süpersin ya bende nefret ederim o tarz kişilerden. bende birşey anlatayım eşimin bir arkadaşı geldi bizede kadın kendini övmekten başka birşey yapmıyor bwn şöyle temizim bçyle hassasım şöylleee titizim falan ee tabi ben sinir oldum yani kadını illaki alt etmem gerekir yoksa o gece uyuyamazdım. gittim wc deki tuvalet kağıdını aldım... neyse senin dediğin gibi bu lavaboya kalktı (evim dublex ve ikinci kattan vanayı kapatabiliyorum) ve ben suyu kestim. bu bir kaç kez seslendi ama kimse duymadı tabikide ve çıktı dışarıya :78: aa sularmı kesilmiş ne yazıkki hiç te su yok evde dedim bu kağıt mendille ellirini silmek zorunda kaldı ayrıca arkasından meyve getirdim ve meyvede üzümde vardı afiyetle yedisonunda zafer benimdi :97: onlar gittikten sonra eşime söyledim boşver iyi olmuş dedi aslan kocamcim benim
allahım, gidip gelmiyoruzdur inşallah seninle
canım gidip gelmiyoruz ama öyle birisi yine gelirse evime yine yaparım.
süpersin ya bende nefret ederim o tarz kişilerden. bende birşey anlatayım eşimin bir arkadaşı geldi bizede kadın kendini övmekten başka birşey yapmıyor bwn şöyle temizim bçyle hassasım şöylleee titizim falan ee tabi ben sinir oldum yani kadını illaki alt etmem gerekir yoksa o gece uyuyamazdım. gittim wc deki tuvalet kağıdını aldım... neyse senin dediğin gibi bu lavaboya kalktı (evim dublex ve ikinci kattan vanayı kapatabiliyorum) ve ben suyu kestim. bu bir kaç kez seslendi ama kimse duymadı tabikide ve çıktı dışarıya :78: aa sularmı kesilmiş ne yazıkki hiç te su yok evde dedim bu kağıt mendille ellirini silmek zorunda kaldı ayrıca arkasından meyve getirdim ve meyvede üzümde vardı afiyetle yedisonunda zafer benimdi :97: onlar gittikten sonra eşime söyledim boşver iyi olmuş dedi aslan kocamcim benim
Benim de kayinvalidem bana cok titiz gorunmez,ama o kendini cok temiz sanir.Bulasik yikar,yagli kalir.Bardaklarin dibinde iz kalir.Bazen agzimi acik birakan seyler yapar.Bunlardan bir tanesi mutfakta yere dusen eti alip pisirmesi ve mesela artan ya da bozulan yemegi banyoda klozete dokmesi.
Normal mi bunlar allah askina ?
Kız çok sinsiymişsin sen de be..Varsın övsün kendini ne olucak..Kadın ellerini kağıt mendile sildi,sen de intikam aldın güya ama, kadın o pis elleriyle senin evindeki eşyalara bir güzel dokunuverdi... Öğğğğ :83:
valla gıcık olmakta haklısın canım, sürekli öyle temizim böyle titizim diye övünenlerden banada fenalık gelir, sanki alemde tek temiz kendisi, ay hem başka muhabbetmi yok yani, oturup ne kadar temiz olduğunu anlatıyosun
Benim de kayinvalidem bana cok titiz gorunmez,ama o kendini cok temiz sanir.Bulasik yikar,yagli kalir.Bardaklarin dibinde iz kalir.Bazen agzimi acik birakan seyler yapar.Bunlardan bir tanesi mutfakta yere dusen eti alip pisirmesi ve mesela artan ya da bozulan yemegi banyoda klozete dokmesi.
Normal mi bunlar allah askina ?
Arkadaşın kayınvalidesi 5 yıllık evli olan gelini ve oğlu onlara gittiğinde hep aynı çarşafı seriyormuş ve çarşafta deterjan kokusu yokmuş,kirli olduğu belliymiş kısacası.Kız kayınvalidesine durumu çıtlatmış.Ne dese beğenirsiniz?!Zaten yılsa 2-3 kez gelip 2 gün kalıp gidiyorsunuz ,kirlenmiyor,su israfı olmasın!...
Arkadaşın kayınvalidesi 5 yıllık evli olan gelini ve oğlu onlara gittiğinde hep aynı çarşafı seriyormuş ve çarşafta deterjan kokusu yokmuş,kirli olduğu belliymiş kısacası.Kız kayınvalidesine durumu çıtlatmış.Ne dese beğenirsiniz?!Zaten yılsa 2-3 kez gelip 2 gün kalıp gidiyorsunuz ,kirlenmiyor,su israfı olmasın!...
e yuh yani israf olmasın mıArkadaşın kayınvalidesi 5 yıllık evli olan gelini ve oğlu onlara gittiğinde hep aynı çarşafı seriyormuş ve çarşafta deterjan kokusu yokmuş,kirli olduğu belliymiş kısacası.Kız kayınvalidesine durumu çıtlatmış.Ne dese beğenirsiniz?!Zaten yılsa 2-3 kez gelip 2 gün kalıp gidiyorsunuz ,kirlenmiyor,su israfı olmasın!...
totosunu da seyrek yıkıyordur o zaman..aman su israfı olmasın...
merhaba biliyorum herkesin başka başka dertleri var.fakat benim problemim beni öldürüyor.1 yıldır evliyim.nişanlılık döneminde kaynanamlara pek gitme fırsatım olmadı.fakat evleri bazen temiz bazen pis oluyordu.şimdi ise tam bir çıkmazdayım.ben titiz bir insanım.ailem ev işlerini yapmadan kahvaltı ile etmeyen evin temizliğine önem veren bir aile.daha doğrusu yaşadığım yerde hemen hemen herkes öyle.fakat eşimin ailesnin evleri bizim yaşadığımız yere 1 saat uzakta bir yer.kaynanam hatta ailece çok pasaklı insanlar.ta maraştan evlerine gidiyorum eve girmeden anlıyorum evin pis olduğunu.şöyle anlatayım:haftada bir kere siliyor evi.toz kesinlikle alınmıyor.tuvalet banyo yıkanmıyor mutfakn fayansları yağ içinde prizler silinmiyor.telefonla aradığında ne yapıyorsun diye sorduğunda temizlik yapıyorum dediğimde her gün yapma diyor.kızı var.o da evli ve o da çok pasaklı.mutfağa bir yolluk koymuş.kirlenmiş dedim yıkayacağım dedi.çarşıya gittik geldik bir de baktım halıyı katlayıp banyoya yere koymuş.yıkayacağım dedi.3 gün kaldık halı aynı yerdeydi.ailem çok titiz.onlara da bunu anlatmaya utanıyorum.eşime söylediğimde hemen kızıyor bana.ailesine söz söyletmiyor anlayacağınız.çocuk bile yapmak istemiyorum.gidip gelmek zrundayım tabi.örneğin tuvaletteki havluyu bir hafta boyunca değiştirmiyor.ne yapacağım ben.çok mutsuzum ne olur fikirlerinizi paylaşın.yoksa sıkıntıdan öleceğim.içime atıyorum.geceleri allahım beni bu pasaklılıktan kurtar diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?