal suyu döküp, çorabı sıkıp, süzme portakal suyumuzu afiyetle içeriz

Benim kardeşim bir cam siler, bir halı yıkar... Erkek kuvveti valla kadınlardan iyi bile yapıyor.

Hadi Gırgırı Anladık Diyelim de Kullanılmış Çorapla Süt Süzmek mi?
Şaka mı Bu ??

yok gayet gerçek yani, böyle bi teşebbüsü oldu kaınvalidemin ben tabi görünce cinlendim, çıldırdım. bi daha eve ten çorap falan sokabileceklerini sanmıyorum. ama tabi daha ne gibi süprizler beni bekliyor bilmiyorum..mücadeleye devam.

benim kayınvalidem de o kadar titiz değil. ben de senin gibi çok titiz bir annede yetiştim. mesela kayınvalidem ev ahalisinin iç çamaşırlarını aynı makinede yıkıyordu, banyoda yerde küçük küvet gibi birşey var, oraya hem ellerini yıkıyorlar hemde altına ğoşet tıkayıp banyo kovası olarak kullanıyorlar. bulaşık temiz yıkanmıyor. mutfak yağ içinde,toz içinde. süt kaynatıyor ağzı açık. reçelin içinden kıl çıktı. yemek öncesi ahalinin el yıkadığını pek görmedim. yemekler aynı tastan yeniyor, artık yemekler aynı kaba dökülüp dolaba kaldırılıyor, ertesi gün yine. inan köye gitmek bana ölüm gibi geliyor. insan köyde yaşayabilir ama temiz olmak o kadar zor değil. mesela eşime de hijyen konusunda güvenmiyorum ben. bunu ona yansıtıyorum bazen aramızda tartışma konusu oluyor. inşallah sizin aranızda da olmaz böyle...

üzülerek söylüyorumki değişmiyorlar, oturmuş bir kere...

siz nasıl yapıyosunuz iç çamaşırları herkes için ayrı makineye mi atıyosunuz biriktirip....

evet benimkinin de atmama huyu var :S

Yahu aynı makinede iç çamaşırı yıkanmayacak da nerede yıkanacak? herkesin çamaşırını ayrı leğenlerde mi yıkayacaktı.

Gerçekten çok pis vakalar var da böyle ekstrem temizlik anlayışı olanları da okuyunca hayret ediyorum.

benim tanıdıgım biri kvalidesin evinde elini suya değdirmez bi tek süpürür neymiş begenmiyor mutfaga girmek istemiyormuşşş eee ozaman gir temizle yapılanı yiyosun ama bulaşık toplamakmı agır geliyor

İç çamaşırı derken kilot falan mı?Ay,ben de istemem kilotlar makineye atılsın.

iç çamaşırlarını biriktirmek herkesin çamaşırını ayrı makinada yıkamak için bir iki hafta çamaşırı bekletmek lazım kirlilerde. ee o zamanda bakteri olur mikrop olur bence çamaşır bekletmek daha pis

Alemsiniz kızlarrr valla ne yani 5 adet külot ayrı ayrı 2 saat mı yıkanacak.hem onlar 80 yada 90 kaynıyo hiç bi mikrop kalmazz.

Pis kilotları nasıl makineye atayım?Atamam ben ya,bir de o makınede sonra kıyafet,örtü mörtü nasıl yıkanır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…