- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
Kocacım,sabah akşam duş alır,temizdir vesselam.Kocası yıkanmayanlar için araba fırçası iyi bir formül.Ay ,aklıma geldi de kocası wc 'ye girince elini yıkamayanlar bu kadar geniş mi?Mideleri nasıl kaldırıyor anlamıyorum.:86:
bence kocası elini yıkaayan kendide yıkamıyodur, o yüzden birbrilerine çekilmişlerdir zaten
Eve gelen,hijyenik olmadığını düşündüğüm misafirleri kaşla göz arasında takibe alırım.Eşimin arkadaşı eşiyle oturmaya geldi.Adamı tanımıyorum ya,adam tuvlete kalkınca gittim dinledim kapıyı ,elini yıkamadı.Onlar gittikten sonra çay bardağını,çatalını ,bıçağını atmıştım adamın.p wc 'ye girip de elini yıkamayan erkekten çok iğrenirim.Iyyy...
Kocacım,sabah akşam duş alır,temizdir vesselam.Kocası yıkanmayanlar için araba fırçası iyi bir formül.Ay ,aklıma geldi de kocası wc 'ye girince elini yıkamayanlar bu kadar geniş mi?Mideleri nasıl kaldırıyor anlamıyorum.:86:
ya bunu bende yapıyorumbizim wcmzin kapmız pimapen camlı kapı oradan beri görülüyor ayakta işiyorsa benim için bitiyo tüm akşam tuvaleti düşünüyorum.ayakta işeyen erkekten nefret ediyrum çünkü mermer sararıyo.Bide misafirler alafranka tuvalet varmı diyince arızalı diyorum midem çekmiyo herkesin oturması.Birde bi kadın glmişti bize pis kadın ev terliği ile girmişti tuvalete o gidilince tüm halılar yıkandı ya görmeseydim tüm ev pis olacaktı namaz kılınıyo bide kılınmasa bile her taraf sidik olacaktı.O yüzden bnde tuvalete girene çıkana dikkat etmeye çalışıyorum.O yüzdenb bana öyle bakmanız çok normal geldi abest bulan arkadaşlar var ama elini yıkamayan ev terliğiyle tuvelete girenler utanmıyorsa bizim hiç utanmamız lazım.
varmıdır sizce öle kocalar
bir kocada aradığınız 3 özellik ne? temizlik girermi bunların içine sizce arkadaşlar
totosunu da seyrek yıkıyordur o zaman..aman su israfı olmasın...
e yuh yani israf olmasın mı
Lirikcim kaşık çatal atmışsın ya böyle bir şeyi ben de yaptım ama o zaman çocuktum.bir tane yaşlı bir teyze vardı annem ilgilenirdi onunla bazen bir gün bize geldi yemek yedi annem çay verdi ona o da bu sırada çay kaşığı ile kulağını karıştırdı ben de gördüm beni çağırdı al kaşığı diye ben kaşığı peçeteyle aldım çıktım balkona fırlattım aşağı bu görmüş beni söylene söylene bir hal oldu.kimi görse anlatmış nerdeyse son nefesinde bile anlattı düşün.:26:
herkesin bir derdi varmış demekki benimde görümcemin oğlu bende kalıyor arada bir gece çalışıyor gündüz evde yatıyor bizde gündüz çalışıyoruz benim ona yaptığım misafir yatağı nı kullanıyor yetmiyor dolabımdan kafasına göre pikelerimide kullanıyor sinir oluyorum banyomu kullanıyor üstelik küvet içi kıl dolu tiksiniyorum kendine özel insanın banyo havlousu olmazmı duş alıyor kimin havlusunu kullandığı belli değil bütün havluları tek tek yıkıyorum içime sinmiyor haliyle insanın kendi şampuanı olmazmı beleş ya şampuanlar dayanmıyor benim tarağımla saçını taramış en son çıldırdım tabi dedim eşyalarını nvalizine koydum evimi temizledim hadi herkes kendi evine biraz bozuldu ama olsun psikolojim rahat :84:
ya süpersin ya bende yaşadım ne gördüm biliormusunuz dişlerini kürdanla temizledi eşimin bir akrabası ve sonra o kürdanı kulagına soktu sonra dakikalarca elinde oynadı ben tabikli gözümü hiç kürdandan ayırmıyorum ve son vurucu hareketi o kürdanın ucunu silip tulumba tatlısına batırdı ya yok anneciğim benim midem dayanmadı bu duruma iğğğ öğğğ hatta üğğğ
Benimde en çok korktuğum şeylerden biriydi bu temizlik meselesi.Allahtn çok çatışmııyoruz genelde çok temizdir bizimkisi.Bende fazla takıntılıyım başak burc olaraktan.Ama o da beni beğenmiyo aklı sıra :)
Genel olarak yargılı bakmış arkadaşlar sanırım ama bende olsam çok rahatsız olurdum, bizimde bazı tanıdıklarımız var onlara gidince yiyip içemiyorum.yemek seçtiğim için benim bahanem var ama size allah kolaylık versin.Çok iğrenç birşyi anlatayım şükredin en azından böyle değiller diyebilin.Geçenlerde bi yere misafirliğe gittik, kadın gözümün içen baka baka burnunu karıştırdı onuda koltuğa sürdü ! yani gelde bu evde gönül rahatlığıyla yemek ye hadi ! ama sizi rahatlatacaksa bencede çamaşır suyunuzu alıp öyle gidin. allah kolaylık versin zor maalesef....
Oda bişeymi? Bugün mukabele için camiye gittim, kadının biri gözümün önünde bluzunun altından elini karnına soktu, göğsünün karnının arasından kirleri kabarttı kabarttı camideki halının üstüne silkeledi elini. Kadına ters ters baktım utandı ama birazdan yine... Cami yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?