evet öyle yapardı annem , evlendim, ben de öyle yapıyorum. böyle yapmaya da devam edeceğim.
90 derecede yıkanan çamaşırlar için çamaşır makinesi 1,5 saat kadar çalışıyor..Yani en azından benimki öyle...Herkesinki ayrı ayrı hem çok masraflı hem de çok zaman alıcı olmaz mı ??
bu başlığın son günlerdeki durumuna en iyi gidecek, en sevdiğim karikatürlerden biri
Pis kilotları nasıl makineye atayım?Atamam ben ya,bir de o makınede sonra kıyafet,örtü mörtü nasıl yıkanır ki?
evet ben,eşimin benim ve oğullarımın beyazlarını aynı anda yıkıyorum.ne var bunda.herkes için ayrı makine mi açmam gerekiyor
Hiç hijyenik hatun değilsin, senin ne pişirdiğin yenir ne yıkadığın giyiliy, sen nasıl herkesin beyazlarını aynı anda yıkarsın böyle bir asrın hatasını nasıl yaparsın
konu sahibi neredesin bonemi taktım ameliyat maskemi taktım konunu okuyorum malum bu konuda baya titiz bayanlar var yazdıktan sonrada koşup parmaklarımı yıkıyacağım alaturka wc de
Ya, benim makine 8 kg luk herkesin iç çamaşırını ayrı ayrı yıkadığımı düşünüyorum da giyecek don kalmazdı, hele oğluşumun iç çamaşırları için 3-5 ay beklemem lazım gelir anca doldurur makineyi küçücükler çünkü, sonra fosilleşmiş çamaşırlar makineye
hiç hijyenik hatun değilsin, senin ne pişirdiğin yenir ne yıkadığın giyiliy, sen nasıl herkesin beyazlarını aynı anda yıkarsın böyle bir asrın hatasını nasıl yaparsın
yakılırmı mutfak fayansını kurulayalım
aay çok iğrençsin ya
geleceğin kaynanası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?