Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

90 derecede yıkanan çamaşırlar için çamaşır makinesi 1,5 saat kadar çalışıyor..Yani en azından benimki öyle...Herkesinki ayrı ayrı hem çok masraflı hem de çok zaman alıcı olmaz mı ??

bu başlığın son günlerdeki durumuna en iyi gidecek, en sevdiğim karikatürlerden biri

Son düzenleme:

Ya, benim makine 8 kg luk herkesin iç çamaşırını ayrı ayrı yıkadığımı düşünüyorum da giyecek don kalmazdı , hele oğluşumun iç çamaşırları için 3-5 ay beklemem lazım gelir anca doldurur makineyi küçücükler çünkü, sonra fosilleşmiş çamaşırlar makineye

Pis kilotları nasıl makineye atayım?Atamam ben ya,bir de o makınede sonra kıyafet,örtü mörtü nasıl yıkanır ki?

pis derken sanki afedersin kakalı bi sudan geçir at arkadaşım zati dedim ya 80-90 dercede mikrop neyim kalmaz.

evet ben,eşimin benim ve oğullarımın beyazlarını aynı anda yıkıyorum.ne var bunda.herkes için ayrı makine mi açmam gerekiyor

Hiç hijyenik hatun değilsin, senin ne pişirdiğin yenir ne yıkadığın giyiliy, sen nasıl herkesin beyazlarını aynı anda yıkarsın böyle bir asrın hatasını nasıl yaparsın

Hiç hijyenik hatun değilsin, senin ne pişirdiğin yenir ne yıkadığın giyiliy, sen nasıl herkesin beyazlarını aynı anda yıkarsın böyle bir asrın hatasını nasıl yaparsın

haklısın öyleyim.en iğrencinide söyleyeyim.arada annem kalmaya gelir onunkileride bizimkilerle yıkarım:78:

Yahu zaten "insan" yazın günde iki kere kışın her gün değiştiriyor iç çamaşırını.

Yani bir de onları neden sudan geçirmek icap etsin ki?

Koskoca insanların çamaşırında afedersiniz ... olacak hali yok ya; benim oğlumunkilerde bile olmuyor yani:44:

konu sahibi neredesin bonemi taktım ameliyat maskemi taktım konunu okuyorum malum bu konuda baya titiz bayanlar var yazdıktan sonrada koşup parmaklarımı yıkıyacağım alaturka wc de

harika bi yorum olmuş canım aynen yaaa yuuuh pis olmak bi kusur olabilir ama bazılarının yazdıklarını okuyuncada kendilerinde titizlik hastalığı oldugunu düşünüyorum yanii o kadar abartmışlar ki gülsem mi ağlasam mı

alo kullananlar ve omo kullananlar ayrılsın,100 kişi beyazlarının fotosunu koysun yorum yapalım
90 derecede yıkayanlara kk pro verilsin
ayrıca kimse Egem le konuşmasın tamam mı, o hepsini birlikte yıkıyormuş

o değil de fok balıkları çok yalnız

haklısın canım aynen fosilleşmiş çamaşırlar makineye ama doksanda yıkansan temiz olmayacaktır artık yanii kimden niye tecrit ediyoruz kendimizi anlamış degilim biri eşim biri çocuğum belki çocuk çamaşırları ayrı atılabilir ama yaa ne garip ALLAH ALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…