- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
iyide nerde yikanicak kulotlar peki??? benim kafam karisti.... makinede yuksek sicaklik ayarinda yikaninca mikroplar olmez mi ki???
90 derecede mikrop falan kalmaz artık tatlım...Endişe etme...
bal gibi de yıkanır....o makineyi örtü yıkamak için mi aldınız? çamaşrlarınız daha önmli...90da yıkanmalılarki temzi olsunlar...Pis kilotları nasıl makineye atayım?Atamam ben ya,bir de o makınede sonra kıyafet,örtü mörtü nasıl yıkanır ki?
Canım ya,90 derecede o kilotlar cücük gibi kalmaz mı,çekmez mi ? :s
Canım ya,90 derecede o kilotlar cücük gibi kalmaz mı,çekmez mi ? :s
bal gibi de yıkanır....o makineyi örtü yıkamak için mi aldınız? çamaşrlarınız daha önmli...90da yıkanmalılarki temzi olsunlar...
Don ve ayakkabı yıkamak için almadığım kesin. :86: 90 derecede kazak,penye vs yıkanır mı ya?Çeker.Alla alla...
çekmez canım..lekeli beyazlar hep 90 derecede yıkanır...zaten başka 90 derecede yıkanan başka bir şey de yok benim bildiğim....
Beyaz penye tişörtü 90 derecede yıkayacağım bundan sonra. :)
Ben evli değilim ama benimde amcamın eşi öylee.
Gerçi köyde oturuyorlar ama oraya gittiğim günler eziyeet.
Bir defasında çocuğu altını pisletmiş kakasını yapmş öncedende köylerde böyle bez yerine muşamba tarzı bişey kullanılır o yıkanır tekrar kullanılırdı. işte oda o bezi almış hiç temizlemeden çocuğun kakasıyla atmış makineye. annemle makineye bi baktık makinenn camına yapşmş duruyo. kusa kusa bi hal olmuştuk.o yüzden şükredin
Yahu aynı makinede iç çamaşırı yıkanmayacak da nerede yıkanacak? herkesin çamaşırını ayrı leğenlerde mi yıkayacaktı.
Gerçekten çok pis vakalar var da böyle ekstrem temizlik anlayışı olanları da okuyunca hayret ediyorum.
tüm ev ahalisinin beyazlarını aynı anda mı atıyorsunuz siz?
ekstrem değil olması gereken budur.
siz nasıl yapıyosunuz iç çamaşırları herkes için ayrı makineye mi atıyosunuz biriktirip....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?