bence klozetide atmalıydı
hiç misafirliğe de gitmiyorsunuz sanırım? evet kıymetli şeyinize giydiğiniz çamaşırları kocanızın çamaşırlarından ayrı yıkarsınız ama kıymetli şeyinizi kocanızla paylaşıyorsunuz. neyse daha fazla yazmıcam sonra ceza alıyorum. ayrıca gidip bir adamın tuvaletteyken sesini dinlemeniz de sizin anormalliğinizi ortaya çıkarıyor. neyse:82:
lirikçim şaka yapıyorum alınmıyosundur inşallah:13::13:
Terbiyeli olun.Sizi ilgilendirmeyen konulara girme hadsizliğinde bulunmayın!..
Eve gelen,hijyenik olmadığını düşündüğüm misafirleri kaşla göz arasında takibe alırım.Eşimin arkadaşı eşiyle oturmaya geldi.Adamı tanımıyorum ya,adam tuvlete kalkınca gittim dinledim kapıyı ,elini yıkamadı.Onlar gittikten sonra çay bardağını,çatalını ,bıçağını atmıştım adamın.p wc 'ye girip de elini yıkamayan erkekten çok iğrenirim.Iyyy...
ööööggggg neler duyuyorum
canım sen amma abartmışsın yaaaa,tiksindim valla. naptın kız öle elalmin çişinin kakasının bekçisi olmuşsun
tamam evimize gelip sıçıp gidiyolar ama bu kadarda yapma çok kötü bu yaaaa
aslında 2 saatlik misafirliğe geliyosun dimi evinde yap yapcağını öle çık,ben öle yaparım. başka yerde zorda kalmadıkça girmem.
amaaannn yaaa bu temizlik konusu fenaaa,neler çıkıyo baksanıza
kız bu da bişey mi..18 yıllık evliyim.kaynanam aynı havluyu kullanıyor.bordo...köşesi yanık..şunu değiştir artık dediğimde ise "amaaann yılda 1 sefer yıkanıyor.onu da sen yıkıyorsun.eskimedi ki.." dedi
pasaklılıkla pisliliği karıştırmamak lazım, ben çok dağınık bir insanım ama bazı şeylere dikkat ederim. Eşim de tam tersi, çok derli toplu bi insan ama pisin teki.
Ayakkabıyla evde gezer..
Yemek masasının üzerine kestiği tırnaklarını koyar.
Mutfak beziyle toz alır.
En kötüsü de şuydu
bir legen vardı mutfakta dururdu bulaşık yıkamak için onu almış, banyoda kir çamaşırlarını deterjanlı suya koymuş, tamam dedim madem başka alırız mutfağa bu da banyonun olsun.
O leğen yer silmekten iç çamaşırı beyazlatmaya ve eşimin tıraş olmasına kadar 1 ay banyo işlerinde kullanıldı, sonra bi gün işten eve geldim beynimden vurulmuşa döndüm. Güya iyilik yapacakBütün bardakları kaşıkları vs leğenin içine koymuş sıcak suyla. Naaaaaaaaaaptıııııııın diyorum yıkadım ama diyor. Daha leğende tıraş olduğu kılları bile duruyordu. çoğunu attım, atamadıklarımı da çamaşır suyuna bastım :95:
arkadaşlar geçenlerde yazmıştım elitimin kızı halımın üstüne kaka yaptı bende hemn halı yıkmaya gönderdim bu bozulmuş...biraz neyse
sürekli kızı kurabiyeleri fln ısırıyo bırakıyo veya ortasındaki kremaları yalayıp bırakıyo veya elyle çıkarıyo israf olmasın diyede ye bunu annesi diyorum e sen ye yengesi ne var diyo...ben böyle şeyleri sevmiyorum tiksiniyorum......ayrıca tuvalet alışkanlığı misafirliğe gidilen yerdede uygulanmalımı....bence kesnlikle hyır.
Aslında nezaketen onun temizlemesi gerekirdi halıyı,bir de yıkamaya gönderdin diye bozulmuş,pehh!...
kendi çok pasaklı cnm elinde soğuk suyla yağlı tencere yıkar dokunursun yüzey hala yağlı..hele bi ev taşıdı giyinilmiş ayakkabılar kıyafetler bi çarşafın içinde tiksiniyorum....kızı halıma kaka yaptığındada sırıtıp durdu ......sinir oluyorum rahat insanlara...
Kilodu makineye öyle hemen atıyor musunuz?Ne bileyim ya benim huyum kurusun o zaman.kİLOt yıkasaydım makinede herhalde kloraklardım makineyi habire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?