Temizlikten Bihaber Olan İnsanlar Beni Çıldırtıyor

Şİmdi o hanfendi müslümanım diye geçiniyor de mi..............

Millete o günah bu günah der... O pisliğini döktüğü yere insanlar secde ediyor nasıl insanlar var ya... Caminin içi leş gibi ter kokar, neyse bu ayrı bi mevzu.

Son sayfaya bakayım dedim ne yazmışlar, midem kalktı, Allah dan niyetli değilim, ne pis insanlar var ya...

Kürdan ve camide ki olay bitirdi beni

ne fonksiyonel bi kürdanmış o öyle.. hijyenliğinide hep korumuş sanırım, çok amaçlı kullanılmış..

lütfen şaka olduğunu söylee yaaaaa

ayy canım çok ama iğrenç midem öyle kalktı ki

burun karıştırılması en ama en tahammül edemediğim şeyyy

temizlik imandan gelir hatta imanın yarısıdır.bide utanmış git yıkan çok mu zor yaa

Şİmdi o hanfendi müslümanım diye geçiniyor de mi..............
zaten öyleleri müslümanlığı kimseye vermez.pislikten de görünmez ığğğğ bayılacam bu son okuduklarım çok kötü yaptı beni.:26:

kızlar çok titiz olunca nerde pis bir şey var gelip buluyor insanı gerçekten bana hep öyle oluyor nerde pis bişey var benim gözüm mutlaka görür.şu insanlar hep temiz olsa ne olurdu sanki hiçbiryer pis kalmazdı yollar tuvaletler ama nerdeee..

Titiz olunca başka yakıştırmalarda bulunuyor pis olanlar.Onlar adına üzülüyorum,hastalık kapacaklar bir gün. p

bu kış iş arkadaşımla başıma geleni okuyun birde sabah açız kahvaltı yapacağız çayı demledik poğçaları aldık yarısını yedim arkadaşım içindeki ney diye bana gösterdi önce maydanoz sandık iyice bakınca içindekinin sümük olduğunu anladık iğrenç ötesi bir şey o gün bu gün hazır poğça yiyemiyoruz

canim oyle guzel anlatmissinki,guldum ya lavabonun içindeki su damlalarini siliyosun heee

off kizlarr bunlar nasil insan ya valla sabah sabah okudum sahurda yediklerim cikis yeri ariyoheleki su kurdan isi bitirdi beni offf bole kadinlarin esleri ne yapiosa yaaa yazik valla.

iğrenç ya, yuh be insan Allahın evi deriz, temiz olsun isteriz birde.Yuh ya ! az bile yapmışsın bakmakla valla ..

Misafirliğe gitmiştik.Kadın çocuğunun altını açtı.Bi güzel kakalı popoyu sildi,sonra bezi katlayıp çocuğa verdi gir çöpe at diye bunu.Çocuk da kakalı beze sarılıp gitti.Anne o ellerini yıkamadan tabaklara kurabiyeleri vs koydu önümüze getirdi,içim kalktı.Yemedim tabiki...

Islak bezle silerken eller totoya temas etmiyor ama yine de yıkamak lazım..Ayrıca dışarda yani ev dışında alt almam gerekiyorsa kirli bezleri muhakkak yanımda getirdiğim bir naylon torbaya atar öyle tekrar çöpe atarım...

Alminacım sen düşüncelisin.Bebeğinin altını değiştirip salonun ortasında bırakanlar var ne yazık ki...İnsanlar bir rahat bir rahat ,anlam veremiyorum.Kaka sonuçta,kimse kimsenin çocuğunun kakasının peşinde koşmak istemez herhalde. :)) Ben de bebek yapınca aynısını yapıcam onlara,o zaman ne yapacaklar bakalım. Pp :86:

En sinir olduğum durumlardan biri. Özellikle misafir gelenlerde görüyorum ben bunu. Hani burada bahsedilen başkasının banyosuna lavabosuna girememe titizliği var ya işte o durumlardan herhal, çocuğun totosunu temizliyor el yıkamak falan yok ben hep diyorum lavabo şu tarafta diye ama yok kaka yapmamış elim temiz bilmem ne. Başkasının lavabosundan banyosundan tiksinip elleri pis bırakmak hangi mantığa sığar bilemiyorum ki. Ben bezi kendi çöpüme bile poşete sarıp atardım 1-2 saat içinde koku yapıyor. Bir de çocuk sahibi olmadan evvel biri çocuğunun altını açsa hemen terkederdim o mahali ama insan zamanı gelince alışıyor

ya kaka mevzusu çok beter bi durum bizede gelince pat çocğun poposunu halıya yada daha kibar onlanlar içerisi kokmasın diye yatak odasına gider pat güverturun üstüne koyar çocuğu sinir olurum bundan beteride var geçenlerde komşumuz geldi kadını görseniz titiz öyleki hastalık derecesinde çocuğu yemeği yedirdi tabak bitti çocuk istifar eder gibi oldu o kadar yedirdi ki çocuğun ağzına yemek tabağını getirdi ona kusturdu çocuğu .Birde kakalı bezi evimizde bıraktlar giderken Anneme dedim ver götüreyim poşetini bizde unuttun diyim dedim izin vermedi ayıp olurmuş. Annem hep der kızı kızken değil evlenince gör,Evlenince değil bebesiyle gör der doğruymuş valla

Son düzenleme:

güvertur nedir ? cidden ilk defa duydum..
açıkçası misafir olarak gittiğim evlerde kimsenin yatak odasında falan giremem...dağınık olur,şu olur,bu olur...ev sahibinin görülmesini istemediği eşyaları olabilir...ben de ya koltukta ya da yerde halı da alt alırım...Muhakkak alt açma bezini kullanırım...kirli bezleri de getirdiğim naylon torbaya atarım..giderken yanımda götürmem,ev sahibinin kullandığı çöpe atarım :)
Komşunuza gelince ilk bakışta iğrençmiş gibi geliyor ama kadın yanına o an naylon torba almadıysa kusuk ihtimaline karşı,hazırlıksız yakalandıysa sizin evinizdeki eşyalara zarar geleceğine ,eviniz kusuk olacağına o an ilk aklına geleni yapmış..bence abartıyorsunuz...evlenip te çocuğunuz olduğunda böyle ani durumlarda bazan insanın eli ayağı nasıl birbirine dolaşır görüceksiniz..

Son düzenleme:
Bazı kadınlar görünüşte süslü,bakımlı,makyajlı vs vs...Ama gel gör ki temizliğin t'sine uymayan.O da ayrı bir tezatlık.Anlam veremem öyle kadınlara da...Yere koyduğu çantasını hopp masanın üstüne koyan,dışarıdan gelince elini yıkamayan,üstünü değiştirmeyen,tırnaklarının içi kapkara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…