Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

Terbiyeli olun.Sizi ilgilendirmeyen konulara girme hadsizliğinde bulunmayın!..

Terbiyeli olun.Sizi ilgilendirmeyen konulara girme hadsizliğinde bulunmayın!..

o adamın tuvaletteyken çıkardığı sesler sizi ne kadar ilgilendiriyordu da dinleme gereği duydunuz? meğer bu kadar hastalıklı bir titizliğiniz var eve ne misafir alın ne de başkalarını tuvaletinize sokun.

ööööggggg neler duyuyorum
canım sen amma abartmışsın yaaaa,tiksindim valla. naptın kız öle elalmin çişinin kakasının bekçisi olmuşsun
tamam evimize gelip sıçıp gidiyolar ama bu kadarda yapma çok kötü bu yaaaa
aslında 2 saatlik misafirliğe geliyosun dimi evinde yap yapcağını öle çık,ben öle yaparım. başka yerde zorda kalmadıkça girmem.
amaaannn yaaa bu temizlik konusu fenaaa,neler çıkıyo baksanıza

Allahim artik misafirlige de mi gidemeyecegiz ev sahibinin hastalikli davranislarini dusunup? vallahi bu kk beni paranoyalara sokuyor.

Öyle canım.Millet temizlik kurallarını bilemeyecek kadar ilkel işte.Her şeyin bir adabı var.Zaten böyle şeyleri normal gören de misafirliğe gelmesin bana.

Tam bu konuda çabuk muhabbet tez ayrılık getirir diye düşünüyordum ki hafiften konu karışmaya meyil vermiş.Konunun geyiğe taşınması forum kurallarından uzak paylaşım yapılabileceği anlamına gelmiyor biliyorsunuz değil mi? Hatırlatayım dedim. Saygıyı koruyalım

bir gün eşimle İzmir Bergama taraflarındayız..Harabeleri gezdik,biraz dinlenelim dedik..Gördüğümüz tek kafeye gittik..Turistler de vardı tabi...Kafe görevlilerinden biri çalışanlardan birine dondurma istiyorlar,sen koy dedi..Kendisi o an telefonla konuşuyordu..Çalışanı abi ellerim çok pis dedi...Adam olsun bişey olmaz dedi..Çalışan yine ısrarla abi ya bildiğin gibi değil,şimdi konuşturma beni cidden çok pis ellerim şu an dedi..Adam yine bişey olmaz dedi..Çocuk turistlere külahta dondurma verdi...Biz de eşimle meşrubat dolabından birer küçük şişe su içmekle yetindik..........

:122::122::122::122:

baya maharetli bi eşmiş düşman başına:))sanırım leğene bi zaafı vardı:))

arkadaşlar geçenlerde yazmıştım elitimin kızı halımın üstüne kaka yaptı bende hemn halı yıkmaya gönderdim bu bozulmuş...biraz neyse
sürekli kızı kurabiyeleri fln ısırıyo bırakıyo veya ortasındaki kremaları yalayıp bırakıyo veya elyle çıkarıyo israf olmasın diyede ye bunu annesi diyorum e sen ye yengesi ne var diyo...ben böyle şeyleri sevmiyorum tiksiniyorum......ayrıca tuvalet alışkanlığı misafirliğe gidilen yerdede uygulanmalımı....bence kesnlikle hyır.

ayy kızlar...başladım okumaya kayınvalidemin ne titiz bir hanım oldugunu dile getirecektim ki...kilotlar havada uçuşuyor...bir baktım başlık bile değişmiş....neyse ki mesai bitimine yetiştim...hepinize bol hijyenik geceler diliyorum şimdiden:)

Aslında nezaketen onun temizlemesi gerekirdi halıyı,bir de yıkamaya gönderdin diye bozulmuş,pehh!...

Aslında nezaketen onun temizlemesi gerekirdi halıyı,bir de yıkamaya gönderdin diye bozulmuş,pehh!...

kendi çok pasaklı cnm elinde soğuk suyla yağlı tencere yıkar dokunursun yüzey hala yağlı..hele bi ev taşıdı giyinilmiş ayakkabılar kıyafetler bi çarşafın içinde tiksiniyorum ....kızı halıma kaka yaptığındada sırıtıp durdu ......sinir oluyorum rahat insanlara...

Görgü yoksunu ,demin de dediğim gibi ilkel insanlar.Suya ,sabuna dokunmaya korkan.Onlara olağan gelir bu garip halleri.N'apacaksın eltine Allah akıl fikir versin.

Kilodu makineye öyle hemen atıyor musunuz?Ne bileyim ya benim huyum kurusun o zaman.kİLOt yıkasaydım makinede herhalde kloraklardım makineyi habire.

canım benim ayağından çıkartır çıkartmaz makinaya atmıyosun heralde ben hem külotları hemde çarapları bi soğuk suyun altında yıkar sonra makinaya atarım dinimizdede vardır bu çamaşırları şartlamak denir kirli oluyo ister istemez çorap ve çamaşır yıkamadan atmam makinaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…