Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

Geçen gün benim kadını yakaladım.Mutfak lavobosunda yerleri sildiği vileda kovasını ohh ,bi güzel çalkaladı!..Olacak iş değil.

Geçen gün benim kadını yakaladım.Mutfak lavobosunda yerleri sildiği vileda kovasını ohh ,bi güzel çalkaladı!..Olacak iş değil.

Amanin sen iç çamaşırlarını ayırıyorsun kadının yaptığına bak tizz kellesi vurula

Bu arada cidden çok sinir bozucu ve iğrenç bende basardım herhalde çığlığı, kadın yabancı uyruklu mu? yabancı filmlerde bu tür hareketleri çok görüyorum mutfak lavabosunu banyo lavabosu gibi kullanıyorlar.

Eve gelen,hijyenik olmadığını düşündüğüm misafirleri kaşla göz arasında takibe alırım.Eşimin arkadaşı eşiyle oturmaya geldi.Adamı tanımıyorum ya,adam tuvlete kalkınca gittim dinledim kapıyı ,elini yıkamadı.Onlar gittikten sonra çay bardağını,çatalını ,bıçağını atmıştım adamın. p wc 'ye girip de elini yıkamayan erkekten çok iğrenirim.Iyyy...

ağzım açık halde okuudm ne kadar saçma şeyler yazılmış öncelikle alaturka tuvaletler ufak bir oda gibi bişeyin ortasında olur. bilmeyenlere anlatayım. oda dediğim banyo gibi düşünün. oraya girmek için de ayriyetten terlik olur ona da tuvalet terliği denir. sonuçta alaturka tuvaletin kenarlarına halı falan yayıp da terliksiz girilemez. alafrnga tuvaletler çoğunlukla duşakabini,küveti olan banyolarda olur. klozet takımları yayılıdır yerde. o yüzden terlik gerekmez. ama düşün sen şimdi. banyon dümdüz bir yer. bir çeşme var yerde bir gider. oraya da koyarsın bir banyo terliği. yadırgancak bir şey değil bu. erkeklerin temizlik yapması konusunda da bir arkadaşımız doğasında yok mesela onlar çocuk doğuramaz demiş. afedersiniz ama çocuğu olmayan bayanlar da çocuğu olmuyor diye temizlik yapmasın bir kenarda otursun ben çocuk doğuramıyorum temizlik de yapamam doğamda yok desin o zaman. valla erkeklerin oturmuş bir düzeni var hiçbir şey yapmazlar diye düşünebilirsiniz ama bizim ayten yenge diye bir komşumuz vardı alt katımızda. kocasıının 2 tane kardeşi vardı. 4ü birlikte yaşıyolardı çocuğu yoktu. o iki kaynına öyle bir alıştırmıştı ki bir güzel eve gelince ayaklarını yüzlerini kollarını yıkarlar dakikalarca dişlerini fırçalardı. kocası da hayvan pazarında çalışırdı o da hemen duşa. evi misler gibiydi. biraz dişinizi çıkartıp alıştırın kanımca

aayyy şaka yapıyorum de

Yok,yok bizden hatun.

ay derdim varda daha kalabalıktı bu topik ya, geyikte prestiji düştü bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…