Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

valla ıspanağı bende duydum, parlatıcılı falan, mis gibi temiz ve parlak olur

hepiniz pissiniz ayol, kuzenımın kaynanası uzerınde kabartmalı yazı yazan ılacları ıcmıyo pıstır onlar dıyeornek alın bıraz ornek

evet kayınvalidem bana geldiğinde önermişti. Ayrıca ananemde koyar idi oradan da bilmişliğim var:)

leğenin içine çamaşırsuyu koy, elbezileri bas,1 gece beklet, ertesi gün tertemiz... daha da kolayı viledanın mutfak bezleri var. ondan kullanıyorum. sık sık da değişiyorum...

makinede yıkama fikrini beğenmedim:) daha yaratıcı şeyler yok mu?

Geldim.................

edit: Neyse konunun başlığını değiştirip geyiğe taşıyorum. Orada rahat rahat temizlik-pislik hakkında geyik yapabilirsiniz

Son düzenleme:
valla ıspanağı bende duydum, parlatıcılı falan, mis gibi temiz ve parlak olur

tek tek kim yıkayacak onu koy makinaya aç ohhh altttan üstten yıkansın biraz haşlanmış çıkar ama olsun o da pişirme süresini kısaltır:)))

vay annesıne bende kendımı temız sanırdım 6o demısım cok utandım:26: 180 dıııcektımm parmaklarım sursmusss

Son düzenleme:
lirikcim gel sen bulaşık makinasını da ikile. Bulaşıklar aynı makina da yıkanmasın. Ağzında diş çürüğü olur aft olur olmaz yani

yani olmaz bencede bak benim hiç aklıma gelmemişti ben nasıl başkasının kaşığıyla kendi kaşıgımı tabağımı yan yana koyarım olamaaaz iyi ki didin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…