Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

Kocacım,sabah akşam duş alır,temizdir vesselam.Kocası yıkanmayanlar için araba fırçası iyi bir formül. Ay ,aklıma geldi de kocası wc 'ye girince elini yıkamayanlar bu kadar geniş mi?Mideleri nasıl kaldırıyor anlamıyorum.:86:

bence kocası elini yıkaayan kendide yıkamıyodur, o yüzden birbrilerine çekilmişlerdir zaten

titiz bir annenin kendi dagınıklıgı içinde bir düzeni olan kızı olarak büyüdüm..ama annem çok dominattır küçük yaştan beri alıştırdı beni temizliğe..çalışıorum ve sadece cumartesi günü evi yerle bir ederim...pazar da gezeriz beyimle...Allahtan beyimde çok titizdir yoksa kafayı yerdim...hımm kayınvalideye gelince o da temizlik için tek bayanla yetinmeyip 2 bayan tutanlardan...lakin bir keresinde çorbada kıl çıktı belli etmedim...lavabosunda herkesin havlusu ayrı ayrı var bir de havlu kagıt var o denli yani...seviyorum temizliği...ama takıntı halinede gelmemeli yoksa uyku uyuyamayıp kafaya takıorum:))

ya bunu bende yapıyorum bizim wcmzin kapmız pimapen camlı kapı oradan beri görülüyor ayakta işiyorsa benim için bitiyo tüm akşam tuvaleti düşünüyorum.ayakta işeyen erkekten nefret ediyrum çünkü mermer sararıyo.Bide misafirler alafranka tuvalet varmı diyince arızalı diyorum midem çekmiyo herkesin oturması.Birde bi kadın glmişti bize pis kadın ev terliği ile girmişti tuvalete o gidilince tüm halılar yıkandı ya görmeseydim tüm ev pis olacaktı namaz kılınıyo bide kılınmasa bile her taraf sidik olacaktı.O yüzden bnde tuvalete girene çıkana dikkat etmeye çalışıyorum.O yüzdenb bana öyle bakmanız çok normal geldi abest bulan arkadaşlar var ama elini yıkamayan ev terliğiyle tuvelete girenler utanmıyorsa bizim hiç utanmamız lazım.

Son düzenleme:
benimde temizim diye geçinen bir komşum var, toz bezlerini beyaz çamaşırlarıyla beraber yıkıyo,

bir kocada aradığınız 3 özellik ne? temizlik girermi bunların içine sizce arkadaşlar

bazende kadın daha dün dip köşe temizlik yapmıştır, gayet düzenli tertiplidir, evi parıl parıl parıldamaktadır, ama siz girdiğinizde hemen dağınıklığın kusuruna bakma der:86::86:
bu da temizlikle hava atmanın başka çeşidi, bak dağınık halim böyle bi de temiz halini görsen dibin düşer demek istiyo
çokta tıın

herkesin bir derdi varmış demekki benimde görümcemin oğlu bende kalıyor arada bir gece çalışıyor gündüz evde yatıyor bizde gündüz çalışıyoruz benim ona yaptığım misafir yatağı nı kullanıyor yetmiyor dolabımdan kafasına göre pikelerimide kullanıyor sinir oluyorum banyomu kullanıyor üstelik küvet içi kıl dolu tiksiniyorum kendine özel insanın banyo havlousu olmazmı duş alıyor kimin havlusunu kullandığı belli değil bütün havluları tek tek yıkıyorum içime sinmiyor haliyle insanın kendi şampuanı olmazmı beleş ya şampuanlar dayanmıyor benim tarağımla saçını taramış en son çıldırdım tabi dedim eşyalarını nvalizine koydum evimi temizledim hadi herkes kendi evine biraz bozuldu ama olsun psikolojim rahat :84:

Dağınıklık başka şey pislik başka şey bunları karıştırmayın.
Dağınıklığa aldırmam hatta yaşayan evdir dağınık ev derim ama pis ve kirli şeylere tahammülüm yoktur.

ya süpersin ya bende yaşadım ne gördüm biliormusunuz dişlerini kürdanla temizledi eşimin bir akrabası ve sonra o kürdanı kulagına soktu sonra dakikalarca elinde oynadı ben tabikli gözümü hiç kürdandan ayırmıyorum ve son vurucu hareketi o kürdanın ucunu silip tulumba tatlısına batırdı ya yok anneciğim benim midem dayanmadı bu duruma iğğğ öğğğ hatta üğğğ

iyi yapmışsın canım ya insan çıldırı ben senin kadar dayanamazdım heleki küvet kıllı olacak öğğğ

Benimde en çok korktuğum şeylerden biriydi bu temizlik meselesi.Allahtn çok çatışmııyoruz genelde çok temizdir bizimkisi.Bende fazla takıntılıyım başak burc olaraktan.Ama o da beni beğenmiyo aklı sıra :)

Genel olarak yargılı bakmış arkadaşlar sanırım ama bende olsam çok rahatsız olurdum, bizimde bazı tanıdıklarımız var onlara gidince yiyip içemiyorum.yemek seçtiğim için benim bahanem var ama size allah kolaylık versin.Çok iğrenç birşyi anlatayım şükredin en azından böyle değiller diyebilin.Geçenlerde bi yere misafirliğe gittik, kadın gözümün içen baka baka burnunu karıştırdı onuda koltuğa sürdü ! yani gelde bu evde gönül rahatlığıyla yemek ye hadi ! ama sizi rahatlatacaksa bencede çamaşır suyunuzu alıp öyle gidin. allah kolaylık versin zor maalesef....

Son düzenleme:

yani gerçekten öğğğğ ıyy iğrençç !!!

Oda bişeymi? Bugün mukabele için camiye gittim, kadının biri gözümün önünde bluzunun altından elini karnına soktu, göğsünün karnının arasından kirleri kabarttı kabarttı camideki halının üstüne silkeledi elini. Kadına ters ters baktım utandı ama birazdan yine... Cami yahu!

Şİmdi o hanfendi müslümanım diye geçiniyor de mi..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…