e zaten o kadar hijyenik olunca temizlenince iç çamaşırı ne olur yani giyiliverse
vay annesıne bende kendımı temız sanırdım 6o demısım cok utandım:26: 180 dıııcektımm parmaklarım sursmusss
Geçen gün benim kadını yakaladım.Mutfak lavobosunda yerleri sildiği vileda kovasını ohh ,bi güzel çalkaladı!..Olacak iş değil.
e zaten o kadar hijyenik olunca temizlenince iç çamaşırı ne olur yani giyiliverse
amanın lirik, ne yaptın peki kadına, kovaya onuda soksaydın
ee artık o kilotları oyuncak bebeklere giydirirsin canım 180 dereceden sonra
Öyle bir ciyaklamışım ki,korkudan havaya sıçradı.Bastım onu.p
Geçen gün benim kadını yakaladım.Mutfak lavobosunda yerleri sildiği vileda kovasını ohh ,bi güzel çalkaladı!..Olacak iş değil.
Eve gelen,hijyenik olmadığını düşündüğüm misafirleri kaşla göz arasında takibe alırım.Eşimin arkadaşı eşiyle oturmaya geldi.Adamı tanımıyorum ya,adam tuvlete kalkınca gittim dinledim kapıyı ,elini yıkamadı.Onlar gittikten sonra çay bardağını,çatalını ,bıçağını atmıştım adamın.p wc 'ye girip de elini yıkamayan erkekten çok iğrenirim.Iyyy...
valla o sahneyi görmek isterdim, canım sizin çamaşırlarıda o yıkıyosa yandın sen
Amanin sen iç çamaşırlarını ayırıyorsun kadının yaptığına bak tizz kellesi vurula
Bu arada cidden çok sinir bozucu ve iğrenç bende basardım herhalde çığlığı, kadın yabancı uyruklu mu? yabancı filmlerde bu tür hareketleri çok görüyorum mutfak lavabosunu banyo lavabosu gibi kullanıyorlar.
aayyy şaka yapıyorum de
Ayyy Chess hala gülüyorum gözümün önüne minnacık kalmış külotlar giydirilmiş oyuncak bebekler geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?