Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

Belki basuru vardır. : Pp İsterse 5vdk giyilsin kilot bu yani. Ben bi çamaşır makinesi daha alıp onda sadece kilotları yıkayacağım.

Site yöneticisi parti istiyordu , şerefine 10-15 ban
Neredeki acep :26:
Sanırım 15 olmasada 10 ban çıkar buradan

Kusmak üzereyim biri poşet getirsin

Sizi gidi pisler siziiiiiiiiiiiiiiiiii, gerçi ben de pisim eşimle aynı makinanın güller açan dalıyız

valla konu sahibi gideli çok oldu, konu geyiğe döndü, geyiğe taşınsın bence

Aynı ev de oturulmadığına göre , hatta aynı şehirde bile oturmuyorsunuz heralde,
isterse evini birşeyler götürsün banane ki.
Kayınvalidenin evi neden pis diye kendime dert edecek halim yok heralde.
Havlusundan rahatsız oluyorsanız, siz isteyin değiştirin havluyu, temizliğe de yardım edin mesela.
Etmek istemiyorsanız da , herkesin kendi evi ister temizlesin ister temizlemesin.

Pis kilotları nasıl makineye atayım?Atamam ben ya,bir de o makınede sonra kıyafet,örtü mörtü nasıl yıkanır ki?

pis kilot dediğiniz 3-4 gün değiştirilmemişse evet haklısınız makineye öyle atılmamalı fakat hergün ya da günde iki kez(benim tercihim) değiştiriliyorsa makinaya atılmasını yanlış bulmuyorum

yahu bu iç çamaşırları kocanızın ve sizin değil mi günde 1 hatta bazen 2 kez değişen bu çamaşırlar ne kadar pis olabilir yada siz ne yapıyosunuzda önce elinizde sonra 90 derecede yıkıyosunuz mikroplar ancak ölüyor Hem o sizin kocanız be! şimdi bişey derdimde neyse demiyorum

Son düzenleme:
Ee,iyi gari,kocam diye aynı donu münavebeli giyelim ne olacak? Nasıl olsa aynı makinede yıkanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…