Şİmdi o hanfendi müslümanım diye geçiniyor de mi..............
ya süpersin ya bende yaşadım ne gördüm biliormusunuz dişlerini kürdanla temizledi eşimin bir akrabası ve sonra o kürdanı kulagına soktu sonra dakikalarca elinde oynadı ben tabikli gözümü hiç kürdandan ayırmıyorum ve son vurucu hareketi o kürdanın ucunu silip tulumba tatlısına batırdı ya yok anneciğim benim midem dayanmadı bu duruma iğğğ öğğğ hatta üğğğ
ayy canım çok ama iğrenç midem öyle kalktı kiya süpersin ya bende yaşadım ne gördüm biliormusunuz dişlerini kürdanla temizledi eşimin bir akrabası ve sonra o kürdanı kulagına soktu sonra dakikalarca elinde oynadı ben tabikli gözümü hiç kürdandan ayırmıyorum ve son vurucu hareketi o kürdanın ucunu silip tulumba tatlısına batırdı ya yok anneciğim benim midem dayanmadı bu duruma iğğğ öğğğ hatta üğğğ
burun karıştırılması en ama en tahammül edemediğim şeyyyBenimde en çok korktuğum şeylerden biriydi bu temizlik meselesi.Allahtn çok çatışmııyoruz genelde çok temizdir bizimkisi.Bende fazla takıntılıyım başak burc olaraktan.Ama o da beni beğenmiyo aklı sıra :)
Genel olarak yargılı bakmış arkadaşlar sanırım ama bende olsam çok rahatsız olurdum, bizimde bazı tanıdıklarımız var onlara gidince yiyip içemiyorum.yemek seçtiğim için benim bahanem var ama size allah kolaylık versin.Çok iğrenç birşyi anlatayım şükredin en azından böyle değiller diyebilin.Geçenlerde bi yere misafirliğe gittik, kadın gözümün içen baka baka burnunu karıştırdı onuda koltuğa sürdü ! yani gelde bu evde gönül rahatlığıyla yemek ye hadi ! ama sizi rahatlatacaksa bencede çamaşır suyunuzu alıp öyle gidin. allah kolaylık versin zor maalesef....
temizlik imandan gelir hatta imanın yarısıdır.bide utanmış git yıkan çok mu zor yaaOda bişeymi? Bugün mukabele için camiye gittim, kadının biri gözümün önünde bluzunun altından elini karnına soktu, göğsünün karnının arasından kirleri kabarttı kabarttı camideki halının üstüne silkeledi elini. Kadına ters ters baktım utandı ama birazdan yine... Cami yahu!
zaten öyleleri müslümanlığı kimseye vermez.pislikten de görünmez ığğğğ bayılacam bu son okuduklarım çok kötü yaptı beni.:26:Şİmdi o hanfendi müslümanım diye geçiniyor de mi..............
keşke benim kaynanamda pis olsa ya
sinir bozucu derecede temiz, evin heryeri çin çin parlıyo
tozları havada yakalıyo
o kadar temizki koltuğun ucuna oturuyorum, rahat rahat yaslanamıyorum
hatta wc ye gitmek benim için kabus, ellerimi yıkarken bi su damlası sıçratırmıyım bi yere diye bakınıyorum
tüm su damlalarını peçeteyle siliyorum, yok artık abartma diceniz ama valla siliyorum, lavabonun içindekileri su damlalarını bile
yoksa söyleniyo çünkü, bulduğum gibi çin çin bırakmak zorundayım
Oda bişeymi? Bugün mukabele için camiye gittim, kadının biri gözümün önünde bluzunun altından elini karnına soktu, göğsünün karnının arasından kirleri kabarttı kabarttı camideki halının üstüne silkeledi elini. Kadına ters ters baktım utandı ama birazdan yine... Cami yahu!
Misafirliğe gitmiştik.Kadın çocuğunun altını açtı.Bi güzel kakalı popoyu sildi,sonra bezi katlayıp çocuğa verdi gir çöpe at diye bunu.Çocuk da kakalı beze sarılıp gitti.Anne o ellerini yıkamadan tabaklara kurabiyeleri vs koydu önümüze getirdi,içim kalktı.Yemedim tabiki...
Islak bezle silerken eller totoya temas etmiyor ama yine de yıkamak lazım..Ayrıca dışarda yani ev dışında alt almam gerekiyorsa kirli bezleri muhakkak yanımda getirdiğim bir naylon torbaya atar öyle tekrar çöpe atarım...
Misafirliğe gitmiştik.Kadın çocuğunun altını açtı.Bi güzel kakalı popoyu sildi,sonra bezi katlayıp çocuğa verdi gir çöpe at diye bunu.Çocuk da kakalı beze sarılıp gitti.Anne o ellerini yıkamadan tabaklara kurabiyeleri vs koydu önümüze getirdi,içim kalktı.Yemedim tabiki...
ya kaka mevzusu çok beter bi durum bizede gelince pat çocğun poposunu halıya yada daha kibar onlanlar içerisi kokmasın diye yatak odasına gider pat güverturun üstüne koyar çocuğu sinir olurum bundan beteride var geçenlerde komşumuz geldi kadını görseniz titiz öyleki hastalık derecesinde çocuğu yemeği yedirdi tabak bitti çocuk istifar eder gibi oldu o kadar yedirdi ki çocuğun ağzına yemek tabağını getirdi ona kusturdu çocuğu
.Birde kakalı bezi evimizde bıraktlar giderken Anneme dedim ver götüreyim poşetini bizde unuttun diyim dedim izin vermedi ayıp olurmuş . Annem hep der kızı kızken değil evlenince gör,Evlenince değil bebesiyle gör der doğruymuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?