Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

Kızlar inanmıyorum size...

Yahu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.:44:

Benim de kayinvalidem bana cok titiz gorunmez,ama o kendini cok temiz sanir.Bulasik yikar,yagli kalir.Bardaklarin dibinde iz kalir.Bazen agzimi acik birakan seyler yapar.Bunlardan bir tanesi mutfakta yere dusen eti alip pisirmesi ve mesela artan ya da bozulan yemegi banyoda klozete dokmesi.
Normal mi bunlar allah askina ?

canım gidip gelmiyoruz ama öyle birisi yine gelirse evime yine yaparım.

valla gıcık olmakta haklısın canım, sürekli öyle temizim böyle titizim diye övünenlerden banada fenalık gelir, sanki alemde tek temiz kendisi, ay hem başka muhabbetmi yok yani, oturup ne kadar temiz olduğunu anlatıyosun

Son düzenleme:

Kız çok sinsiymişsin sen de be ..Varsın övsün kendini ne olucak..Kadın ellerini kağıt mendile sildi,sen de intikam aldın güya ama, kadın o pis elleriyle senin evindeki eşyalara bir güzel dokunuverdi... Öğğğğ :83:

Son düzenleme:

evet benim kardeşimin kaynanasıda aynı banyoda kullanılan tasla yemeklere su katmaya falan çalışır. öğğğğ sonrada ben temizim falan der :96:

ya canım sildim tabikide koslayla falan o cadolozun oturduğu yerleri...

evet canım ya aslında o kadar kötü değilimdir ama nedense ona karşılık yapmam gerektiğini içimden atamadım ve yaptım. neyse ya birdaha gelmezler heralde bu arada eşimde ikiye bir bizde gidelim onlara falan diyor aman aman onlar çağırmadığı sürece gitmem diyip atlatıyorum.

dertlisaftrik
AYNI DETTEN BENDE MUZDARİBİM CNM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM, değiştiremeyiz artık bu insanları,olduğu gibi kabul etmek lazım, ben gittiğimde kullanacağım her yeri temizl,yorum,fazla dip bucak girmiyorum, dediğin gibi hemen geri batırıyorlar,benim orda yastığım, çarşafım,var. gelirken kılıfını çıkarıyorum evimde yıkayıp gidince tekrar kullanıyorum,bunun için evlilik yıkılmaz,bu dünyaya sınav için geldik tatlım, mutlaka bişeyler çekeceğiz kaçarı yok.
ha bu arada seninkiler yinede haftada siliyormuş benimkiler belki senede bir, köyde oturuyorlar bide kaynanam gil.

Son düzenleme:
Arkadaşın kayınvalidesi 5 yıllık evli olan gelini ve oğlu onlara gittiğinde hep aynı çarşafı seriyormuş ve çarşafta deterjan kokusu yokmuş,kirli olduğu belliymiş kısacası.Kız kayınvalidesine durumu çıtlatmış.Ne dese beğenirsiniz?!Zaten yılsa 2-3 kez gelip 2 gün kalıp gidiyorsunuz ,kirlenmiyor,su israfı olmasın!...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

totosunu da seyrek yıkıyordur o zaman..aman su israfı olmasın...

e yuh yani israf olmasın mı
Lirikcim kaşık çatal atmışsın ya böyle bir şeyi ben de yaptım ama o zaman çocuktum.bir tane yaşlı bir teyze vardı annem ilgilenirdi onunla bazen bir gün bize geldi yemek yedi annem çay verdi ona o da bu sırada çay kaşığı ile kulağını karıştırdı ben de gördüm beni çağırdı al kaşığı diye ben kaşığı peçeteyle aldım çıktım balkona fırlattım aşağı bu görmüş beni söylene söylene bir hal oldu.kimi görse anlatmış nerdeyse son nefesinde bile anlattı düşün.:26:

ne var hem tutumlu hem pratik kadın işte

Pis insanları kim sever ki bende sevmem tahammül edemem.... Bizim apartmanda bir bayan var mutfakta el bezi olarak kullandığı bezle yere bir şey düşünce onu siliyor ve bezi değiştirme gereği bile duymadan tezgahı falan silmeye devam ediyor. Bir kere denk geldim daha gitmedim hep bahane buluyorum gitmemek için çalışıyorum yoğununm gelemiyorum falan diye....

ne olacak yav, evlerine gittiğinde elini tuvalet kağıdıyla kurut mesela. halının kirini, prizin kirini onu bunu boşver,onlarla bir işin yok zaten. tuvalete girmen gerektiğinde klozete tuvalet kağıdı ser, vesaire. Böyle şeyleri kafana takma şeker yav, sürekli onlarla mı yaşayacaksın sanki. Çözümü olan şeyleri kafana takma =) fazla titizlik de iyi değildir. Biraz da mikroplarla haşır neşir olmak gerekir ki en ufak şeyde hastalanmayalım :) Hem kocana bunu söyleyip de boşuna kendini kötü etme, o da sizin ev ve o ev arasındaki farklılığı görüyordur zaten ama ailesi sonuçta, toz kondurmak istemez. Dile getirme yani :)

Son düzenleme:
Temizlik elbette çok önemli ama aşırısı zarar,takıntı haline getirmemek gerek.

Aşırı düzen ve temizlik takıntısı,obsesif-kompulsif bozukluktan kaynaklı olabilir...

kızlar alemsiniz konu sahibinin çok ''ciddi derdini'' geyiğemi taşıttınız aşk olsun
yorumları okudum kilotlu yorumlar yerinde isabetli olmuş
oldu olucak kocalarınızı işten gelince araba fırcasıyla banyoda yıkayın adamcağızları malum tüm pislik mikrop dısarıda ben sahsen öyle yapmayı düşünüyorum
olmadı 180 derecede beyazlarla birlikte atarsınız ohhh mis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…