bulaşık makinesinde el bezi yıkatanı duydunuzmu :))))
ıspanak yıkatanı bile duyduk:))
abovvvv bende bnmki ilgi çeker diye düşünmüştüm havamı söndürdün..
evet kayınvalidem bana geldiğinde önermişti. Ayrıca ananemde koyar idi oradan da bilmişliğim var:)
Geldim.................
edit: Neyse konunun başlığını değiştirip geyiğe taşıyorum. Orada rahat rahat temizlik-pislik hakkında geyik yapabilirsiniz
Ee,iyi gari,kocam diye aynı donu münavebeli giyelim ne olacak?Nasıl olsa aynı makinede yıkanıyor.
valla ıspanağı bende duydum, parlatıcılı falan, mis gibi temiz ve parlak olur
Geldim.................
edit: Neyse konunun başlığını değiştirip geyiğe taşıyorum. Orada rahat rahat temizlik-pislik hakkında geyik yapabilirsiniz
Lirikcim gel sen bulaşık makinasını da ikile. Bulaşıklar aynı makina da yıkanmasın. Ağzında diş çürüğü olur aft olur olmaz yani
Lirikcim gel sen bulaşık makinasını da ikile. Bulaşıklar aynı makina da yıkanmasın. Ağzında diş çürüğü olur aft olur olmaz yani
lirikcim gel sen bulaşık makinasını da ikile. Bulaşıklar aynı makina da yıkanmasın. Ağzında diş çürüğü olur aft olur olmaz yani
Ee,iyi gari,kocam diye aynı donu münavebeli giyelim ne olacak?Nasıl olsa aynı makinede yıkanıyor.
hepiniz pissiniz ayol, kuzenımın kaynanası uzerınde kabartmalı yazı yazan ılacları ıcmıyo pıstır onlar dıyeornek alın bıraz ornek
vay annesıne bende kendımı temız sanırdım 6o demısım cok utandım:26: 180 dıııcektımm parmaklarım sursmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?