Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

iyide nerde yikanicak kulotlar peki??? benim kafam karisti.... makinede yuksek sicaklik ayarinda yikaninca mikroplar olmez mi ki???

Kilodu makineye öyle hemen atıyor musunuz?Ne bileyim ya benim huyum kurusun o zaman.kİLOt yıkasaydım makinede herhalde kloraklardım makineyi habire.

yakında başlığa domestosuydu, omosuydu reklam vercek, bizi kullanan en temiz kadındır diye

Son düzenleme:
bal gibi de yıkanır....o makineyi örtü yıkamak için mi aldınız? çamaşrlarınız daha önmli...90da yıkanmalılarki temzi olsunlar...

Don ve ayakkabı yıkamak için almadığım kesin. :86: 90 derecede kazak,penye vs yıkanır mı ya?Çeker.Alla alla...

Hiç kimsenin temizliği veya pisliği beni ilgilendirmiyor ama bu arkadaşın yazdığııııııııı, işte bu yazdığııı beni beynimden vurdu
Makine ağlamıştır resmen yaaaa , o makinenin camı dile gelse konuşsaaa:111:

konu pis insanlarken aşırı titizliğe gelmiş..
ikisi de uç ve iyi değil..

külot dediğin günde bir değiştirilir en azından daha sık da olabilir
niye önce sudan geçiriyosunuz anlamıyorum
ya da 90 derecede yıkanacak kadar ne kiri yaptınız.. çocuk bezleri kaynatılırdı eskiden onu hatırlattı..

düşündüm de takıntılı olacağıma benim prizlerim fln yağlı duruversin.

kullanılmış tül çoraptan süt süzmek miçiğ köfte kabında çocuk bezi yıkamak aman Allahım.biri de kakalı bezi öylece makineye atmışsenede bir kere havlu yıkanıyormuş birinin de insanların temizlik anlayışı ne kadar farklı mide kaldıracak cinsten değil.temizlik imandan gelir.Allah temizlikle alsın canımızı.

tüm ev ahalisinin beyazlarını aynı anda mı atıyorsunuz siz?

ekstrem değil olması gereken budur.

ayol sende ne hoşsun sanki senle yaşıyor. takma bu kadar kafana:) ama kocan inşallah onlara çekmemiştir. işin zor yoksa

Bu KK kadınları beni öldürecek, konu donlara kadar geldi, alemsiniz vallahi
Evet külotlar kaç derecede nasıl yıkanmalı?

tüm ev ahalisinin beyazlarını aynı anda mı atıyorsunuz siz?

ekstrem değil olması gereken budur.

evet ben,eşimin benim ve oğullarımın beyazlarını aynı anda yıkıyorum.ne var bunda.herkes için ayrı makine mi açmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…