eve gelen,hijyenik olmadığını düşündüğüm misafirleri kaşla göz arasında takibe alırım.eşimin arkadaşı eşiyle oturmaya geldi.adamı tanımıyorum ya,adam tuvlete kalkınca gittim dinledim kapıyı ,elini yıkamadı.onlar gittikten sonra çay bardağını,çatalını ,bıçağını atmıştım adamın.p wc 'ye girip de elini yıkamayan erkekten çok iğrenirim.ıyyy...
iyiki başka sesler duymadın
valla pes dedim
Adam şeyini tutuyor ve elini yıkamıyor,sonra çatalı ,bardağı elliyor.İğrenmez misiniz ya cidden?Eşim diyor,alla alla bu takımda eksik var!Nerden bilsin çöpü boyladığını...
Bide şu fantazi iç çamaşırları oluyo onlar nasıl atılır ki 90 dereceye yani çıktıklarında baya fantastik bişe olurlar onlar da kullan at oluyo heralde..
Eve gelen,hijyenik olmadığını düşündüğüm misafirleri kaşla göz arasında takibe alırım.Eşimin arkadaşı eşiyle oturmaya geldi.Adamı tanımıyorum ya,adam tuvlete kalkınca gittim dinledim kapıyı ,elini yıkamadı.Onlar gittikten sonra çay bardağını,çatalını ,bıçağını atmıştım adamın.p wc 'ye girip de elini yıkamayan erkekten çok iğrenirim.Iyyy...
adam şeyini tutuyor ve elini yıkamıyor,sonra çatalı ,bardağı elliyor.iğrenmez misiniz ya cidden?eşim diyor,alla alla bu takımda eksik var!nerden bilsin çöpü boyladığını...
süpersin ya bende nefret ederim o tarz kişilerden. bende birşey anlatayım eşimin bir arkadaşı geldi bizede kadın kendini övmekten başka birşey yapmıyor bwn şöyle temizim bçyle hassasım şöylleee titizim falan ee tabi ben sinir oldum yani kadını illaki alt etmem gerekir yoksa o gece uyuyamazdım. gittim wc deki tuvalet kağıdını aldım... neyse senin dediğin gibi bu lavaboya kalktı (evim dublex ve ikinci kattan vanayı kapatabiliyorum) ve ben suyu kestim. bu bir kaç kez seslendi ama kimse duymadı tabikide ve çıktı dışarıya :78: aa sularmı kesilmiş ne yazıkki hiç te su yok evde dedim bu kağıt mendille ellirini silmek zorunda kaldı ayrıca arkasından meyve getirdim ve meyvede üzümde vardı afiyetle yedisonunda zafer benimdi :97: onlar gittikten sonra eşime söyledim boşver iyi olmuş dedi aslan kocamcim benim
kapılara flnda dokunmuştur hem giderken tokalaşmadınmı sen
he birde kilotları çamaşır makinasında yıkamaktan tiksinenler olmuş. sonra örtüleri falan nasıl yıkıcaz o makinada demişler. ona bakarsan dışarda giydiğin kıyafetleri de ayrı bir yerde yıka. otobüse biniyosun, parkta bankta oturuyosun, bankaya gidiyosun oturuyosun falan flalan. düşün mesela kadın regl olmuş. arkasına geçmiş otururken otobüzte. sende gittin oraya oturdun. onu da diğerleriyle mi ykıcan? böyle en incesine kadar düşünürseniz ohoooo. sonuçta 90 da yıkıyomuşsunuz. 100 falan yok mu kaynatın güzelce çamaşır suyula ohh mis gibi olurlar. ayrıca iç çamaşırlarını yıkadıktan sonra makinanı bomboş bi çalıştırırsın içi temizlensin diye bu kadar tasalanıyosan
onlar pamuklu olmuyor genelde...30 derecede falan yıkanıyorlardır..
Adam şeyini tutuyor ve elini yıkamıyor,sonra çatalı ,bardağı elliyor.İğrenmez misiniz ya cidden?Eşim diyor,alla alla bu takımda eksik var!Nerden bilsin çöpü boyladığını...
Bende çok iğrenirdim ama olan takıma olmuş...
Ya hakikaten dinlerken; içeriden adamın motoru bozulmuş, uzun hava çalıyor sen kesin baygınlık geçirirdin
iyi şanslısın ozman bide tokalaşsaydınız baya iğrenirdin:)))Adam çocuğunun peşinden koştururken kaynadı tokalaşma mevzusu.Elimi kolonyalardım artık .
Otobüse binmiyorum canım,parka da gitsem öyle kıymetli şeyimi her yere koyamam.Merak etme sen ben o konularda çok dikkatliyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?